Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον νεο μου επιτραπεζιο υπολογιστη που αγορασα αυτον εδω: https://www.skroutz.gr/s/38567025/HP-Pro-Tower-400-G9-Desktop-PC-i5-12500-16GB-DDR4-512GB-SSD-W11-Pro.html#specs
Με την καρτα δικτυου του οπου ποιανω μοναχα 10ΜΒ/Σ Κατεβασμα και 10MB/S ανεβασμα. Εννοειται με καλωδιο Ethernet το οποιο ειναι περασμενο πανω απο την ταρατσα και πηγαινει απευθιας στο ρουτερ στο σαλονι.
Η ταχυτητα του ρουτερ μου της γραμμης μου ειναι αυτη: 16455774926.png

Δημοσ.

Φαίνεται ότι συνδέεσαι σε Fast Ethernet (100Mbps) και όχι Gigabit Ethernet, οπότε πιάνεις το μέγιστο του πρωτοκόλλου επικοινωνίας. Κοιτά το καλώδιο, την κάρτα δικτύου του υπολογιστή και ποιες δυνατότητες έχει ο Router ή το Switch στο οποίο συνδέεται ο υπολογιστής.

Δημοσ.
19 hours ago, thelos257 said:

Καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον νεο μου επιτραπεζιο υπολογιστη που αγορασα αυτον εδω: https://www.skroutz.gr/s/38567025/HP-Pro-Tower-400-G9-Desktop-PC-i5-12500-16GB-DDR4-512GB-SSD-W11-Pro.html#specs
Με την καρτα δικτυου του οπου ποιανω μοναχα 10ΜΒ/Σ Κατεβασμα και 10MB/S ανεβασμα. Εννοειται με καλωδιο Ethernet το οποιο ειναι περασμενο πανω απο την ταρατσα και πηγαινει απευθιας στο ρουτερ στο σαλονι.
Η ταχυτητα του ρουτερ μου της γραμμης μου ειναι αυτη: 16455774926.png

μυριζομαι καλωδιο δικτυου φτιαγμενο λαθος και οχι t568a ή t568b

Δημοσ.

Καλησπερα το προβλημα πρεπει να ηταν απ τον παροχεα μου μου εκανες καποιες ρυθμισεις χειροκινητα απο το συστημα του και τωρα παιρνω ολη την ταχυτητα.

Δημοσ.
12 hours ago, thelos257 said:

Καλησπερα το προβλημα πρεπει να ηταν απ τον παροχεα μου μου εκανες καποιες ρυθμισεις χειροκινητα απο το συστημα του και τωρα παιρνω ολη την ταχυτητα.

καπου μας μπερδεψε το πρωτο ποστ. γιατι ελεγες 10mbyte up και 10down αλλα απο κατω βλεπουμε speedtest 150mbit down Και 50 up. τι γραμμη εχεις τελικα? ονομαστικη ταχυτητα εννοω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...