Klausx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, liakjim είπε Μονή σειρά στο εξωτερικό στοιχείο...🫢 Καλά εδώ κάτι mitsu/toshiba δεν έχουν καν πλαϊνό... RAS-B10E2KVG-E 2
26ska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, popopo είπε Τόση διαφορά το "παλιό" shorai με το edge; Το δικό μου 18k έχει απόλυτο min τα 270watts. Και σε μένα το ίδιο...και τα μικρά arata τα 190. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από 26ska
johnnyst7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, υπάρχει καμία καλή πρόταση τώρα όπου έχουμε bf για κλιματιστικό για χώρο κοντά στα 38 τ.μ. ;
meletis_m Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Καλημέρα σε όλους, όταν ανάβω το κλιματιστικό είτε στην ψύξη είτε στην θέρμανση, μυρίζει κάπως άσχημα ο χώρος από τον αέρα που βγάζει το κλιματιστικό. Όταν θα ζεστάνει ή θα δροσίσει ο χώρος (σχεδόν) χάνεται αυτή η μυρωδιά αλλά μέχρι να γίνει αυτό είναι άσχημη η ατμόσφαιρα, δηλαδή το ανάβω και φεύγω από τον χώρο μέχρι να δουλέψει για κάποια ώρα το κλιματιστικό. Έχω κάνει service και με βιολογικό καθαρισμό (αν το λέω σωστά) αλλά παρόλα αυτά δεν έχει αλλάξει κάτι. Μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά; Η απόδοση του κλιματιστικού είναι άψογη. Ευχαριστώ, Βασίλης. Μάλλον θεμα καθαρισμου ειναι δες η φτερωτη εχει πιάσει ξανά ; Λύθηκε ολη η εσωτερικη μονάδα για λεπτομερη καθαρισμό ;
Psyber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 @liakjim Στην ερώτηση μου για το midea xtreme save με ρώτησες εαν το θέλω μόνο για ψύξη. Ενδιαφέρομαι και για θέρμανση και για ψύξη.
chemkyr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 ποια η χωρα κατασκευης της νεας σειρας daikin xtfx-a και xtfxm-a?
GiannisSol Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, chemkyr είπε ποια η χωρα κατασκευης της νεας σειρας daikin xtfx-a και xtfxm-a? Δεν ξέρω αν μπορείς να λάβεις ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Μπορεί να είναι από αλλού η εξω μονάδα και από αλλού η μέσα. Η Daikin συνήθως τροφοδοτεί την Ευρώπη από τα εργοστάσια Τουρκίας και Τσεχίας που έχει.
liakjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Psyber είπε @liakjim Στην ερώτηση μου για το midea xtreme save με ρώτησες εαν το θέλω μόνο για ψύξη. Ενδιαφέρομαι και για θέρμανση και για ψύξη. Θα κοίταζα κάτι από toshiba /daikin τότε, όχι κίνα.
Georpap1987 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα..ύστερα πάλι από προτροπή του @liakjim έβαλα ένα yukai 13 στο υπνοδωμάτιο.. οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής: όμορφη εσωτερική μονάδα χωρίς τριξιματα των πλαστικών της, απόλυτα αθόρυβη εσωτερική λειτουργία όπως είχε αναφέρει εξάλλου ο @liakjim..οσο για την εξωτερική μοναδα τοποθετήθηκε στο έδαφος και είναι αρκετά αθόρυβη.. σαν την ησυχία του mitsubishi heavy industries 71 δεν είναι με τίποτα.. η κατανάλωση του στην θέρμανση με ζητούμενη από 19 μέχρι 21απο 200w μέχρι 240w..το θέμα μου μέχρι στιγμής είναι με τα συνεχόμενα on/off όταν πέφτει κάτω από τα 200w..σε κάποια φάση χθες το βράδυ έκανε κάθε μισό λεπτό on/off και δεν μας άφηνε να κοιμηθούμε το άνοιξε κλείσε του πτερυγίου.. μήπως γνωρίζει κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου κάποια επιλογή για μια ομαλότερη λειτουργία του;! 1
liakjim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε Καλημέρα..ύστερα πάλι από προτροπή του @liakjim έβαλα ένα yukai 13 στο υπνοδωμάτιο.. οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής: όμορφη εσωτερική μονάδα χωρίς τριξιματα των πλαστικών της, απόλυτα αθόρυβη εσωτερική λειτουργία όπως είχε αναφέρει εξάλλου ο @liakjim..οσο για την εξωτερική μοναδα τοποθετήθηκε στο έδαφος και είναι αρκετά αθόρυβη.. σαν την ησυχία του mitsubishi heavy industries 71 δεν είναι με τίποτα.. η κατανάλωση του στην θέρμανση με ζητούμενη από 19 μέχρι 21απο 200w μέχρι 240w..το θέμα μου μέχρι στιγμής είναι με τα συνεχόμενα on/off όταν πέφτει κάτω από τα 200w..σε κάποια φάση χθες το βράδυ έκανε κάθε μισό λεπτό on/off και δεν μας άφηνε να κοιμηθούμε το άνοιξε κλείσε του πτερυγίου.. μήπως γνωρίζει κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου κάποια επιλογή για μια ομαλότερη λειτουργία του;! Θα το συνηθίσετε, εδώ δεν μας ξυπνάει πια το carrier που τρίζει, το μοτεράκι της περσιδας γκαριζει και κάνει και το φσσσσσσττττ πριν από κάθε κύκλο on off. 🥲
Georpap1987 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα το συνηθίσετε, εδώ δεν μας ξυπνάει πια το carrier που τρίζει, το μοτεράκι της περσιδας γκαριζει και κάνει και το φσσσσσσττττ πριν από κάθε κύκλο on off. 🥲 όλα είναι θέμα συνήθειας λες ε;! το μόνο που μου είπε ο τεχνικός είναι ότι έχει παρατηρήσει ότι οι εξωτερικές μονάδες τους κάνουν περισσότερο θόρυβο.. και όντως όταν δίνει γκάζια την ακούς αρκετά.. στο συν βέβαια τα 3 προγράμματα αθόρυβης λειτουργίας..θα θελα να ήξερα αν υπάρχει ac σε αυτά τα κυβικά που να δουλεύει πιο ομαλά..
liakjim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε όλα είναι θέμα συνήθειας λες ε;! το μόνο που μου είπε ο τεχνικός είναι ότι έχει παρατηρήσει ότι οι εξωτερικές μονάδες τους κάνουν περισσότερο θόρυβο.. και όντως όταν δίνει γκάζια την ακούς αρκετά.. στο συν βέβαια τα 3 προγράμματα αθόρυβης λειτουργίας..θα θελα να ήξερα αν υπάρχει ac σε αυτά τα κυβικά που να δουλεύει πιο ομαλά.. Έχω ακούσει 24αρι yukai που έχουμε στα πεθερικά και μου φαίνεται σχετικά αθόρυβο. Δεν ξέρω πως κάνουν τα μικρά αλλά από ότι θυμάμαι εδώ στο φόρουμ δεν έχουμε ακούσει πολλά παράπονα για τις εξωτερικές τους. Να φανταστώ έχει εγκατασταθεί σωστά έτσι; Δλδ κενό, μέτρα σωληνώσεων, αποστάσεις κτλ. Αν θέλεις μπορείς να ανεβάσεις και φωτογραφίες ή και video. Εδώ σύγκριση εξωτερικών asyg24kmta με αθόρυβη λειτουργία ενεργοποιημένη και yukai 24K σε normal λειτουργία ( βέβαια το 24αρι yukai έχει twin rotary συμπιεστή, ενώ όλα τα υπόλοιπα μεγέθη όχι ) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από liakjim
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 19 hours ago, liakjim said: Πιθανόν.Ίσως χρειαστεί να λυθούν τελείως ή ελεφαντάκι. Θα πρέπει να βρεις κάποιον καλό μάστορα. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου 16 hours ago, meletis_m said: Μάλλον θεμα καθαρισμου ειναι δες η φτερωτη εχει πιάσει ξανά ; Λύθηκε ολη η εσωτερικη μονάδα για λεπτομερη καθαρισμό ; Δεν γνωρίζω, δεν ήμουν παρών. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Θα φωνάξω κάποιον να τα δει
marioboni Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) στα μικρά yukai η εξωτερική δεν ακούγεται καθόλου , η εσωτερική δεν ξέρεις ότι υπάρχει στο quite πραγματικά ελάχιστα στα μικρά βλέπω περίπου στα 150 όταν πιάσει θερμοκρασία και δεν μπορεί να κατέβει άλλο σε βατ δεν συνεχίζει να φυσάει αέρα, αλλά σηκώνει πτερύγια και σταματάει ανά διαστήματα γυρνάει η εσωτερική μάλλον για να τσεκαρει θερμοκρασία και όταν χρειαστεί να ανοίξει τότε κατεβαίνει περσίδα αλλά ο θόρυβος δεν είναι κάτι άξιο λόγου αν σου ακούγεται η εξωτερική μπορείς να μειώσεις τον θόρυβο και σε αυτήν από το χειριστήριο Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από marioboni
giannis887 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κλιματιστικό με είσοδο φρέσκου αέρα. Από τις επιλογές που κοιτάζω (και λόγω Budget) είναι το Tesla virtuoso 12.000btu με την επιλογή του φρέσκου αέρα. Με προβληματίζει πως θα τοποθετηθεί η είσοδος του φρέσκου αέρα στον εξωτερικό τοίχο. Έχει βάλει κανείς τέτοιου τύπου κλιματιστικά να μοιραστεί μια φωτογραφία για το πώς κάθεται η θυρίδα του φρέσκου αέρα από έξω? Γενικά αξίζει σαν επιλογή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα