arxontas2323 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Καλημέρα σε όλους...Θέλω να ρωτησω οσους χρησιμοποιουν το notion σε τι τους εχει βολεψει και αν οντως τους εχει κανει καλυτερη και πιο ευκολη την ζωη οπως ισχυριζονται παντου. Πως το χρησιμοποιειτε; σαν ημερολογιο; σαν σημειωσεις;
makiss8 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Καλημέρα σε όλους...Θέλω να ρωτησω οσους χρησιμοποιουν το notion σε τι τους εχει βολεψει και αν οντως τους εχει κανει καλυτερη και πιο ευκολη την ζωη οπως ισχυριζονται παντου. Πως το χρησιμοποιειτε; σαν ημερολογιο; σαν σημειωσεις; ναι και ναι, επισης εχει ετοιμα templates στημενα αλλα μπορεις να κανεις και δικα σου οτι θελεις επισης μπηκε προσφατα publish να σηκωνεις δωρεαν στατικη σελιδα οπως εχει το github. αυτα! πειραματισου υπαρχουν απειρα βιντεακια στο ιντερνέτ !
arxontas2323 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, makiss8 είπε ναι και ναι, επισης εχει ετοιμα templates στημενα αλλα μπορεις να κανεις και δικα σου οτι θελεις επισης μπηκε προσφατα publish να σηκωνεις δωρεαν στατικη σελιδα οπως εχει το github. αυτα! πειραματισου υπαρχουν απειρα βιντεακια στο ιντερνέτ ! τα templates τι ακριβως κάνουν;για το ημερολόγιο; εσυ πως το χρησιμοποιεις ;;
makiss8 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, arxontas2323 είπε τα templates τι ακριβως κάνουν;για το ημερολόγιο; εσυ πως το χρησιμοποιεις ;; αναλογα οτι θελεις, εχεις και προσβαση απο το κινητο, εχω ενα προγραμμα μηνα τζιμ ανα ημερα και σημειωνω προοδο κιλα κτλ ενα αλλο για σημειωσεις ενα to do list, εχει πολλα πειραματισου 1
kinhthra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Καλημέρα σε όλους...Θέλω να ρωτησω οσους χρησιμοποιουν το notion σε τι τους εχει βολεψει και αν οντως τους εχει κανει καλυτερη και πιο ευκολη την ζωη οπως ισχυριζονται παντου. Πως το χρησιμοποιειτε; σαν ημερολογιο; σαν σημειωσεις; Πολύ απλό: αν δεν το καταλαβαίνεις δεν είναι για σένα. 2
arxontas2323 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 6 ώρες πριν, kinhthra είπε Πολύ απλό: αν δεν το καταλαβαίνεις δεν είναι για σένα. Εσυ μόλις το εγκατεστησες το εστησες και στα μέτρα σου;
leonidas_fs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, arxontas2323 said: Εσυ μόλις το εγκατεστησες το εστησες και στα μέτρα σου; Αυτό που θέλει να πει ο φίλος είναι οτι αν δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί να κάνει, μάλλον δεν το χρειάζεσαι! Εγω ας πούμε δεν το χρειάζομαι καθόλου και δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν κρατάω σημειώσεις με κάτι. Για παράδειγμα φοιτητές, project manager, συγγραφείς κτλ που είναι ολη την ώρα με ενα χαρτί και στυλό στο χέρι το χρησιμοποιούν πολύ. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2024 από leonidas_fs 1
arxontas2323 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 8 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Αυτό που θέλει να πει ο φίλος είναι οτι αν δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί να κάνει, μάλλον δεν το χρειάζεσαι! Εγω ας πούμε δεν το χρειάζομαι καθόλου και δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν κρατάω σημειώσεις με κάτι. Για παράδειγμα φοιτητές, project manager, συγγραφείς κτλ που είναι ολη την ώρα με ενα χαρτί και στυλό στο χέρι το χρησιμοποιούν πολύ. Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για παραγγελίες πελατών είναι η αλήθεια...θέλει αρκετό ψάξιμο φαίνεται για να βρεις διάφορες απο το ημερολόγιο της google και της σημειώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα