mdkamael Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, liakjim είπε Για πες αντιπρόσωπο να γελάσουμε λίγο. ΥΓ Ρίξε και μια ματιά στο sticky Εριξα αρχοντα μου...και 2η και 3η. Πλεον δεν μπορω να εμπιστευτω κανεναν αυτοαποκαλουμενο "επαγγελματια" και επισημα με τη βουλα. Επισημος αντιπροσωπος της Mitsubishi στα Ιωαννινα σου λεει μετα 😛 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από mdkamael
liakjim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, mdkamael είπε Εριξα αρχοντα μου...και 2η και 3η. Πλεον δεν μπορω να εμπιστευτω κανενα αυτοαποκαλουμενο "επαγγελματια" και επισημα με τη βουλα. Επισημος αντιπροσωπος της Mitsubishi στα Ιωαννινα σου λεει μετα 😛 'Ίσως να θέλει λεπτό χειρισμό γιατί είσαι σε μικρή πόλη. Ξέρω περίπτωση φίλου ο οποίος δεν μπορεί να βρει ψυκτικό ούτε για συντήρηση σε πόλη επαρχίας (Λάρισα) μιας και οι ψυκτικοί της περιοχής του, του κάνουν όλοι μαζί πόλεμο, σαν τύπου γκέτο. Τραβηγμένο αλλά έχει συμβεί. Οπότε είτε το τραβάς στα άκρα ερχόμενος σε επικοινωνία με Τουρνικιώτη και λέγοντας τι πρόβλημα έχεις συναντήσει ώστε να του τραβήξουν το αυτί, είτε του λες ότι μίλησες με αντιπροσωπία και θα ήθελες να γίνει ότι πρέπει ή πας σε κάποιον άλλον την περιοχής και καλύτερα με συστάσεις. Σε κάθε περίπτωση ίσως να χρειαστεί να τσακωθείς στο τέλος αλλά με διπλωματία. 1 1
mdkamael Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, liakjim είπε 'Ίσως να θέλει λεπτό χειρισμό γιατί είσαι σε μικρή πόλη. Ξέρω περίπτωση φίλου ο οποίος δεν μπορεί να βρει ψυκτικό ούτε για συντήρηση σε πόλη επαρχίας (Λάρισα) μιας και οι ψυκτικοί της περιοχής του, του κάνουν όλοι μαζί πόλεμο, σαν τύπου γκέτο. Τραβηγμένο αλλά έχει συμβεί. Οπότε είτε το τραβάς στα άκρα ερχόμενος σε επικοινωνία με Τουρνικιώτη και λέγοντας τι πρόβλημα έχεις συναντήσει ώστε να του τραβήξουν το αυτί, είτε του λες ότι μίλησες με αντιπροσωπία και θα ήθελες να γίνει ότι πρέπει ή πας σε κάποιον άλλον την περιοχής και καλύτερα με συστάσεις. Σε κάθε περίπτωση ίσως να χρειαστεί να τσακωθείς στο τέλος αλλά με διπλωματία. Ειναι και συναδελφος παναθεμα της η Καλι Τουρκινιωτη 😛 αλλα μαλλον με βλεπω να ψαχνομαι για ιδιωτη ψυκτικο. Οποτε αγαπητα μελη του φορουμ αν κανεις ξερει κανεναν εμπιστο στη περιοχη των Ιωαννινων feel free to pm me.
GiannisSol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Στις 10/10/2024 στις 11:07 ΠΜ, thermaikos4 είπε 41 λεπτά πριν, mdkamael είπε Ειναι και συναδελφος παναθεμα της η Καλι Τουρκινιωτη 😛 αλλα μαλλον με βλεπω να ψαχνομαι για ιδιωτη ψυκτικο. Οποτε αγαπητα μελη του φορουμ αν κανεις ξερει κανεναν εμπιστο στη περιοχη των Ιωαννινων feel free to pm me. Όταν ζητήσεις από ψυκτικό να κάνει κάτι τεχνικά ορθό και αρνείται υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα γνώσεων στη δουλειά του. Εν ολίγης είναι άσχετος . Συμβαίνει δυστηχως τα τελευταια χρόνια ο πελάτης να είναι περισσότερο γνώστης και ενημερωμένος από έναν επαγγελματία τεχνικό, σε διάφορες ειδικότητες . Αυτό είναι τραγικό. 2
Klausx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, GiannisSol είπε Όταν ζητήσεις από ψυκτικό να κάνει κάτι τεχνικά ορθό και αρνείται υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα γνώσεων στη δουλειά του. Εν ολίγης είναι άσχετος . Συμβαίνει δυστηχως τα τελευταια χρόνια ο πελάτης να είναι περισσότερο γνώστης και ενημερωμένος από έναν επαγγελματία τεχνικό, σε διάφορες ειδικότητες . Αυτό είναι τραγικό. Με το εκπαιδευτικό/νομικό σύστημα και την οικονομία που έχουμε λογικό μου φαίνεται, για τα χοντρά είναι οι πιο πολλοί τεχνικοί ανεξαρτήτως κλάδου. Το χειρότερο είναι που δεν σου λένε δεν μπορώ να το αναλάβω και στο τέλος διπλο-τριπλο πληρώνεις αλλού, λες και είναι κακό να πεις δεν ξέρω. 2
mdkamael Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Ρε 'σείς .... εδώ λέει ότι η Μιτσουμπα https://www.orionairsales.co.uk/mitsubishi-heavy-industries-air-conditioning-srk80zr-wall-8kw28000btu-r32-a-heat-pump-240v50hz-11223-p.asp ειναι pre-charged. Λετε οντως να μην ελεγε παπατζες ο αντιπροσωπος ?! Για να κανουμε λιγο summon τον @apostolisep3 να μας πει τη δικη του εμπειρια απο το δικο του ''αρκουδι''
liakjim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, mdkamael είπε ειναι pre-charged. Όπως και όλα τα κλιματιστικά της αγοράς, από το πιο κορυφαίο μέχρι αυτό που θα πάρεις από το σούπερ μάρκετ. 1
mdkamael Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Όπως και όλα τα κλιματιστικά της αγοράς, από το πιο κορυφαίο μέχρι αυτό που θα πάρεις από το σούπερ μάρκετ. δηλώνω επίσημα noobακλας λοιπόν .... πίσω στα θρανία
cmaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Εκείνο που διαφημίζουν είναι το για πόσα μέτρα επαρκεί το precharging, όχι το ότι είναι precharged. Υπάρχουν ουκ ολίγα κλιματιστικά που το precharging επαρκεί για 4-5 μέτρα σωληνώσεων, ενώ και το maximum charge τους είναι επίσης μικρό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υποστηρίξουν εγκαταστάσεις που έχουν ανάγκη για λίγα περισσότερα μέτρα. 1 1
GiannisSol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, mdkamael είπε Ρε 'σείς .... εδώ λέει ότι η Μιτσουμπα https://www.orionairsales.co.uk/mitsubishi-heavy-industries-air-conditioning-srk80zr-wall-8kw28000btu-r32-a-heat-pump-240v50hz-11223-p.asp ειναι pre-charged. Λετε οντως να μην ελεγε παπατζες ο αντιπροσωπος ?! Για να κανουμε λιγο summon τον @apostolisep3 να μας πει τη δικη του εμπειρια απο το δικο του ''αρκουδι'' Όλα τα κλιματιστικά έχουν το φρεον τους αποθηκευμένο στην εξωτερική μονάδα από το εργοστάσιο. Αυτό ο "τεχνικός" το θεωρεί χαρακτηριστικό ότι δεν χρειάζεται να κάνει χρήση αντλίας κενού για την πλήρωση των σωληνώσεων. Όταν ακούς κάτι τέτοιο του δείχνεις τη πόρτα της εξόδου. Την αντλία κενού την χρησιμοποιεί για να αφαιρέσει τον ατμοσφαιρικό αέρα με την υγρασία από τις σωλήνες και μετά να ανοίξει τη βανα να μπει το φρεον στο καθαρό πλέον κύκλωμα. 3 1
yiorgossan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Ζήτησα απο την Toshiba το εγχειρίδιο με τις καταναλώσεις και αποδόσεις για τα EDGE RAS με την εξωτερική μονάδα που τελειώνει σε Ε1 ο κωδικός. Σας το παραθέτω εδώ να υπάρχει γιατι δεν μπορούσαμε να το εντοπίσουμε στο δίκτυο και πιστευω θα βοηθήσει και άλλα μέλη. wetransfer Εγώ θα ήθελα τη βοήθεια σας στην ανάγνωση. Δεν έχω προλάβει να το μελετήσω γιατι μόλις ήρθε. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε την θερμοκρασία που θα είναι default στην ζητούμενη εσωτερική για Αθήνα-Νότια. Δηλαδη να τα είναι γενικά στους 24 στους 25 ή στους 26? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από yiorgossan
liakjim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, yiorgossan είπε Καλημέρα σας, Ζήτησα απο την Toshiba το εγχειρίδιο με τις καταναλώσεις και αποδόσεις για τα EDGE RAS με την εξωτερική μονάδα που τελειώνει σε Ε1 ο κωδικός. Σας το παραθέτω εδώ να υπάρχει γιατι δεν μπορούσαμε να το εντοπίσουμε στο δίκτυο και πιστευω θα βοηθήσει και άλλα μέλη. https://file.io/5PWJU0IwglQKlink Εγώ θα ήθελα τη βοήθεια σας στην ανάγνωση. Δεν έχω προλάβει να το μελετήσω γιατι μόλις ήρθε. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε την θερμοκρασία που θα είναι default στην ζητούμενη εσωτερική για Αθήνα-Νότια. Δηλαδη να τα είναι γενικά στους 24 στους 25 ή στους 26? Δεν μου δουλεύει ο σύνδεσμος.
yiorgossan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το ξανα έκανα και το τσέκαρα. τελικά το έκανα σε wetransfer το άλλο μόλις το κατε΄βαζες το έσβηνε. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από yiorgossan
cmaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, liakjim είπε Δεν μου δουλεύει ο σύνδεσμος. 20231201_DB_TCTC-E22-RES012_00_R32_RAS-B07-24G3KVSGB-E_EN.pdf (toshiba-aircon.co.uk) 1
liakjim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, cmaniac είπε 20231201_DB_TCTC-E22-RES012_00_R32_RAS-B07-24G3KVSGB-E_EN.pdf (toshiba-aircon.co.uk) Nothing new to see here
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα