panosss567 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες @Specs το mitsubishi είναι 12αρι κι εξυπηρετεί χώρο 37τμ χωρίς μόνωση. Η ελάχιστη ωριαία κατανάλωσή του μπορεί να είναι και κάτω από 200watt με ατελείωτα on-off . Στο χθεσινό διάγραμμα που πιθανό να είδες δεν υπάρχει άλλο κλιματιστικό αναμμένο στο σπίτι και παίζοντας με τις πόρτες του έδωσα περίπου 60τμ για να δουλεύει πιο στρωτά. 1
Specs Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 minute ago, panosss567 said: κάτω από 200watt με ατελείωτα on-off το πραγματικο ρελαντι θελουμε να ξερουμε, χωρις να κανει ον-οφ, γιαυτο το ανεγφερα ως 240w
panosss567 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στην θέρμανση δεν είμαι σίγουρος θα έλεγα περίπου 250 όταν έχει μόνο το χώρο του και εξωτερική κάτω από 9 βαθμούς,στη ψύξη είναι 212. Γενικά αν και είμαι ευχαριστημένος δεν θα το συνιστούσα αν δεν είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην αρχή παρακολουθώντας την συμπεριφορά του στο χώρο σου για να αποφασίσεις πως να το δουλέψεις. 1
cmaniac Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, panosss567 είπε Στην θέρμανση δεν είμαι σίγουρος θα έλεγα περίπου 250 όταν έχει μόνο το χώρο του και εξωτερική κάτω από 9 βαθμούς,στη ψύξη είναι 212. Γενικά αν και είμαι ευχαριστημένος δεν θα το συνιστούσα αν δεν είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην αρχή παρακολουθώντας την συμπεριφορά του στο χώρο σου για να αποφασίσεις πως να το δουλέψεις. Έχει αλλη συμπεριφορά εαν η θερμοκρασία είναι πανω απο 9 βαθμους;
panosss567 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Όταν φέρει το χώρο στην επιθυμητή αρχίζει να κάνει on-off τα οποία όσο περνάει η ώρα αυξάνονται. Το ωραίο είναι ότι το εργαλείο για τις απώλειες μου έλεγε ότι χρειάζομαι μεγαλύτερο. Μάλλον άλλο με ρωτούσες. Όχι δεν δουλεύει όπως τα heavy. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από panosss567
liakjim Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 38 λεπτά πριν, Specs είπε Sτην κατω μερια απο το διαγραμμα, που εχει τις πληροφοριες απο καθε κλιματιστικο ξεχωριστα κ αναφερει Last, min, max, μηπως γινεται να μην καταγραφει στο min τιμες κατω απο 30w πχ για να βλεπουμε το πραγματικο χαμηλο κ οχι την τιμη που εχει οταν δεν λειτουργει το εξω, η ειναι σε st by? Όχι δεν γίνεται αλλά αν απομονώσεις την περιοχή που θέλεις με drag κάνοντας ζουμ , τότε οι τιμές στο υπόμνημα θα αντιστοιχούν στην εν λόγω περιοχή. 1
yiannis_1 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 11 hours ago, liakjim said: Αν επιμένεις, στην αγορά υπάρχουν 3 φθηνά κλιματιστικά με εισαγωγή νωπού. Το TCL C- fresh , το αντίστοιχο φασονάκι του morris fresh air και το midea gaia. Τα 2 πρώτα είναι tuya, το 2ο μπαίνει στη smart πλατφόρμα της midea . Τα παλαιότερα TCL elite και οι κλώνοι απ την morris είναι tuya και αυτά? Αυτή τη στιγμή το morris wfin το δουλεύω με την εφαρμογή intelligent ac και αρχικά είχα συνδέσει μια άλλη εφαρμογή TFIAC την οποία την κατήργησα γιατί δεν είχε τρόπο σύνδεσης με google home. O chat γτπ με μπερδεύει με τις στρογγυλεμένες απαντήσεις του επι του θέματος. Spoiler Tuya Smart app works with a wide range of smart home products. If "Morris WFIn" refers to a specific device or brand (like Wi-Fi-enabled thermostats, plugs, or lights from Morris), compatibility would depend on whether it's integrated with Tuya's ecosystem. To find out: Check the device manual or product page: Manufacturers typically mention if their devices are Tuya-compatible or if they work with the Tuya Smart app. Search the Tuya app: In the Tuya app, you can check if your device shows up under compatible devices. The app typically includes a list of supported products or allows for manual integration. Try adding the device via the Tuya app: Open the Tuya Smart app, go to the device addition section, and see if the device is listed or if there’s an option for a manual connection method (such as connecting via Wi-Fi, scanning a QR code, or using a smart hub). Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από yiannis_1
cmaniac Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, panosss567 είπε Όταν φέρει το χώρο στην επιθυμητή αρχίζει να κάνει on-off τα οποία όσο περνάει η ώρα αυξάνονται. Το ωραίο είναι ότι το εργαλείο για τις απώλειες μου έλεγε ότι χρειάζομαι μεγαλύτερο. Μάλλον άλλο με ρωτούσες. Όχι δεν δουλεύει όπως τα heavy. Τα on off τα κανει γιατί ο χωρος προφανώς υπερκαλύπτεται απο την ελάχιστη αποδοση του σε συνδυασμό με αυτό που του ζητάς. 250W δεν είναι πάρα πολλά, αλλά ούτε και λίγα. Αντε να πέφτει 230-240 αν δεν το έχεις παρατηρήσει καλά και ευνοούν οι συνθήκες. Ευχαριστούμε. 1
gkamas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα, Να κάνω μια ερώτηση γιατί γενικά δεν γνωρίζω και το forum έχει πάρα πολύ υλικό και έχω χαθεί. Προμηθευτικά το Inventor Leon 24.000Btu -- δηλαδή κινέζικο από ότι κατάλαβα (το forum το είδα μετά την αγορά). Γενικά το παραπάνω θεωρείτε καλό – οικονομικό για ψύξη άλλα όχι καλό για θέρμανση? Δεν προτείνεται για θέρμανση γιατί δεν είναι οικονομικό και έχει υψηλή κατανάλωση? Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει τα παραπάνω εάν γνωρίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
liakjim Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Δημοσ. πριν από 33 λεπτά 1 ώρα πριν, gkamas είπε Καλησπέρα, Να κάνω μια ερώτηση γιατί γενικά δεν γνωρίζω και το forum έχει πάρα πολύ υλικό και έχω χαθεί. Προμηθευτικά το Inventor Leon 24.000Btu -- δηλαδή κινέζικο από ότι κατάλαβα (το forum το είδα μετά την αγορά). Γενικά το παραπάνω θεωρείτε καλό – οικονομικό για ψύξη άλλα όχι καλό για θέρμανση? Δεν προτείνεται για θέρμανση γιατί δεν είναι οικονομικό και έχει υψηλή κατανάλωση? Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει τα παραπάνω εάν γνωρίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δυστυχώς δεν είναι οικονομικό ούτε σε ψύξη, ούτε σε θέρμανση. Δεν πέφτει κάτω από 550W ούτε σε ψύξη, ούτε σε θέρμανση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα