kostas_22 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες το wellio είναι tcl,στο δίωρο σταματάει . Συμπαθητικό μηχάνημα ένα 18αρι που έχει φίλος μου . Ρύθμιση 20(χωρίς follow me)ο χώρος πιάνει 22-22.5 . Κατανάλωση 360w έχω δει ελάχιστη συνεχόμενη για ώρες. Εξωτερική γύρω στους 10 . Όταν έπεσε κι άλλο η εξωτερική ανέβασε κατανάλωση στα 470. Θέλω να το δω και με εξωτερική μεγαλύτερη από 12 βαθμούς. 2 1
dimostr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, liakjim είπε Από ότι θυμάμαι στα Tcl εντός 2 ωρών και αν δεν κάνω λάθος στα gree κάθε 8 ώρες ; @dimostr τι ισχύει; Στα gree στο 8 ωρο σβήνει το κλιματιστικό το follow me παραμένει όμως όταν ανάβει ξανά παίρνει σήμα από το κοντρόλ και συνεχίζει όπως ήταν
liakjim Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μόλις τώρα, dimostr είπε Στα gree στο 8 ωρο σβήνει το κλιματιστικό το follow me παραμένει όμως όταν ανάβει ξανά παίρνει σήμα από το κοντρόλ και συνεχίζει όπως ήταν Δλδ πρέπει να ανοιγοκλείσεις το κλιματιστικό για να ενεργοποιηθεί και πάλι;
dimostr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Δλδ πρέπει να ανοιγοκλείσεις το κλιματιστικό για να ενεργοποιηθεί και πάλι; Όχι έχει κρατημένη την εντολή δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα 1
dimostr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν καταλαβαίνω. Ανα 8ωρο το κλιματιστικό κάνει off το οποίο μπορεί να διαρκέσει από ένα τρίλεπτο που είναι το ασφαλιστικό έως όσο χρειαστεί για να ενεργοποιηθεί ξανά ανάλογα με τη θερμοκρασία στόχο όμως η εντολή του follow me δεν αναιρείται από αυτή την διαδικασία συνεχίζει ως είχε πριν το off
kostas_22 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες παραθέτω και ένα screenshot του διαγράμματος 1
InvisibleA Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Σε γνωστό κατάστημα αλυσίδας έβγαλε προσφορά το Toshiba Arata. 1
liakjim Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 λεπτά πριν, InvisibleA είπε Σε γνωστό κατάστημα αλυσίδας έβγαλε προσφορά το Toshiba Arata. Κακή προσφορά, δεν έχει μέσα την εγκατάσταση. Του πράκτικερ με το yukai είναι πιο συμφέρουσα.
InvisibleA Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Έχεις δίκιο… δεν το πρόσεξα. Εμένα δυστυχώς δεν καλύπτει την περιοχή μ
yiannis_1 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Ρούφιξαν τα wattακια τους αυτό το τριήμερο. Το 18άρι morris (tcl) σε ψηλοτάβανο αμόνωτο γραφείο ~35 τμ δίνει πόνο. Διακοπτόμενη λειτουργία. 8 - 10 ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή Το Fujitsu ASYG μοναδική πηγή θερμότητας στο σπίτι καλύτερα μονωμένο και με νορμαλ ύψος, 75 με 110 τμ αν ανοίξω να φτάσει και σε κάποιους επιπλεόν χώρους. Ήπιε επίσης και αυτό τον πάτο του. Συνεχόμενη λειτουργία αλλά με αρκετή διακύμανση στις ζητούμενες. Όταν σηκώνομαι και γενικά όταν θέλω γρήγορα ζέστη το πάω 23 και όταν φεύγω ή το βράδυ που κοιμάμε το βάζω 19. Και τα 2 ικανοποιητικά. Το fujitsu όταν συντηρεί στα 140 - 190 watt δεν με ικανοποιεί λόγο ρευμάτων αέρα (υπάρχει και το feels like στην θερμοκρασία...) οπότε φροντίζω να ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία ούτως ώστε όταν είμαι μέσα μόνο να ανεβάζει και να καίει απο 380 watt και πάνω. Όταν καίει μόνο 140 watt φεύγω πάω βόλτα και ας λέτε εδω ότι θέλετε. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από yiannis_1
_^ThEo^_ Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 minutes ago, yiannis_1 said: Το Fujitsu ASYG μοναδική πηγή θερμότητας στο σπίτι καλύτερα μονωμένο και με νορμαλ ύψος 75 με 110 τμ αν ανοίξω να φτάσει και σε κάποιους επιπλεόν χώρους. Ήπιε επίσης και αυτό τον πάτο του. Συνεχόμενη λειτουργία αλλά με αρκετή διακύμανση στις ζητούμενες. Όταν σηκώνομαι και γενικά όταν θέλω γρήγορα ζέστη το πάω 23 και όταν φεύγω ή το βράδυ που κοιμάμε το βάζω 19. Το έχεις σε 24ωρη λειτουργία; 6Kwh τη μέρα το Δεκέβριο μέσο όρο μου φαίνεται λίγο.
yiannis_1 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 4 hours ago, _^ThEo^_ said: Το έχεις σε 24ωρη λειτουργία; 6Kwh τη μέρα το Δεκέβριο μέσο όρο μου φαίνεται λίγο. Όταν είχε 18 - 19 βαθμούς Δεκεμβριάτικα και αρχές Γενάρη επί μέρες, το πρωί ως το απογευμα έκλεινα. Με το ζόρι έπεφτε κάτω απο 19 βαθμούς. Απόγευμα βράδυ θέλω μπουμπούνισμα και 400W++ για να το απολαύσω. Πρωί ακόμα περισσότερο για να σηκωθώ άνετα απ το κρεβάτι. Νομίζω ότι είναι και το φυσιολογικό. (ειδικά αν μένει άδειο το σπίτι 7-8 ώρες) Ας πέσει και στους 17... Αφού δεν είμαι εκει τι με νοιάζει θα αρρωστήσουν τα έπιπλα? 22,5 εκεί που φυσάει και 20,5 στην άλλη άκρη του δωματίου. Γενικά δεν είμαι fan τις συνεχόμενης λειτουργίας ειδικά με το high fan speed και κρύο απ τις περσίδες... Εκτός αν έχεις θερμοκρασία χώρου παντού (όχι μέσο όρο) 23 και πάνω βαθμούς. Εκεί το high speed βοηθάει να δροσίζεσαι λιγάκι. Γούστα είναι αυτά. PS το θερμόμετρο στο HA δεν είναι ούτε κοντά στο Asyg ούτε καν στο ρεύμα αέρα του. Επεξ/σία πριν από 15 λεπτά από yiannis_1
dimostr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 50 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Ας πέσει και στους 17... Αφού δεν είμαι εκει τι με νοιάζει θα αρρωστήσουν τα έπιπλα? Τα έπιπλα σίγουρα δε θα αρρωστήσουν , απλά εσύ θα κάψεις περισσότερο ρεύμα για να επαναφέρεις την θερμοκρασία εκεί που θες από το να το είχες αναμμένο με ένα δυο βαθμούς λιγότερη ζήτηση όταν δεν είσαι εκεί
GiannisSol Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, yiannis_1 είπε Όταν είχε 18 - 19 βαθμούς Δεκεμβριάτικα επί μέρες, το πρωί ως το απογευμα έκλεινα. Με το ζόρι έπεφτε κάτω απο 19 βαθμούς. Απόγευμα βράδυ θέλω μπουμπούνισμα και 400W++ για να το απολαύσω. Πρωί ακόμα περισσότερο για να σηκωθώ άνετα απ το κρεβάτι. Νομίζω ότι είναι και το φυσιολογικό. (ειδικά αν μένει άδειο το σπίτι 7-8 ώρες) Ας πέσει και στους 17... Αφού δεν είμαι εκει τι με νοιάζει θα αρρωστήσουν τα έπιπλα? 22,5 εκεί που φυσάει και 20,5 στην άλλη άκρη του δωματίου. Γενικά δεν είμαι fan τις συνεχόμενης λειτουργίας ειδικά με το high fan speed και κρύο απ τις περσίδες... Εκτός αν έχεις θερμοκρασία χώρου παντού (όχι μέσο όρο) 23 και πάνω βαθμούς. Εκεί το high speed βοηθάει να δροσίζεσαι λιγάκι. Γούστα είναι αυτά. PS το θερμόμετρο στο HA δεν είναι ούτε κοντά στο Asyg ούτε καν στο ρεύμα αέρα του. Για Mitsubishi electric AY είσαι . Τουλάχιστον αυτό έχω εγώ σε δύο υπνοδωμάτια και πάει το on off στα 250 watt σαν τρελλο , αλλά το κάνει τόσο σύντομα και σωστα που η θερμοκρασία του χώρου δεν έχει σκαμπανεβάσματα και πάντα βγάζει αρκετά ζεστό αέρα όταν κατεβάζει περσίδες και εκκινεί. Η καμπύλη του θερμομέτρου tapo με 5 λεπτη ανανέωση μου βγήκε φλατ εντελώς σε 24 ώρη λειτουργία. Να τελικά που υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτή η λειτουργία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα