dimostr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, GiannisSol είπε Αν αναφερεσαι σε μενα, εδω ειναι το μανουαλ με τα πινακακια αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι λενε. https://www.transfernow.net/en/bld?utm_source=20241015SrZnlPiW Αφησε τα να τρεξουν καμια ωρα τουλαχιστον, με αυτο το συντομο στιγμιοτυπο δεν φενεται η συμπεριφορα τους. Θα τα αφήσω αλλα δε πρόκειται να αλλάξει κάτι το Toyotomi είναι λόγω test mode σε κλειδωμένα watt το daikin θα κάνει κάνα περιοδικό αναμα κάποια στιγμή στα 190 watt αλλα θα σβήσει αμέσως μιας και απέναντι το toyotomi το καλύπτει και το Shorai κλασικά θα δουλευει εκεί στα 125-160 watt μέχρι να το σβήσω και για του λόγου το αληθές σχεδόν μετά από μια ωρα και η εξωτερική είναι τώρα στο σταθμό που είναι δίπλα στο σπίτι μου 14,7 από 15,5 όταν τα άναψα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από dimostr 1
GiannisSol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 53 λεπτά πριν, dimostr είπε Θα τα αφήσω αλλα δε πρόκειται να αλλάξει κάτι το Toyotomi είναι λόγω test mode σε κλειδωμένα watt το daikin θα κάνει κάνα περιοδικό αναμα κάποια στιγμή στα 190 watt αλλα θα σβήσει αμέσως μιας και απέναντι το toyotomi το καλύπτει και το Shorai κλασικά θα δουλευει εκεί στα 125-160 watt μέχρι να το σβήσω και για του λόγου το αληθές σχεδόν μετά από μια ωρα και η εξωτερική είναι τώρα στο σταθμό που είναι δίπλα στο σπίτι μου 14,7 από 15,5 όταν τα άναψα Άρα τη καλύτερη συμπεριφορά την έχει το Toshiba. Σε μια δοκιμή που κάναμε σε φίλο με edge 13αρι είναι το παρακάτω γράφημα
dimostr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, GiannisSol είπε Άρα τη καλύτερη συμπεριφορά την έχει το Toshiba. Σε μια δοκιμή που κάναμε σε φίλο με edge 13αρι είναι το παρακάτω γράφημα Τα Toshiba στη θέρμανση είναι από τις καλύτερες επιλογές
efib Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα. Στις αρχές του part 4 είχα αναφερθεί στο πρόβλημα με το ελλατωματικο Atxc35d που δεν λειτούργησε ποτέ με σφάλμα u4, το οποίο μετά από αλλαγή εσωτερικής μονάδας και πλακέτας εξωτερικής, φάνηκε να λύνεται για την ψύξη... Δυστυχώς, το δοκίμασα σε θέρμανση και έχει πάλι σφάλμα U4. Να ζητήσω αντικατάσταση όλου του μηχανήματος; Είχε κανείς άλλος σφάλμα U4;
Specs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, efib said: ελλατωματικο Atxc35d που δεν λειτούργησε ποτέ με σφάλμα u4 τι σου ειπαν οτι φταιει? τι σημαινει δηλαδη αυτο το σφαλμα? βλεπω στο ιντερνετ πως ο κωδικος αυτος στα daikin ειναι για προβλημα επικοινωνιας μεσα κ εξω μοναδας. Aναψα κ εγω το Daikin Sensira atxC-35C για να στρωσουν σιγα σιγα τα δομικα υλικα...13 εξω, 23 ζητουμενη με 23,5 στον τοιχο μεσα. Βραχος σταθεροτητας οπως παντα... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από Specs
efib Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 @Specs Μου είπαν ότι είναι σφάλμα επικοινωνίας λόγω προβλήματος στην πλακέτα της εσωτερικής μονάδας, για αυτό και άλλαξαν ολόκληρη την εξωτερική μονάδα, και για παν ενδεχόμενο άλλαξαν την πλακέτα της εξωτερικής. Δοκίμασα ξανά σε ψύξη και δουλεύει κανονικά, οπότε ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτή την φορά. Με προβληματίζει ότι από την αρχή είχε πρόβλημα το οποίο επιμένει, και το τι θα συμβεί όταν θα λήξει η εγγύηση. Προφανώς και με το κωλομαγαζο δεν πρόκειται να πάρω τα λεφτά μου πίσω. 1000 φορές να το είχα αγοράσει από Κωτσόβολο κλπ, θα τα είχα πάρει πίσω χωρίς πολλά-πολλα και θα είχε κοστίσει και λιγότερο. Από την κατανάλωση έχω πολύ καλές εντυπώσεις, καμία σχέση με τα toyotomi, αλλά όλο χαλάει, και ευτυχώς που το τσεκαρα νωρίς.
GiannisSol Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 20 λεπτά πριν, efib είπε @Specs Μου είπαν ότι είναι σφάλμα επικοινωνίας λόγω προβλήματος στην πλακέτα της εσωτερικής μονάδας, για αυτό και άλλαξαν ολόκληρη την εξωτερική μονάδα, και για παν ενδεχόμενο άλλαξαν την πλακέτα της εξωτερικής. Δοκίμασα ξανά σε ψύξη και δουλεύει κανονικά, οπότε ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτή την φορά. Με προβληματίζει ότι από την αρχή είχε πρόβλημα το οποίο επιμένει, και το τι θα συμβεί όταν θα λήξει η εγγύηση. Προφανώς και με το κωλομαγαζο δεν πρόκειται να πάρω τα λεφτά μου πίσω. 1000 φορές να το είχα αγοράσει από Κωτσόβολο κλπ, θα τα είχα πάρει πίσω χωρίς πολλά-πολλα και θα είχε κοστίσει και λιγότερο. Από την κατανάλωση έχω πολύ καλές εντυπώσεις, καμία σχέση με τα toyotomi, αλλά όλο χαλάει, και ευτυχώς που το τσεκαρα νωρίς. Ενημερωσε ξανα για τη βλαβη τωρα που εισαι εντος εγγυησης και παρε εγγραφο για αυτο , εχεις πεσει σε ελλατωματικη παρτιδα, πρεπει να δωθει οριστικη λυση απο τη daikin. 1
liakjim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, GiannisSol είπε Ενημερωσε ξανα για τη βλαβη τωρα που εισαι εντος εγγυησης και παρε εγγραφο για αυτο , εχεις πεσει σε ελλατωματικη παρτιδα, πρεπει να δωθει οριστικη λυση απο τη daikin. Αν ήταν παρτίδα θα είχε βουίξει ο τόπος. Ίσως είναι και η πρώτη φορά που ακούμε βλάβη σε Daikin, τουλάχιστον προσωπικά δεν θυμάμαι. Θα έλεγα μεμονωμένη περίπτωση. Για να δούμε τι θα γίνει. 4 ώρες πριν, efib είπε @Specs Μου είπαν ότι είναι σφάλμα επικοινωνίας λόγω προβλήματος στην πλακέτα της εσωτερικής μονάδας, για αυτό και άλλαξαν ολόκληρη την εξωτερική μονάδα, και για παν ενδεχόμενο άλλαξαν την πλακέτα της εξωτερικής. Δοκίμασα ξανά σε ψύξη και δουλεύει κανονικά, οπότε ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτή την φορά. Με προβληματίζει ότι από την αρχή είχε πρόβλημα το οποίο επιμένει, και το τι θα συμβεί όταν θα λήξει η εγγύηση. Προφανώς και με το κωλομαγαζο δεν πρόκειται να πάρω τα λεφτά μου πίσω. 1000 φορές να το είχα αγοράσει από Κωτσόβολο κλπ, θα τα είχα πάρει πίσω χωρίς πολλά-πολλα και θα είχε κοστίσει και λιγότερο. Από την κατανάλωση έχω πολύ καλές εντυπώσεις, καμία σχέση με τα toyotomi, αλλά όλο χαλάει, και ευτυχώς που το τσεκαρα νωρίς. Την εσωτερική μάλλον θα εννοείς ότι άλλαξαν. Για να μην αλλάζει σε θέρμανση μήπως φταίει η τετραοδη; @Klausx τι λες;
dimostr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πρώτη εικόνα με αυτές τις συνθήκες http://users.sch.gr/stkontos/weather/index.html Το toyotomi σε κανονική λειτουργία για το βράδυ χωρισ I feel και όλα τα κλιματιστικά στο 21 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από dimostr
Lofarek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 11 ώρες πριν, dimostr είπε Τα Toshiba στη θέρμανση είναι από τις καλύτερες επιλογές Γιατι στην ψυξη (με μια επιφυλαξη γιατι αρχισα τις μετρησεις Σεπτεμβρη) μαλλον δεν ειναι. Και μιλαω για το daisekai 10 το "κορυφαιο??" της toshiba. Εν αναμονη του χειμωνος λοιπον να δω τι ψαρια πιανει...
dimostr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Lofarek είπε Γιατι στην ψυξη (με μια επιφυλαξη γιατι αρχισα τις μετρησεις Σεπτεμβρη) μαλλον δεν ειναι. Και μιλαω για το daisekai 10 το "κορυφαιο??" της toshiba. Εν αναμονη του χειμωνος λοιπον να δω τι ψαρια πιανει... Εγω έχω Shorai με διπλό συμπιεστη όπως αυτό που φοράνε τα daisekai σε όλα τα btu δε μπορώ να πω ότι έχω παράπονο βάσει εμπειρίας και όλα τα σχεδιαγράμματα που έχω κατά καιρούς ανεβάσει (από το 2020 ) δείχνει ότι καλά τα πάει , τώρα βεβαια καθε χώρος είναι διαφορετικός κα καθε εγκατάσταση είναι διαφορετική Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από dimostr
liakjim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Καθίστε λίγο κινεζάκια να σας δείξουμε πως γίνεται . Διάγραμμα από το 24άρι asyg24kmta 2
Lofarek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 46 λεπτά πριν, dimostr είπε Εγω έχω Shorai με διπλό συμπιεστη όπως αυτό που φοράνε τα daisekai σε όλα τα btu δε μπορώ να πω ότι έχω παράπονο βάσει εμπειρίας και όλα τα σχεδιαγράμματα που έχω κατά καιρούς ανεβάσει (από το 2020 ) δείχνει ότι καλά τα πάει , τώρα βεβαια καθε χώρος είναι διαφορετικός κα καθε εγκατάσταση είναι διαφορετική Κατα την ταπεινη μου παντα γνωμη τεινω να καταληξω στο εξης συμπερασμα: Υπαρχουν δυο ειδων απο τα πολυ καλα - ακριβα κλιματιστικα.1) Το urusara , και 2) Ολα τα υπολοιπα..Σημειωση γραφοντος: Το πρωτο το "απεδωσα" ονομαστικα στην Ιαπωνικη του εκδοση🙂 2 ώρες πριν, dimostr είπε Πρώτη εικόνα με αυτές τις συνθήκες http://users.sch.gr/stkontos/weather/index.html Το toyotomi σε κανονική λειτουργία για το βράδυ χωρισ I feel και όλα τα κλιματιστικά στο 21 Το edge σου παντως εχει ακριβως στην θερμανση οπως και στην ψυξη με το 9 ρι μου perfera αν βγαλεις το αρχικο peak.😲
dimostr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Lofarek είπε Κατα την ταπεινη μου παντα γνωμη τεινω να καταληξω στο εξης συμπερασμα: Υπαρχουν δυο ειδων απο τα πολυ καλα - ακριβα κλιματιστικα.1) Το urusara , και 2) Ολα τα υπολοιπα..Σημειωση γραφοντος: Το πρωτο το "απεδωσα" ονομαστικα στην Ιαπωνικη του εκδοση🙂 Το edge σου παντως εχει ακριβως στην θερμανση οπως και στην ψυξη με το 9 ρι μου perfera αν βγαλεις το αρχικο peak.😲 Είναι το Shorai 18 αρι όχι το edge το δικό μου είναι το πιο παλιό μοντέλο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από dimostr
liakjim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 16 λεπτά πριν, Lofarek είπε Το edge σου παντως εχει ακριβως στην θερμανση οπως και στην ψυξη με το 9 ρι μου perfera αν βγαλεις το αρχικο peak.😲 Καμία σχέση. Το perfera μπορεί να πέσει στα μισά. Έχουμε δει διαγράμματα εδώ μέσα στα 65-70W σε ψύξη και θέρμανση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο 9άρι στην αγορά, τουλάχιστον για κλίμα Ελλάδας (δεν ξέρω για πιο ψυχρά μέρη). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα