Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Χα χα Υπάρχουν απο την μια μερια ολα τα κλιματιστικά και το ururu από την άλλη 😂😂😂

Υπάρχουν επίσης από την μία τα Inverter και από την άλλη τα Midea (και συναφή).

Επεξ/σία από Pan_K
  • Haha 2
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Χα χα Υπάρχουν απο την μια μερια ολα τα κλιματιστικά και το ururu από την άλλη 😂😂😂

Συμφωνώ, αλλά το άλλο μηχάνημα (Toshiba) δεν είναι καλό, λες;

Αξίζει τα λεφτά που ζητάει;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Συμφωνώ, αλλά το άλλο μηχάνημα (Toshiba) δεν είναι καλό, λες;

Αξίζει τα λεφτά που ζητάει;

Κοίταξε δεν έχω προηγούμενο toshiba να το συγκρίνω.  Η συμπεριφορά του μοιάζει κάπως με αυτήν των παλαιότερων Mitsubishi kirigamine με 410Α που έχω. Το ururu είναι πολύ πολύπλοκο και αν σου κάτσει στραβή με ανταλλακτικό....την έβαψες γιατί είναι πανάκριβα. Σε γενικές γραμμές το toshiba είναι όντως οικονομικό στην θέρμανση έχω το 13ρι. Αλλά στην περίπτωση μου για να δουλέψει στρωτά για θέρμανση μιλάω γιατί το έβαλα τέλος Σεπτεμβρίου πρέπει να του ζητήσεις 22 με 23 πράγμα που εγώ δεν κάνω λόγω ότι μου αρκουν 20 βαθμοι. Αλλιώς δουλεύει σαν κάπως on off δηλαδή κάποια λεπτά 10 με15 εξαρτάται από την εξωτερική θερμοκρασία  στα 350 με 400w σταματά για 20 με 25 λεπτά και ξαναρχίσει στο ίδιο μοτίβο.  Αν του βάλεις πάνω από 21 αρχίζει να κατεβαινει στα 190w δουλεύοντας συνεχώς σε αυτή την ισχύ ( μπορεί να κατέβει ίσως και πιο κάτω αλλά όπως σου είπα δεν το βάζω ψηλά για να δω αυτήν συμπεριφορά). Σε γενικές γραμμές όμως το μέγιστο που έχω παρατηρήσει σε 24ωρη βάση είναι 4kwh δηλαδή 4000w/24h=167w αν δούλευε συνέχεια με σταθερή ισχύ. Παρά πολύ καλά.  Στην αρχή συνηθισμένος από ένα perfera 9ρι που ήταν στην θέση που πήρε αυτό μου κακοφάνηκε σφόδρα.  Είπα τι μ@@@@ εκανα την στιγμή μάλιστα που το νέο perfera δυο εκδοσεις μετά από αυτό το 12ρι με καλύτερες αποδόσεις είχε έρθει και είχε 1200 τιμή αγοράς. Αλλά βλέποντας το συνολικό "πακετο" απόδοσης του είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Υπόψιν ότι το ururu έχει σχεδόν την μισή κατανάλωση του perfera. Μετρημένα στο ίδιο δωμάτιο...Ελπίζω να σε "διαφωτισα" κάπως. 🙃🙃

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Κοίταξε δεν έχω προηγούμενο toshiba να το συγκρίνω.  Η συμπεριφορά του μοιάζει κάπως με αυτήν των παλαιότερων Mitsubishi kirigamine με 410Α που έχω. Το ururu είναι πολύ πολύπλοκο και αν σου κάτσει στραβή με ανταλλακτικό....την έβαψες γιατί είναι πανάκριβα. Σε γενικές γραμμές το toshiba είναι όντως οικονομικό στην θέρμανση έχω το 13ρι. Αλλά στην περίπτωση μου για να δουλέψει στρωτά για θέρμανση μιλάω γιατί το έβαλα τέλος Σεπτεμβρίου πρέπει να του ζητήσεις 22 με 23 πράγμα που εγώ δεν κάνω λόγω ότι μου αρκουν 20 βαθμοι. Αλλιώς δουλεύει σαν κάπως on off δηλαδή κάποια λεπτά 10 με15 εξαρτάται από την εξωτερική θερμοκρασία  στα 350 με 400w σταματά για 20 με 25 λεπτά και ξαναρχίσει στο ίδιο μοτίβο.  Αν του βάλεις πάνω από 21 αρχίζει να κατεβαινει στα 190w δουλεύοντας συνεχώς σε αυτή την ισχύ ( μπορεί να κατέβει ίσως και πιο κάτω αλλά όπως σου είπα δεν το βάζω ψηλά για να δω αυτήν συμπεριφορά). Σε γενικές γραμμές όμως το μέγιστο που έχω παρατηρήσει σε 24ωρη βάση είναι 4kwh δηλαδή 4000w/24h=167w αν δούλευε συνέχεια με σταθερή ισχύ. Παρά πολύ καλά.  Στην αρχή συνηθισμένος από ένα perfera 9ρι που ήταν στην θέση που πήρε αυτό μου κακοφάνηκε σφόδρα.  Είπα τι μ@@@@ εκανα την στιγμή μάλιστα που το νέο perfera δυο εκδοσεις μετά από αυτό το 12ρι με καλύτερες αποδόσεις είχε έρθει και είχε 1200 τιμή αγοράς. Αλλά βλέποντας το συνολικό "πακετο" απόδοσης του είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Υπόψιν ότι το ururu έχει σχεδόν την μισή κατανάλωση του perfera. Μετρημένα στο ίδιο δωμάτιο...Ελπίζω να σε "διαφωτισα" κάπως. 🙃🙃

Όποτε μπορέσεις κάνε ένα συγκριτικό τεστ σε cop ανάμεσα σε ururu και daisekai. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Πάντως με την αγορά της δεκαετής εγγύησης του Ururu Sarara μειώνεται το άγχος 😂

Και εγώ ακόμη το μαθαίνω αλλά είμαι τρομερά ευχαριστημένος για διάφορους λόγους που θα αναλύσω κάποια στιγμή.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, liakjim είπε

Θα το προσπαθησω

27 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στείλε μου το link στην αναφορά του τεστ οπότε μπορέσεις. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

εχει καποιος προμηθευτει Panasonic etherea?  βλεπω πολυ καλους βαθμους αποδοσης και θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη.

Επισης ,η αντιπροσωπεια τι λεει, αξιοπιστη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, σε κλιματιστικό fujitsu ecolandia asyg035kpca αναβοσβηνουν το λαμπακι λειτουργίας και του timer συνέχεια μαζί ανά μισό δευτερόλεπτο, επίσης το κλιματιστικό σταματάει μόνο του ανα 5 λεπτά..τι μπορεί να ειναι;

Επεξ/σία από ekans
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Στείλε μου το link στην αναφορά του τεστ οπότε μπορέσεις. Ευχαριστώ 

30 λεπτά πριν, ekans είπε

Καλησπέρα παιδιά, σε κλιματιστικό fujitsu ecolandia asyg035kpca αναβοσβηνουν το λαμπακι λειτουργίας και του timer συνέχεια μαζί ανά μισό δευτερόλεπτο, επίσης το κλιματιστικό σταματάει μόνο του ανα 5 λεπτά..τι μπορεί να ειναι;

https://manualzz.com/download/63387604#

σελ 9

Ποιο από όλα κάνει;

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

https://manualzz.com/download/63387604#

σελ 9

Ποιο από όλα κάνει;

Ηταν η δοκιμαστική λειτουργία έπαιζαν τα δυο πρωτα, αλλα μονο εκεί δουλεύει σε κανονική λειτουργία λειτουργεί 5 λεπτα και σταματάει..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekans είπε

Ηταν η δοκιμαστική λειτουργία έπαιζαν τα δυο πρωτα, αλλα μονο εκεί δουλεύει σε κανονική λειτουργία λειτουργεί 5 λεπτα και σταματάει..

Γιατί το έχεις σε δοκιμαστική λειτουργία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Γιατί το έχεις σε δοκιμαστική λειτουργία;

Το δοκιμασα γιατι δεν δουλεύει.. μονο στο test mode δουλεύει..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekans είπε

Το δοκιμασα γιατι δεν δουλεύει.. μονο στο test mode δουλεύει..

Τι εννοείς δεν δουλεύει;

Πάντως αν έχει φάει κάποιο κόλλημα, δοκίμασε να το βγάλεις 10' από την πρίζα/ρεύμα και επιβεβαίωσε ότι είναι καθαρά τα φίλτρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Τι εννοείς δεν δουλεύει;

Πάντως αν έχει φάει κάποιο κόλλημα, δοκίμασε να το βγάλεις 10' από την πρίζα/ρεύμα και επιβεβαίωσε ότι είναι καθαρά τα φίλτρα.

Έχω δοκιμάσει να το βγάλω απο πρίζα και τα φιλτρα ειναι καθαρα, παρόλα αυτα το κλιματιστικό δουλευει 5 λεπτά και μετα σταματάει δεν βγαζει τιποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...