Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας.

Πριν 3 χρονια ο μπαμπας μου αυτοκτονησε σε νεαρη σχετικα ηλικια λογω ισχυρων πιεσεων που δεχοταν απο εισπρακτικες.

Καναμε ολοι αποποιηση, δεν εχουν τελειωσει ακομα καθως ειναι αρκετοι οι συγγενεις.

Εγω απο τοτε, χρησιμοποιω το οχημα, πληρωνω κτεο, σημα, ασφαλεια κτλ, μονογονεας με τρια παιδακια και αρκετα προβληματα.

Το δικο μου οχημα πηγε ανακυκλωση καθως εβγαλε βλαβη σοβαρη που δεν μπορουσα να υποστηριξω.

Πριν λιγες μερες εκανα βλακεια ομως ημουν σε ασχημη κατασταση, παρκαρα το αμαξι σε σημειο που απαγορευοταν και πηγα στα επειγοντα στο τζανειο ολομοναχη.

Επιστρεφοντας βρηκα κληση και μου ειχαν παρει τις πινακιδες απ'το λιμενικο.

Ανεβαινω πανω να απολογηθω, με συμβουλευουν να κανω μια ενσταση κ με ρωτουν εαν ειναι δικο μου το οχημα.

Δυστυχως ημουν ειλικρινης, με αποτελεσμα παρολο οτι πηγα τα χαρτια του νοσοκομειου, πληρωσα την κληση, μου κατεσχεσαν τις πινακιδες γιατι κινουσα το οχημα παρανομα,

Γνωριζει καποιος υπευθυνα να μου πει αν ισχυει κατι τετοιο?

Ναι μεν δεν μου ανηκε αλλα μου ειχαν πει πως μπορω να το κινω αν πληρωνω τα παντα μεχρι να το αναζητησει η τραπεζα ή το Δημοσιο.

Τα μονα δρομολογια ηταν σε γιατρους, σουπερ μαρκετ κ στο σχολειο.

Δεν δυναμαι να αγορασω αλλο 😞

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από pemaly
  • Sad 3
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, pemaly είπε

Καλημερα σας.

Πριν 3 χρονια ο μπαμπας μου αυτοκτονησε σε νεαρη σχετικα ηλικια λογω ισχυρων πιεσεων που δεχοταν απο εισπρακτικες.

Καναμε ολοι αποποιηση, δεν εχουν τελειωσει ακομα καθως ειναι αρκετοι οι συγγενεις.

Εγω απο τοτε, χρησιμοποιω το οχημα, πληρωνω κτεο, σημα, ασφαλεια κτλ, μονογονεας με τρια παιδακια και αρκετα προβληματα.

Το δικο μου οχημα πηγε ανακυκλωση καθως εβγαλε βλαβη σοβαρη που δεν μπορουσα να υποστηριξω.

Πριν λιγες μερες εκανα βλακεια ομως ημουν σε ασχημη κατασταση, παρκαρα το αμαξι σε σημειο που απαγορευοταν και πηγα στα επειγοντα στο τζανειο ολομοναχη.

Επιστρεφοντας βρηκα κληση και μου ειχαν παρει τις πινακιδες απ'το λιμενικο.

Ανεβαινω πανω να απολογηθω, με συμβουλευουν να κανω μια ενσταση κ με ρωτουν εαν ειναι δικο μου το οχημα.

Δυστυχως ημουν ειλικρινης, με αποτελεσμα παρολο οτι πηγα τα χαρτια του νοσοκομειου, πληρωσα την κληση, μου κατεσχεσαν τις πινακιδες γιατι κινουσα το οχημα παρανομα,

Ναι μεν δεν μου ανηκε αλλα μου ειχαν πει πως μπορω να το κινω αν πληρωνω τα παντα μεχρι να το αναζητησει η τραπεζα ή το Δημοσιο.

Τα μονα δρομολογια ηταν σε γιατρους, σουπερ μαρκετ κ στο σχολειο.

Δεν δυναμαι να αγορασω αλλο 😞

Ευχαριστω.

Ρώτα αυτόν που σου είχε πει οτι μπορείς να το κινείς τι μπορείς να κάνεις τώρα.

Οταν τα πράγματα δεν είναι ούτε μαύρα ούτε άσπρα αλλά γκρι τότε δεν προκαλούμε την τύχη μας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, pemaly said:

...

...

Πως φαντάζεσαι ότι θα πάρεις υπεύθυνη απάντηση από την ανάρτηση ενός άγνωστου σε εσένα χρήστη του insomnia?

Συμβουλέψου άμεσα δικηγόρο γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη (αν δεν είσαι ήδη).

Επεξ/σία από hawkpilot
  • Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.

Εχω ρωτησει, δεν γνωριζουν καθως δεν τους εχει ξανα τυχει. Το ψαχνουν ολοι.

Πηρα τηλεφωνο στο τμημα, δυστυχως οι αστυνομικοι που ηταν τοτε στο συμβαν εχουν μετατεθει αλλου.

Ενας γνωστος μου στην ομαδα ΔΙΑΣ ειπε δεν ισχυει κατι τετοιο, το εκανε ο τραμπουκος επειδη ειμαι γυναικα αλλα μου ειπε θα το ψαξει καλυτερα και θα μου απαντησει με σιγουρια.

Γενικα οπου ρωτησα δεν εχει ξανα τυχει ιδια περιπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω σε ποιανου την κατοχη (λογω χρεων) ειναι να παει το αμαξι ωστε να απευθυνομουν εκει. (για να το αγοραζα)

Επεξ/σία από pemaly
Δημοσ.

Το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του αμαξιού δεν αφορά το λιμενικό η οποιονδήποτε σου έκοψε την κλήση.. η κλήση πάει στον οδηγό έτσι κ αλλιώς.

Το αν είσαι παράνομη είναι περίεργο θέμα καθώς το αμάξι είναι κομμάτι της κληρονομιάς πλέον.

Κατά τη γνώμη μου, πας ξανά στο λιμενικο, μιλάς με άλλον υπάλληλο, και ζητάς τις πινακίδες πίσω. Άμα σε ρωτήσουν για τον ιδιοκτήτη πες απλά ότι έχει θέματα υγείας.

Κάνε μια ένσταση πρηξτους και λίγο και θα στις δώσουν πίσω, εφόσον το αμάξι έχει άδεια ασφάλεια κλπ είσαι καλυμμένη όσον αφορά κάποιο ατύχημα κλπ, ιδανικό βέβαια θα ήταν να είναι η ασφάλεια στο όνομα σου η να είσαι δηλωμένη 2η οδηγός.

Για τα υπόλοιπα πρέπει να μιλήσεις με δικηγόρο αλλά τις πινακίδες δεν έχουν λόγο να σου τις κρατάνε

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, drunkdonkey said:

...

Το αν είσαι παράνομη είναι περίεργο θέμα καθώς το αμάξι είναι κομμάτι της κληρονομιάς πλέον.

...

Αν πρόσεξες στο 1ο post, έχει κάνει αποποίηση κληρονομιάς. Άρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν της ανήκει.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ειναι παρανομο να οδηγεις αμαξι που δε σου ανηκει

15 λεπτά πριν, hawkpilot είπε

Αν πρόσεξες στο 1ο post, έχει κάνει αποποίηση κληρονομιάς. Άρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν της ανήκει.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε

Δεν ειναι παρανομο να οδηγεις αμαξι που δε σου ανηκει

και θα της πουν να παει ο ιδιοκτητης να τις παραλάβει.Τι θα κάνει εκεί;

1 ώρα πριν, pemaly είπε

IMG_20240704_151135.jpg

Αυτό σε τι σε βοηθάει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

και θα της πουν να παει ο ιδιοκτητης να τις παραλάβει.Τι θα κάνει εκεί;

Αυτό σε τι σε βοηθάει;

Θα πει οτι εχει προβληματα υγειας και δεν μπορει, η κληση ετσι κ αλλιως αφορα την ιδια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, drunkdonkey είπε

αλλά τις πινακίδες δεν έχουν λόγο να σου τις κρατάνε

Γιατί όχι? Αφαιρέθηκαν λόγω κλήσης βάση ΚΟΚ. Οπότε θα κρατηθούν για όσο διάστημα προβλέπεται. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε

Θα πει οτι εχει προβληματα υγειας και δεν μπορει, η κληση ετσι κ αλλιως αφορα την ιδια

Αφορά και τον κάτοχο του οχήματος.

Οπότε θα πει ψέμματα ενώ ήδη τους έχει πει ότι έχει πεθάνει ο πατέρας της.

Δημοσ.

Δεν τις ζητησα πισω πριν τις 20 ημερες, απλα προσκομισα την αποδειξη που μου ζητησαν οτι πληρωσα το προστιμο κ μου ειπαν πως οι πινακιδες θα κατασχεθουν.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Γιατί όχι? Αφαιρέθηκαν λόγω κλήσης βάση ΚΟΚ. Οπότε θα κρατηθούν για όσο διάστημα προβλέπεται. 

Με βαση αυτα που λεει ο OP, τις πινακιδες τις κρατησαν επειδη "κινουσε το οχημα παρανομα", οτι σημαινει αυτο, οχι λογω της κλησης.

37 λεπτά πριν, pemaly είπε

Δεν τις ζητησα πισω πριν τις 20 ημερες, απλα προσκομισα την αποδειξη που μου ζητησαν οτι πληρωσα το προστιμο κ μου ειπαν πως οι πινακιδες θα κατασχεθουν.

για ποιο λογο; σου εδωσαν καποιο χαρτι που αναφερει τον λογο της κατασχεσης; Δεν υπαρχει "παρανομη κινηση οχηματος" ενω εχει κτεο ασφαλεια κλπ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...