darkef Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 40 minutes ago, liakjim said: Απλά ο πωλητής είναι άσχετος. Θα πεις στο συνεργείο να το εγκαταστήσει σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή αλλιώς έφυγαν όπως ήρθαν. Φυσικά μπορείς να πας και σε άλλον. Οι οδηγιες εγκατασταση του κατασκευαστη δεν ειναι διαθεσιμες στο κοινο; Δεν βρισκω στο σαιτ κατι περα απο το manual χρησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, darkef είπε Οι οδηγιες εγκατασταση του κατασκευαστη δεν ειναι διαθεσιμες στο κοινο; Δεν βρισκω στο σαιτ κατι περα απο το manual χρησης; Εξαρτάται τον κατασκευαστή. Στο internet υπάρχουν τα περισσότερα technical manuals, αλλά θέλουν τα κατάλληλα keywords. Πχ. MHI ZR-WF: https://www.google.com/search?q="Installation+board+should+be+installed+on+the+wall"+"ZR-WF" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trident1971 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, liakjim είπε Κοίτα, με 6800btus που έχεις τα οποία είναι σχεδόν ίδια με τις δικιές μου απώλειες και σε περιοχή με λίγο λιγότερο κρύο από σένα, το δικό μου asyg24kmta τα έβρισκε κάπως σκούρα στην περίοδο των πολλών κρύων. Βέβαια στην πράξη όλο τον χειμώνα έπρεπε να τσοντάρω πετρέλαιο ας πούμε 10 ημέρες. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι θα έκανε ένα heavy 71 στη θέση και πόσο περισσότερη άνεση θα είχα. Εσύ τώρα έχεις πετρέλαιο αν χρειαστεί και έχεις και το θέμα ότι είσαι στο ενοίκιο. Είναι λίγο πιο περίπλοκο σαν πρόβλημα μιας και το επόμενο σπίτι είναι μια άγνωστη παράμετρος αλλά θα έλεγα ότι το heavy 63 πιθανώς δεν θα είναι προβληματικό μιας και τα 160W ελάχιστα watts στη θέρμανση (υπέρ-σούπερ) , γίνονται κάπου 400W για πάνω από 11C και εντάξει, ένα 24άρι toshiba edge δεν παίζει και πολύ πιο κάτω. Άντε 350W . Δεν είναι και φοβερή η διαφορά. Οπότε είτε πας τώρα στο heavy 63 με πιθανότητα να πρέπει να γυρίζεις πετρέλαιο όταν χρειαστεί και δεν θα είναι και φοβερό θέμα το μετά, είτε περιμένεις μελλοντικές προσφορές για αγορά για 22άρι ή καλύτερα 24άρι toshiba edge ή aseg24kmte (όπως το λένε τώρα). Για το wifi είναι δικό σου θέμα. Για το 9άρι θα έψαχνα για το toshiba yukai ( ή arata όπως το λέει ο Κώτσος). Αν θα ήθελες τώρα, θα πήγαινα στο atxc25d ή στο atxc35d ανάλογα με τις απώλειες σου. Απλά ο πωλητής είναι άσχετος. Θα πεις στο συνεργείο να το εγκαταστήσει σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή αλλιώς έφυγαν όπως ήρθαν. Φυσικά μπορείς να πας και σε άλλον. Καλημέρα, κατ' αρχάς ευχαριστώ πολύ, οι απορίες μου λυνονται σιγά σιγά.... Ενα σημαντικό πράγμα που μεχρι τώρα νομιζω δεν ειναι σαφές: Απο τις συζητήσεις εδω και απο εσένα και απο άλλους, φαινεται οτι η λογική ειναι "χρησιμοποιώ κλιματιστικό όσο περισσότερο, και ΑΝ αναγκαστώ, βαζω πετρελαιο στην εξίσωση". Δεδομένου οτι εδω στην πολυκατοικια εχουμε καυστήρα, και θελουμε ίσως το αναποδο**, να μην χρησιμοποιούμε πετρέλαιο τοσο συχνά, παραμένει η πρόταση για MHI 63 ή θα μπορούσα να κατέβω και λιγο ακόμα σε κυβικά και τιμή, έστω σε αλλο μοντέλο ΜΗΙ ή αντιστοιχης ποιοτητας?. Ρωτώ γιατί - Κατ αρχάς κόστος, ακομα και επώνυμα, 16 αρια πχ λογικα εχουν χαμηλοτερη τιμη. τωρα αν μιλαμε για ενα 100αρικο δεν το συζητω. - Επισης λογικα δεν θελουν εξτρα παροχες ρευματος, η 16αρα ασφαλεια τους κάνει. - **"Ποιοτητα" θερμανσης. Οπως και να το κανεις το καλοριφέρ εχει αλλη θαλπωρή. Δεν ξερω αν όλοι συμφωνουν εδω, αλλα αυτη ειναι η δική μου εμπειρία. Υπάρχουν τετοιες προτάσεις (αν θελεις τις "δικαιολογεις" και λιγο). Για το 9αρι εισαι ξεκαθαρος. Και πάλι ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από trident1971 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, trident1971 είπε Καλημέρα, κατ' αρχάς ευχαριστώ πολύ, οι απορίες μου λυνονται σιγά σιγά.... Ενα σημαντικό πράγμα που μεχρι τώρα νομιζω δεν ειναι σαφές: Απο τις συζητήσεις εδω και απο εσένα και απο άλλους, φαινεται οτι η λογική ειναι "χρησιμοποιώ κλιματιστικό όσο περισσότερο, και ΑΝ αναγκαστώ, βαζω πετρελαιο στην εξίσωση". Δεδομένου οτι εδω στην πολυκατοικια εχουμε καυστήρα, και θελουμε ίσως το αναποδο**, να μην χρησιμοποιούμε πετρέλαιο τοσο συχνά, παραμένει η πρόταση για MHI 63 ή θα μπορούσα να κατέβω και λιγο ακόμα σε κυβικά και τιμή, έστω σε αλλο μοντέλο ΜΗΙ ή αντιστοιχης ποιοτητας?. Ρωτώ γιατί - Κατ αρχάς κόστος, ακομα και επώνυμα, 16 αρια πχ λογικα εχουν χαμηλοτερη τιμη. τωρα αν μιλαμε για ενα 100αρικο δεν το συζητω. - Επισης λογικα δεν θελουν εξτρα παροχες ρευματος, η 16αρα ασφαλεια τους κάνει. - **"Ποιοτητα" θερμανσης. Οπως και να το κανεις το καλοριφέρ εχει αλλη θαλπωρή. Δεν ξερω αν όλοι συμφωνουν εδω, αλλα αυτη ειναι η δική μου εμπειρία. Υπάρχουν τετοιες προτάσεις (αν θελεις τις "δικαιολογεις" και λιγο). Για το 9αρι εισαι ξεκαθαρος. Και πάλι ευχαριστώ!!! Ίσα ίσα που αν δεν στηριχτείς στο πετρέλαιο τότε θα πρέπει να ανέβεις σε BTUs , όχι να κατέβεις πχ αν δεν υπήρχε καθόλου ο καυστήρας, τότε με τις απώλειες σου και το κλίμα θα σε πηγαίναμε καρφί στο heavy 71 , μην πω και το 80αρι ( αλλά μάλλον όχι στο 80 ). Οπότε αν το θέμα πετρέλαιο είναι δύσκολο ή όχι κάτι που είναι στην άμεση διάθεση σου , τότε πάμε στο heavy 71 ως minimum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, trident1971 είπε - Επισης λογικα δεν θελουν εξτρα παροχες ρευματος, η 16αρα ασφαλεια τους κάνει. Για το MHI 63 επαρκεί* μια 16άρα ασφάλεια αλλά θέλει δικιά του-αποκλειστική. Άρα την καλωδίωση και την επέμβαση στον πίνακα δεν την γλυτώνεις αν δεν έχεις ήδη τέτοια εγκατάσταση. * Μέγ. ρεύμα λειτουργίας 14,5 A δηλώνει η εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trident1971 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, darkef είπε Καλησπέρα σας, τη γνωμη σας πηγα στο πλαισιο να δω απο κοντα το Mitsubishi Heavy ZR SRK/SRC-71ZR-W/B Κλιματιστικό 24.000 Με ειπε η δωρεαν εγκατασταση μπορει να αφαιρεθει με αφαιρεσεις της απο την τελικη τιμη -109 ευρω. Αυτο εγινε καθως ρωτουσε τον πωλητη εαν γινεται χρηση Αντλία κενού και ελεγε οχι δεν ειναι στη τιμη και αμα το κανει η συνεργοζομενη τους εταιρεια. - Να αφαιρεθει η τιμη και να παω να βρω δικου μου εξειδεκευμενο σε Mitsubishi με πιστοποιηση(ή εχετε να πρωτεινετε καποιον στη δυτικη θεσσαλονικη); - ή να δοκιμασω με αυτο του πλαισιου (του κωτσοβολου μια φορα που ειχα βαλει 12αρι ειχαν παει ολα καλα με τη δωρεαν); Ευχαριστω Ρωτησα στο τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η δωρεαν εγκατασταση δεν αφαιρειται.... απλα δεν χρεωνεται. Εισαι σιγουρος για αυτο που λες? 6 ώρες πριν, liakjim είπε Ίσα ίσα που αν δεν στηριχτείς στο πετρέλαιο τότε θα πρέπει να ανέβεις σε BTUs , όχι να κατέβεις πχ αν δεν υπήρχε καθόλου ο καυστήρας, τότε με τις απώλειες σου και το κλίμα θα σε πηγαίναμε καρφί στο heavy 71 , μην πω και το 80αρι ( αλλά μάλλον όχι στο 80 ). Οπότε αν το θέμα πετρέλαιο είναι δύσκολο ή όχι κάτι που είναι στην άμεση διάθεση σου , τότε πάμε στο heavy 71 ως minimum. Σαφής Για να μην εχουμε παρεξηγησεις, μιλαμε για αυτο, σωστα? https://www.plaisio.gr/mitsubishi-heavy-zr-srk-src-63zr-w-b-klimatistiko-22-000-btu-h_4404300 γιατι εχουν και ενα "νεο μοντελο" στον καταλογο τους. https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/mitsubishi-heavy-srk-src-63563ztl-w-klimatistiko-22-000-btu-h_4403819 στον καταλογο τους https://mitsubishiheavyindustries.gr/cms/uploads/2024/03/2024_MHI_RACMulti_LR.pdf 6 ώρες πριν, BigBlack είπε Για το MHI 63 επαρκεί* μια 16άρα ασφάλεια αλλά θέλει δικιά του-αποκλειστική. Άρα την καλωδίωση και την επέμβαση στον πίνακα δεν την γλυτώνεις αν δεν έχεις ήδη τέτοια εγκατάσταση. * Μέγ. ρεύμα λειτουργίας 14,5 A δηλώνει η εταιρεία. Θελει 20αρα, εστι τουλαχιστον γραφει το μανιουαλ... εχω μια 16αρε που ειναι σε πριζες που χρησιμοποιουνται σπανια, ενας φουρνος μικροκυματων και μια τοστιερα... θα δω με τον ηλεκτρολογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Το ZTL είναι δύο σειρές κάτω απο το diamond. Η τιμη του δικαιολογείται λόγω καινούργιας σειράς (έμποροι..) και έχει ενσωματωμένο WiFi, φωτιζόμενο χειριστήριο και επιλογή θερμοκρασίας σε βαθμονόμηση 0.5 του βαθμού. Το ZR-W, που είναι diamond, ΔΕΝ έχει ενσωματωμένο WiFi και χρειάζεται module που κάνει περίπου 130 ευρώ, ούτε έχει τα υπόλοιπα που ανέφερα πιο πάνω. Έχει άλλα βέβαια, οπότε καλό είναι να συμβουλευτείς τον κατάλογο πριν ψωνίσεις. Επίσης MHI έχει βγάλει τη σειρά ZR-WF που έχει ενσωματωμένο WiFi την οποία θα την βρεις σε ένα αξιόπιστο κατάστημα του δικτύου του Τουρνικιώτη, όχι όπως βρήκα εγώ το ZSX-WF, που μέχρι να μου το πουλήσει καλά το πήγε και μετά με πέταξε στον εγκαταστάτη τους που με έφτασε στο αμήν με τις τσαπατσουλιές του. 48 λεπτά πριν, trident1971 είπε Θελει 20αρα, εστι τουλαχιστον γραφει το μανιουαλ... εχω μια 16αρε που ειναι σε πριζες που χρησιμοποιουνται σπανια, ενας φουρνος μικροκυματων και μια τοστιερα... θα δω με τον ηλεκτρολογο Για τις ασφάλειες, μόνο με εγκαταστάτη πιστοποιημένο. Υπάρχουν νομοθεσίες γύρω από αυτά τα θέματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trident1971 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, cmaniac είπε Το ZTL είναι δύο σειρές κάτω απο το diamond. Η τιμη του δικαιολογείται λόγω καινούργιας σειράς (έμποροι..) και έχει ενσωματωμένο WiFi, φωτιζόμενο χειριστήριο και επιλογή θερμοκρασίας σε βαθμονόμηση 0.5 του βαθμού. Το ZR-W, που είναι diamond, ΔΕΝ έχει ενσωματωμένο WiFi και χρειάζεται module που κάνει περίπου 130 ευρώ, ούτε έχει τα υπόλοιπα που ανέφερα πιο πάνω. Έχει άλλα βέβαια, οπότε καλό είναι να συμβουλευτείς τον κατάλογο πριν ψωνίσεις. Επίσης MHI έχει βγάλει τη σειρά ZR-WF που έχει ενσωματωμένο WiFi την οποία θα την βρεις σε ένα αξιόπιστο κατάστημα του δικτύου του Τουρνικιώτη, όχι όπως βρήκα εγώ το ZSX-WF, που μέχρι να μου το πουλήσει καλά το πήγε και μετά με πέταξε στον εγκαταστάτη τους που με έφτασε στο αμήν με τις τσαπατσουλιές του. Για τις ασφάλειες, μόνο με εγκαταστάτη πιστοποιημένο. Υπάρχουν νομοθεσίες γύρω από αυτά τα θέματα. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! 1) Ποιος ειναι αξιοπιστος, να παω, ειδικα αμα εχει και τιμη καλη, το πλαισιο το βγαζει 1100 κατι 2) wifi μπορω να βαλω και αργοτερα υποθετω 3) ρωτησα και πριν, δεν βρισκω το Πλαισιο στη λιστα συνεργατων του Τουρνικιωτη, υπαρχει ενδεχομενο κομπλας με εγγυησεις κλπ? Ειναι πιστοποιημενος απο οσο καταλαβαινω ο ηλεκτρολογος, θα δω τι θα μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, trident1971 είπε Θελει 20αρα, εστι τουλαχιστον γραφει το μανιουαλ... εχω μια 16αρε που ειναι σε πριζες που χρησιμοποιουνται σπανια, ενας φουρνος μικροκυματων και μια τοστιερα... θα δω με τον ηλεκτρολογο Να κοιτάξετε με τον ηλεκτρολόγο τη διατομή του καλωδίου που ζητάει. Αν ζητάει 4mm δικαιολογείται η 20Α ασφάλεια, αν ζητάει όμως 2,5mm η 20Α ασφάλεια είναι τεράστιο σφάλμα. Το έχω δει και σε άλλες εταιρείες αυτό. Σε κάθε περίπτωση ξεχνάς εντελώς ταυτόχρονη λειτουργία κλιματιστικού και τοστιέρας κλπ, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Α, και η πιστοποίηση μικρή (ως καμία) σχέση έχει με την ικανότητα και την υπευθυνότητα. Τα δύο τελευταία να κοιτάξεις να έχει.😇 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από BigBlack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, BigBlack είπε Να κοιτάξετε με τον ηλεκτρολόγο τη διατομή του καλωδίου που ζητάει. Αν ζητάει 4mm δικαιολογείται η 20Α ασφάλεια, αν ζητάει όμως 2,5mm η 20Α ασφάλεια είναι τεράστιο σφάλμα. Το έχω δει και σε άλλες εταιρείες αυτό. Σε κάθε περίπτωση ξεχνάς εντελώς ταυτόχρονη λειτουργία κλιματιστικού και τοστιέρας κλπ, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Α, και η πιστοποίηση μικρή (ως καμία) σχέση έχει με την ικανότητα και την υπευθυνότητα. Τα δύο τελευταία να κοιτάξεις να έχει.😇 Ας είναι ικανός και υπεύθυνος, αλλά να είναι πιστοποιημένος. Η ασφάλεια προστατεύει την εγκατάσταση, αρα εμμέσως και το σπίτι. Η κατανάλωση καθορίζει την εγκατάσταση. Υπάρχουν συντελεστές ανάλογα με τις θερμοκρασίες και τις οδεύσεις οπότε δεν είναι πάντα τόσο απλό. Πάντως, στην Ελλάδα το 2.5mm κατά κανόνα ασφαλίζεται με 16A. 2 ώρες πριν, trident1971 είπε Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! 1) Ποιος ειναι αξιοπιστος, να παω, ειδικα αμα εχει και τιμη καλη, το πλαισιο το βγαζει 1100 κατι 2) wifi μπορω να βαλω και αργοτερα υποθετω 3) ρωτησα και πριν, δεν βρισκω το Πλαισιο στη λιστα συνεργατων του Τουρνικιωτη, υπαρχει ενδεχομενο κομπλας με εγγυησεις κλπ? Ειναι πιστοποιημενος απο οσο καταλαβαινω ο ηλεκτρολογος, θα δω τι θα μου πει. 1. Δεν είναι τόσο απλό, και δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε διαφήμιση, ούτε δυσφήμιση. Δοκίμασε να δεις μερικές κριτικές στο Google για την κάθε εμπορία ξεχωριστά. Στα βόρεια προάστια για παράδειγμα υπάρχει ένα κατάστημα με καλές κριτικές στην Πεύκη, κάποιοι εδώ έχουν πει καλά λόγια, αλλά δεν έχω συνεργαστεί, οπότε κρατώ όσα έχω διαβάσει. 2. Ναι. 3. Το πλαίσιο έχει κάνει κατα καιρούς σε διάφορα πραγματα παραεισαγωγές, αλλά η μόνη απάντηση είναι να ρωτήσεις εάν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και να ρωτήσεις για εγγύηση (έτη και όρους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, cmaniac είπε Ας είναι ικανός και υπεύθυνος, αλλά να είναι πιστοποιημένος. Η ασφάλεια προστατεύει την εγκατάσταση, αρα εμμέσως και το σπίτι. Η κατανάλωση καθορίζει την εγκατάσταση. Υπάρχουν συντελεστές ανάλογα με τις θερμοκρασίες και τις οδεύσεις οπότε δεν είναι πάντα τόσο απλό. Πάντως, στην Ελλάδα το 2.5mm κατά κανόνα ασφαλίζεται με 16A. Δεδομένης της κατανάλωσης, οι διάφοροι συντελεστές που αναφέρεις μπορεί να υπαγορεύσουν υπερδιαστασιολόγηση του καλωδίου, όχι της ασφάλειας. Εκεί εστιάζω, εκεί έχουν πρόβλημα τα διάφορα manual αλλά και οι χύμα οδηγίες κάποιων αντιπροσώπων. Όσο για τις πιστοποιήσεις, σόρυ αλλά βρωμάει ο τόπος από πιστοποιημένους ψυκτικους π.χ. που εγκαθιστούν χωρίς κενό, με τσακισμένους σωλήνες κλπ. Κι ας μη μιλήσω για ηλεκτρολόγους που είναι και σιναφι μου🤐. Τα ίδια και σε όλα τα επαγγέλματα, δυστυχώς. Καλές οι πιστοποιήσεις αλλά δεν αποτρέπουν κανέναν να κάνει κυριολεκτικά ότι νάναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdeskas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μιας που η θερμοκρασία άρχισε να τσιμπάει λίγο προς τα κάτω αρχίζουμε και μεις τα τεστακια... Εξωτερική θερμοκρασία από 11 έως 14 πριν από λίγο. Εσωτερική 22.5 Δε γράφω ποιο κλιματιστικό είναι και περιμένω προβλέψεις από τα διαγράμματα... Δε θα το βρείτε ... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από alexdeskas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, alexdeskas είπε Μιας που η θερμοκρασία άρχισε να τσιμπάει λίγο προς τα κάτω αρχίζουμε και μεις τα τεστακια... Εξωτερική θερμοκρασία από 11 έως 14 πριν από λίγο. Εσωτερική 22.5 Δε γράφω ποιο κλιματιστικό είναι και περιμένω προβλέψεις από τα διαγράμματα... Δε θα το βρείτε ... 6249BD3524358EED32742B11E94BE87F05E9E8F7Μη διαθέσιμο 909E144852959F8219B68FAF3909C2920855F4D8Μη διαθέσιμο Ποια διαγράμματα; Σίγουρα δεν τα βρήκαμε 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdeskas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, liakjim είπε Ποια διαγράμματα; Σίγουρα δεν τα βρήκαμε 🤣 Κάποιο τεχνικό πρόβλημα υπήρξε... Οκ το διόρθωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, alexdeskas είπε Κάποιο τεχνικό πρόβλημα υπήρξε... Οκ το διόρθωσα... Το gaia είναι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα