Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 4

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fujitsu KGTG / Perfera Bluevolution (FTXM-A) για μένα. 

Στο perfera να έχει έξω και μέσα την A μονάδα γιατί έχουν παίξει συνδυασμοί. Στο Fujitsu το KGTG έχει νέα 4οδη. 

2 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Απο καταναλωσεις εχεις διαγραμματα? Προτιμητεα τα τα watt (y) axis / time x axis αντι kwh..Απο αυριο θα εχω και τα πρωτα "δειγματα" απο daisekai 10  13k.

Ελπιζω να μην απογοητευτώ...

Καλοδούλευτο!

Επεξ/σία από cmaniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, GiannisSol είπε

Εχουν καποιες αναφορες για το μοντελο  Etherea CS-Z25ZKEW/CU-Z25ZKE ;  Ειναι καινουριο μοντελο 2023 αυτο. 

Περιμενουμε μετρησεις καταναλωσης εναγωνιως. Ψηνομουν για 12ρι τετοιο αλλα τελικα κατεληξα σε daisekai...

Μόλις τώρα, Lofarek είπε

Απο καταναλωσεις εχεις διαγραμματα? Προτιμητεα τα τα watt (y) axis / time x axis αντι kwh..Απο αυριο θα εχω και τα πρωτα "δειγματα" απο daisekai 10  13k.

Ελπιζω να μην απογοητευτώ...

εχω ανεβάσει κατά καιρούς αλλά κάθε σπίτι είναι διαφορετικό 

εγώ τα έχω σε σπίτι τύπου προκάτ με αρκετή μόνωση 

σίγουρα έχει άλλα που πέφτουν πιο χαμηλά αλλά την πολιτισμένη λειτουργία τους χειμώνα καλοκαίρι δεν νομίζω σε αυτή τη τιμή να υπάρχει άλλο 

• Thanks 1

10 ώρες πριν, cmaniac είπε

Tο πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε SKE, TKE, VKE απ'ότι λένε και κάνει περίπου 1μιση χρόνο και πάνω να εμφανιστεί. Οπότε δεν έχει περάσει το ZKE ακόμα το milestone.

Θέλεις να δεις εάν σε συμφέρει να κάνεις upgrade σε κάποιο από τα καινούργια; Ειδικά η premium σειρά δείχνει not bad.

Εάν έχουν συνεργασία με LG τότε θα μπορούσες να κερδίσεις απ'αυτό. Είναι λίγο πιο θορυβώδεις οι έξω μονάδες, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι τόσο κακό ειδικά αν έχετε καλή υποστήριξη στην Κύπρο.

10 ώρες πριν, cmaniac είπε

Tο πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε SKE, TKE, VKE απ'ότι λένε και κάνει περίπου 1μιση χρόνο και πάνω να εμφανιστεί. Οπότε δεν έχει περάσει το ZKE ακόμα το milestone.

Θέλεις να δεις εάν σε συμφέρει να κάνεις upgrade σε κάποιο από τα καινούργια; Ειδικά η premium σειρά δείχνει not bad.

Εάν έχουν συνεργασία με LG τότε θα μπορούσες να κερδίσεις απ'αυτό. Είναι λίγο πιο θορυβώδεις οι έξω μονάδες, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι τόσο κακό ειδικά αν έχετε καλή υποστήριξη στην Κύπρο.

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολυ, θα το κοιτάξω.

12 ώρες πριν, Lofarek είπε

Περιμενουμε μετρησεις καταναλωσης εναγωνιως. Ψηνομουν για 12ρι τετοιο αλλα τελικα κατεληξα σε daisekai...

Δεν ξέρω αν θα το προτιμήσω τελικά με αυτά που ακούω . Ο ψυκτικός μου είπε ότι η Panasonic στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε καμία υποστήριξη ούτε σε οικιακά ούτε σε επαγγελματικά κλιματιστικά. Δύσκολα θα την επέλεγε για πελάτη . Με δική μου ευθύνη αν το βάλω ότι ίσως αν τύχη στραβή να ταλαιπωρηθω. Θα το ψάξω λίγο ακόμη 

12 λεπτά πριν, mdkamael είπε

@liakjim ειχες προτεινει το srk80 Mitsibishi Heavy Industries σε ενα παλιοτερο ποστ για τη δικη μου περιπτωση ... γνωμη για εναλλακτικη σε ASYG30KMTA/AOYG30KMTA ?!

Σε ποια πόλη είσαι;

• Like 1

Μόλις τώρα, mdkamael είπε

Ιωάννινα 

Ε τότε μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις το Fujitsu. Είναι ευπαθές στα defrost και λογικά θα κόβει συχνά . 

• Thanks 1

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Καλέ αυτοί έχουν και ερωτηματολόγιο .

Σε αντιγράφουν...😂

Πλάκα πλάκα να γίνει μια συνεργασία. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...