Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Σε αντιγράφουν...😂

Πλάκα πλάκα να γίνει μια συνεργασία. 😛

Μπααα, αυτοί βλέπω έχουν ήδη από το 2016, τότε που ακόμη νομίζαμε ότι τα toytomi είναι γιαπωνέζικα...

Τι συνεργασία; Αυτοί έχουν εντελώς άλλο κλίμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Μπηκε 2,5 μετρα κουλουρα

20240910_145342_copy_3013x2260_1.jpg

20240910_145323_copy_2448x3264.jpg

20240910_145237_copy_2448x3264.jpg

Πέταξαν την εσωτερική αποχέτευση μέσα στην εξωτερική μονάδα, ε;

Δημοσ.

Ναι το κανει αυτο ο μαστορας που εχω. Δημιουργειται καποιο θεμα με αυτο καποια δυσλειτουργια; Μεχρι τωρα με τα αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Ναι το κανει αυτο ο μαστορας που εχω. Δημιουργειται καποιο θεμα με αυτο καποια δυσλειτουργια; Μεχρι τωρα με τα αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι

Όχι καμία , δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτή η λεκάνη που ρίχνει τα νερά της ψύξης είναι για τα νερά της απόψυξης στη θέρμανση ,είναι δηλαδή σχεδιασμένη για νερό .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Κάτι σχετικό είχε πει πιο παλιά ο @Klausx αλλά δεν θυμάμαι τι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Και μια πληροφορια για εργατωρες Το toshiba μπηκε στην θεση ενος perfera που το εκγατεστησα εκ νεου σε ενα αλλο δωματιο 2 ατομα συνολικα 5 ωρες δουλειας συνεχους  απο 10:00 μεχρι και 15:00....Οταν ο μαστορας ειναι μερακλης...

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδια sos οποιος ξερει γιατι θελω να παραγγειλω αυριο.Αποφασισα για toyotomi σειρα umi αλλα βλεπω οτι υπαρχουν δυο μοντελα το CH και το AP.Ξερουμε πιο ειναι πιο καινουργιο απ τα δυο;Το AP βλεπω οτι εχει full κριτικες ενω το CH καμμια στο σκρουτζ και ειναι λιγο πιο ακριβο.Επομενως ειναι το πιο καινουργιο μοντελο;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, amotida είπε

Σου το κόλλησε στο ταβάνι

Ειναι πιο ψηλο απο τα γειτονικα του και το ζητησα και εγω για τα περιστερια που στην γειτονια εχουμε μεγαλο προβλημα. Στα αλλα κλιματιστικα στην οροφη εχω βαλει "καρφακια" γι αυτον τον λογο...

Δημοσ.

Αν είναι τοποθετημένη πολύ κοντά στο ταβάνι, η ροή αέρα μπορεί να περιοριστεί, οδηγώντας πιθανός σε μειωμένη αποδοτικότητα

• Thanks 1
Δημοσ.

Πιο πολύ θα ανησυχούσα για την τέντα.

Πίσω φαίνεται οκ επίσης.

2 ώρες πριν, liakjim είπε

Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι να βουλώσει, να μαζέψει μούχλα το λεκανάκι και να έρχονται μέσα οι μυρωδιές.

Δημοσ.

Η τεντα ειναι μακρια η ληψη ξεγελα τουλαχιστον 1,5 μετρο.απο το ταβανι ειναι 5 cm

Μια πρωτη παρατηρηση. Κατω απο πληρως ιδανικες συνθηκες 28 εξωτερικη 28 ζητουμενη 28 εσωτερικη και στο eco function κατω απο 145 w δεν παει....Ισως γιατι πιο κατω ο κατασκευαστης να θεωρει οτι δεν θα αξιζει ως ποσοτητα η ψυξη που θα εδινε... 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Η τεντα ειναι μακρια η ληψη ξεγελα τουλαχιστον 1,5 μετρο.απο το ταβανι ειναι 5 cm

Μια πρωτη παρατηρηση. Κατω απο πληρως ιδανικες συνθηκες 28 εξωτερικη 28 ζητουμενη 28 εσωτερικη και στο eco function κατω απο 145 w δεν παει....Ισως γιατι πιο κατω ο κατασκευαστης να θεωρει οτι δεν θα αξιζει ως ποσοτητα η ψυξη που θα εδινε... 

Θύμησέ μου. Το 13άρι έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...