cmaniac Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Fujitsu KGTG / Perfera Bluevolution (FTXM-A) για μένα. Στο perfera να έχει έξω και μέσα την A μονάδα γιατί έχουν παίξει συνδυασμοί. Στο Fujitsu το KGTG έχει νέα 4οδη. 2 λεπτά πριν, Lofarek είπε Απο καταναλωσεις εχεις διαγραμματα? Προτιμητεα τα τα watt (y) axis / time x axis αντι kwh..Απο αυριο θα εχω και τα πρωτα "δειγματα" απο daisekai 10 13k. Ελπιζω να μην απογοητευτώ... Καλοδούλευτο! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από cmaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lofarek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, GiannisSol είπε Εχουν καποιες αναφορες για το μοντελο Etherea CS-Z25ZKEW/CU-Z25ZKE ; Ειναι καινουριο μοντελο 2023 αυτο. Περιμενουμε μετρησεις καταναλωσης εναγωνιως. Ψηνομουν για 12ρι τετοιο αλλα τελικα κατεληξα σε daisekai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioboni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Lofarek είπε Απο καταναλωσεις εχεις διαγραμματα? Προτιμητεα τα τα watt (y) axis / time x axis αντι kwh..Απο αυριο θα εχω και τα πρωτα "δειγματα" απο daisekai 10 13k. Ελπιζω να μην απογοητευτώ... εχω ανεβάσει κατά καιρούς αλλά κάθε σπίτι είναι διαφορετικό εγώ τα έχω σε σπίτι τύπου προκάτ με αρκετή μόνωση σίγουρα έχει άλλα που πέφτουν πιο χαμηλά αλλά την πολιτισμένη λειτουργία τους χειμώνα καλοκαίρι δεν νομίζω σε αυτή τη τιμή να υπάρχει άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, cmaniac είπε Στο Fujitsu το KGTG έχει νέα 4οδη. link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmaniac Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, liakjim είπε link; setcombg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, cmaniac είπε setcombg Α εσύ το έχεις πάει σε άλλο level το ψάξιμο 👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sea_dweller Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, cmaniac είπε Tο πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε SKE, TKE, VKE απ'ότι λένε και κάνει περίπου 1μιση χρόνο και πάνω να εμφανιστεί. Οπότε δεν έχει περάσει το ZKE ακόμα το milestone. Θέλεις να δεις εάν σε συμφέρει να κάνεις upgrade σε κάποιο από τα καινούργια; Ειδικά η premium σειρά δείχνει not bad. Εάν έχουν συνεργασία με LG τότε θα μπορούσες να κερδίσεις απ'αυτό. Είναι λίγο πιο θορυβώδεις οι έξω μονάδες, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι τόσο κακό ειδικά αν έχετε καλή υποστήριξη στην Κύπρο. 10 ώρες πριν, cmaniac είπε Tο πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε SKE, TKE, VKE απ'ότι λένε και κάνει περίπου 1μιση χρόνο και πάνω να εμφανιστεί. Οπότε δεν έχει περάσει το ZKE ακόμα το milestone. Θέλεις να δεις εάν σε συμφέρει να κάνεις upgrade σε κάποιο από τα καινούργια; Ειδικά η premium σειρά δείχνει not bad. Εάν έχουν συνεργασία με LG τότε θα μπορούσες να κερδίσεις απ'αυτό. Είναι λίγο πιο θορυβώδεις οι έξω μονάδες, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι τόσο κακό ειδικά αν έχετε καλή υποστήριξη στην Κύπρο. Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολυ, θα το κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisSol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Lofarek είπε Περιμενουμε μετρησεις καταναλωσης εναγωνιως. Ψηνομουν για 12ρι τετοιο αλλα τελικα κατεληξα σε daisekai... Δεν ξέρω αν θα το προτιμήσω τελικά με αυτά που ακούω . Ο ψυκτικός μου είπε ότι η Panasonic στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε καμία υποστήριξη ούτε σε οικιακά ούτε σε επαγγελματικά κλιματιστικά. Δύσκολα θα την επέλεγε για πελάτη . Με δική μου ευθύνη αν το βάλω ότι ίσως αν τύχη στραβή να ταλαιπωρηθω. Θα το ψάξω λίγο ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου @liakjim ειχες προτεινει το srk80 Mitsibishi Heavy Industries σε ενα παλιοτερο ποστ για τη δικη μου περιπτωση ... γνωμη για εναλλακτικη σε ASYG30KMTA/AOYG30KMTA ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, mdkamael είπε @liakjim ειχες προτεινει το srk80 Mitsibishi Heavy Industries σε ενα παλιοτερο ποστ για τη δικη μου περιπτωση ... γνωμη για εναλλακτικη σε ASYG30KMTA/AOYG30KMTA ?! Σε ποια πόλη είσαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, liakjim είπε Σε ποια πόλη είσαι; Ιωάννινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, mdkamael είπε Ιωάννινα Ε τότε μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις το Fujitsu. Είναι ευπαθές στα defrost και λογικά θα κόβει συχνά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, liakjim είπε Ε τότε μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις το Fujitsu. Είναι ευπαθές στα defrost και λογικά θα κόβει συχνά . Σούπερ!!!! Θενκιου !!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, cmaniac είπε setcombg Καλέ αυτοί έχουν και ερωτηματολόγιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, liakjim είπε Καλέ αυτοί έχουν και ερωτηματολόγιο . Σε αντιγράφουν...😂 Πλάκα πλάκα να γίνει μια συνεργασία. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα