liakjim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, cmaniac είπε Το ερώτημα είναι ένα: Κάθε πότε να κάνει απόψυξη, άραγε 😋 Στην ψύξη SEER 10.6 για 12ρι, ακραίο. Σύμφωνα με τη Fujitsu, ποτέ 😅🥶 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amotida Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αστειεύεσαι φυσικά. Η έννοια "non-freezing structure", όπως την αποκαλεί η Fujitsu, δεν αναφέρεται στο γεγονός ότι η συσκευή δεν θα κάνει απόψυξη. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από amotida 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lofarek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στα 26 ζητουμενη χωρις να κρυωνω (εβαλα αποφυγη προσωπου) fan auto 27 εσωτερικη 31 εξωτερικη Στις 13/9/2024 στις 2:06 ΜΜ, liakjim είπε Μάλλον ακούς τον υψίσυχνο ήχο που έχουν πει και άλλα μέλη για τα toshiba. Στις 13/9/2024 στις 2:14 ΜΜ, liakjim είπε Καλό σημάδι αυτό, αλλά για σιγουριά θα πρέπει να δεις 75% στο υπερκορεσμένο διάλυμα αλατιού. Στις 13/9/2024 στις 2:46 ΜΜ, liakjim είπε Yukai 24 Edge 18 Αυτά έχω από Toshiba Και αυτό από το asyg24kmta ( τάφος ) 7 ώρες πριν, cmaniac είπε Ναι δεν είναι, έχεις δίκιο. Μάλιστα η Mitsubishi electric άνοιξε υποκατάστημα στην Ελλάδα και ήδη έχει αρχίσει απ'ευθείας συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένου του Τουρνικιώτη (Τενόρα κάτω κάτω). Καλό το λες, μένει να δούμε και ποιά θα είναι η στρατηγική με τις εγγυήσεις, τιμολογιακά ποιά θα είναι η διαφορά, αλλά και από άποψη υποστήριξης / ανταλλακτικών - συνήθως αυτά παίρνουν χρόνο. Το ερώτημα είναι ένα: Κάθε πότε να κάνει απόψυξη, άραγε 😋 Στην ψύξη SEER 10.6 για 12ρι, ακραίο. Μην πολυεμπιστευεστε τα SCOP SEER ακομη και απο πολυ καλες μαρκες. Και το δικο μου το daisekai 9,7 λεει οτι εχει αλλα καταναλωνει περισσοτερο στον κυκλο ψυξης σε σχεση με το perfera EER 8,6 με τα ιδια ζητουμενα σε εσωτερικη θερμοκρασια και σε μικροτερη πιο ευνοικη εξωτερικη λογω εποχιακης αλλαγης του καιρου σε χαμηλοτερες . Κοιταξτε αλλους ιδιωτες που δουλευουν το ιδιο μηχανημα καθε φορα και που ποσταρουν δεδομενα μετρησης καταναλωσης και περιβαλοντικων συνθηκων μεσα στις οποιες αυτες οι μετρησεις γινονται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, amotida είπε Αστειεύεσαι φυσικά. Η έννοια "non-freezing structure", όπως την αποκαλεί η Fujitsu, δεν αναφέρεται στο γεγονός ότι η συσκευή δεν θα κάνει απόψυξη. Δεν είδες τις φατσούλες; 1 ώρα πριν, Lofarek είπε αλλα καταναλωνει περισσοτερο Για να το πεις αυτό θα πρέπει να δεις και τι σου δίνει, γιατί ΑΝ το perfera δίνει 2000W με 200W input και το daisekai δίνει 3000W με 250W, τότε το δεύτερο καταναλώνει λιγότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, liakjim said: Πςςςςς Twin rotary, -30C , 9KW το 14αρι, μέγεθος εξωτερικής σχεδόν σαν το 24αρι KMTA, 120W ελάχιστα. Εργαλείο! ΟΛΑ τα οικιακα μοντελα της Fujitsu εχουν Twin Rotary...απολαυστε αφοβα, το γιατι δεν κατεβαινουν καποια σε χαμηλα watt, ειναι θεμα προγραμματισμου μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Specs είπε ΟΛΑ τα οικιακα μοντελα της Fujitsu εχουν Twin Rotary...απολαυστε αφοβα, το γιατι δεν κατεβαινουν καποια σε χαμηλα watt, ειναι θεμα προγραμματισμου μαλλον. Δεν νομίζω πχ στα KMTA έχουν από τα 18Κ btus και άνω. (σωστά; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, liakjim said: Δεν νομίζω πχ στα KMTA έχουν από τα 18Κ btus και άνω. (σωστά; ) ειχα την εντυπωση κ γω οτι ηταν σαν τα Toshiba αλλα δες σε ερωτημα μου τι απαντησαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Lofarek είπε Μην πολυεμπιστευεστε τα SCOP SEER ακομη και απο πολυ καλες μαρκες. Έπρεπε να δεις το ZSX που με 40+ βαθμούς δεν ακουγόταν τίποτα απ τη μονάδα έξω και έκαιγε 300 watt. Και όπως αποδείχθηκε, έχανε και ψυκτικό υγρό. Και το daikin του αποπάνω αντιλαλούσε σε 3 πολυκατοικίες. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα. Με 24 βαθμούς έξω και 26 μέσα είναι σα να πήρες Porsche να πας στο περίπτερο και να γκρινιάζεις γιατί στριγκλίζουν τα φρένα. 35 λεπτά πριν, Specs είπε ειχα την εντυπωση κ γω οτι ηταν σαν τα Toshiba αλλα δες σε ερωτημα μου τι απαντησαν Αυτό να με συγχωρείς αλλα μου μοιάζει σαν μια τεράστια παπάτζα. Όπως τότε που είχα στείλει mail στην Τογιότα Ελλάδας καμια 15ρια χρόνια πίσω να μάθω πού φτιαχνόταν ένα μοντέλο και μου απάντησαν ότι ήταν made in Japan. Είχα στείλει το ίδιο mail στην Ευρώπης και μου απάντησε South Africa. Μάντεψε ποιό ήταν το σωστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amotida Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, cmaniac said: μου μοιάζει σαν μια τεράστια παπάτζα. Ακριβώς όπως τα λες Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από amotida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πάμε να το κάνουμε dissolve. Παίρνουμε ως παράδειγμα το KGTG που είναι και από τα ακριβά. Λοιπόν σύμφωνα με το service manual το 7ρι, το 9ρι και το 12ρι έχουν τον ίδιο συμπιεστή με κωδικό 9322427007. Αυτός λοιπόν σύμφωνα με την ίδια τη Fujitsu είναι ο DA092MJB. LG λοιπόν. Αν αυτός είναι twin rotary, εγώ είμαι αστροναύτης. Edit for clarification: Οι twin rotary της LG έχουν T στο τρίτο ψηφίο. Αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η χώρα δε θα προκόψει ποτέ, κοιτάξτε γύρω σας. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από cmaniac 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, cmaniac είπε Πάμε να το κάνουμε dissolve. Παίρνουμε ως παράδειγμα το KGTG που είναι και από τα ακριβά. Λοιπόν σύμφωνα με το service manual το 7ρι, το 9ρι και το 12ρι έχουν τον ίδιο συμπιεστή με κωδικό 9322427007. Αυτός λοιπόν σύμφωνα με την ίδια τη Fujitsu είναι ο DA092MJB. LG λοιπόν. Αν αυτός είναι twin rotary, εγώ είμαι αστροναύτης. Edit for clarification: Οι twin rotary της LG έχουν T στο τρίτο ψηφίο. Αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η χώρα δε θα προκόψει ποτέ, κοιτάξτε γύρω σας. Τώρα που πιάσαμε τους συμπιεστές, ο συμπιεστής του ASEH14KHCBN είναι ο ίδιος που φοράει το δικό μου asyg24kmta! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, cmaniac said: Αν αυτός είναι twin rotary, εγώ είμαι αστροναύτης Για την ιστορια, το αρχικο ερωτημα το εκανα στο Facebook δες εδω Επειτα με καλεσε ο αρμοδιος και τα ειπαμε τηλεφωνικα. Του ειπα πως το θελω γραπτα κ ετσι προεκυψε και το email. Του ανταπαντησα με απαιτηση για link που να το αναφερει αυτο. Μου εστειλε το λινκ του καταλογου και επειδη δεν μπορουσα να το εντοπισω , μου εστειλε τον αγγλικο καταλογο συνημμενο και ειπε πως οπου λεει ALL DC ειναι twin και οπως θα δεις ειναι σε ολες τις σειρες αυτο, στο σημειο που σημειωνω. Αλλωστε πουθενα δεν κανει διακριση μεταξυ των μοντελων αναλογα με την ισχυ τους , μεσα σε καθε σειρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Specs είπε Για την ιστορια, το αρχικο ερωτημα το εκανα στο Facebook δες εδω Επειτα με καλεσε ο αρμοδιος και τα ειπαμε τηλεφωνικα. Του ειπα πως το θελω γραπτα κ ετσι προεκυψε και το email. Του ανταπαντησα με απαιτηση για link που να το αναφερει αυτο. Μου εστειλε το λινκ του καταλογου και επειδη δεν μπορουσα να το εντοπισω , μου εστειλε τον αγγλικο καταλογο συνημμενο και ειπε πως οπου λεει ALL DC ειναι twin και οπως θα δεις ειναι σε ολες τις σειρες αυτο, στο σημειο που σημειωνω. Αλλωστε πουθενα δεν κανει διακριση μεταξυ των μοντελων αναλογα με την ισχυ τους , μεσα σε καθε σειρα. Όχι, δεν είναι το all DC = twin rotary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, liakjim said: Όχι, δεν είναι το all DC = twin rotary Οχι δεν ειναι, αλλα ειπε πως δεν εχει κατι διαφορετικο, ολα τα μοντελα twin εχουν...και δεν ειδα κ γω πουθενα διαφοροποιηση γιαυτο το δεχτηκα. αυτα που ειδε ο φιλος @cmaniacπιο πανω, να μην εχουν και ειναι κ τα πιο ακριβα σαν σειρα τι σου δινουν σαν συμπερασμα? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από Specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Specs είπε Για την ιστορια, το αρχικο ερωτημα το εκανα στο Facebook δες εδω Marketing directive / direction ή άγνοια. Λυπηρό όποιο και να είναι απο τα 3, ειδικά τώρα που είναι η μαμά Fujitsu παρούσα στην Ελλάδα. 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Όχι, δεν είναι το all DC = twin rotary Έχουν μια γραμμή στο φυλλάδιο τους που λέει οτι όπου βλέπεις "All DC" σημαίνει twin rotary. Το λες και παραπλάνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα