Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Να δείτε μανίκι στα daikin 😂

Εδώ είναι της πλάκας . Κουμπώνεις σε dt (πιο πολλή ώρα μου πήρε να το βγάλω από τη συσκευασία) και το app το βλέπει αμέσως. Και μάλιστα το ανοίγεις και με ip στον browser με βασικές ρυθμίσεις (αλλαγή γλώσσας, αλλαγή wifi hotspot κτλ). Το μόνο κακό είναι ότι το dongle εκπέμπει συνεχώς σαν AP Mode και μάλιστα στο ίδιο κανάλι με το wifi δίκτυο ( στην 2.4Ghz περιοχή) οπότε χωρίς λόγο έχεις pollution στην περιοχή αυτή. 

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το μόνο κακό είναι ότι το dongle εκπέμπει συνεχώς σαν AP Mode και μάλιστα στο ίδιο κανάλι με το wifi δίκτυο ( στην 2.4Ghz περιοχή) οπότε χωρίς λόγο έχεις pollution στην περιοχή αυτή. 

Το ίδιο και στο toyotomi και αν πέσει το ρεύμα πρέπει εκ νέου να το συνδέσεις γιατί δεν το βρίσκει το app.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, yiorgossan είπε

Το κοιτούσα χθες - από τα σπεκ και μόνο δεν δείχνει να πηγαίνει και πολυ χαμηλά, όπως κάνει το αδερφάκι του το 12ρι.. Αλλιώς ναι, θα ήταν μια ωραία επιλογή κι αυτό.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Το κοιτούσα χθες - από τα σπεκ και μόνο δεν δείχνει να πηγαίνει και πολυ χαμηλά, όπως κάνει το αδερφάκι του το 12ρι.. Αλλιώς ναι, θα ήταν μια ωραία επιλογή κι αυτό.

Ακριβό, θέλει επέκταση εγγύησης. 

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Ο εγκαταστάτης του Edge ras-10 και του Edge Ras-16 λεει οτι 3 μέτρα είναι πολλά, επειδή ειναι μέσα-εξω ή μονάδα.

Η Toshiba στο manual λέει 2m εσείς εδώ πολλές φορές έχετε αναφέρει τα 3 μέτρα ως ιδανικό.

Minimum pipe length m 2  2
Maximum pipe length m 20  20 

Τι προτείνετε? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiorgossan είπε

Καλημέρα σας,

Ο εγκαταστάτης του Edge ras-10 και του Edge Ras-16 λεει οτι 3 μέτρα είναι πολλά, επειδή ειναι μέσα-εξω ή μονάδα.

Η Toshiba στο manual λέει 2m εσείς εδώ πολλές φορές έχετε αναφέρει τα 3 μέτρα ως ιδανικό.

Minimum pipe length m 2  2
Maximum pipe length m 20  20 

Τι προτείνετε? 

Toshiba minimum 2m, αυτό προτείνεται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EchiDNA είπε

Toshiba minimum 2m, αυτό προτείνεται!

Δεν είναι πρόταση αλλά απαίτηση!

@yiorgossan μη δεχτείς τίποτα λιγότερο από τα 2μ. 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθώ,  είπε ο ανθρωπος 2 μέτρα, να μην έχεις μεγάλη κουλούρα απο πίσω να αναπνέει και η μονάδα.

Εγώ απλά ζήτησα 3 μέτρα.  Πήρα και στο κατάστημα και μου είπαν 2μ min συστήνεται 2.5-3μ και έτσι και θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, yiorgossan said:

Δεν έγινε η εγκατάσταση,  Δευτέρα.

Για να δουμε, ο "αγωνας" που κανουν για την τηρηση των 2m θα ειναι ιδιος στο να εκπληρωσει και τις αλλες απαιτησεις εγκαταστασης, οπως αντλια, αποστασεις για αναπνοη μοναδων κλπ κλπ ? η επιλεγουμε οτι μας βολευει κ τα υπολοιπα "δεν ξερει ο @$#%*ας ο κατασκευαστης"    ?

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.

Οταν οι μοναδες ειναι πολυ κοντα , δηλαδη ακριβως η μια πισω απο την αλλη και τις χωριζει μονο το παχος του τοιχου, πως μπορει ο ψυκτικος να κανει 3 μετρα κουλουρα πισω απο την εξω μοναδα; Μηπως πνιγει η μοναδα στο πισω μερος της και τελικα δεν αναπνεει σωστα; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GiannisSol είπε

Οταν οι μοναδες ειναι πολυ κοντα , δηλαδη ακριβως η μια πισω απο την αλλη και τις χωριζει μονο το παχος του τοιχου, πως μπορει ο ψυκτικος να κανει 3 μετρα κουλουρα πισω απο την εξω μοναδα; Μηπως πνιγει η μοναδα στο πισω μερος της και τελικα δεν αναπνεει σωστα; 

Διατύπωσες πολύ πιο καλά απο μένα την απορία μου.  Το ελάχιστο του κατασκευαστή (εφόσον δίνει) λογικά πρέπει να τηρείται.  Αυτο μου άρεσε στα Toshiba.  Τα πινακάκια και η ευκολη πληροφορία στο site τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...