nostor Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Γεια σας, εχω το κουτακι barrett no8, εχω βαλει ανεμιστηρες πανω, κατω και στην ''πλατη'' του κουτιου μια υδροψυξη 360 (που δε χωρουσε πανω). Η υδροψυξη ουσιαστικα βρισκεται δεξια της μητρικης σε ενα ελαφρως "βυθισμενο" πανελ. Τους ανεμιστηρες της υδροψυξης τους εβαλα προς τη μερια που ειναι το εσωτερικο του κουτιου με φορα αερα προς τα μεσα. Απο πισω ωστοσο το κουτι εχει χωρο για cable management και στο σημειο εκεινο εχει και τρυπες αερισμου και φιλτρο σε ολο το μηκος της υδροψυξης. Με λιγα λογια στο χωρο που προσφερεται χωρανε και αλλοι ανεμιστηρες ωστε να γινει push/pull. Τωρα ερχεται το ερωτημα, τι ανεμιστηρες βαζω εκει; Εδω να διευκρινισω πως μιλαω για τη διαφορα των ανεμιστηρων σε static pressure και airflow (με τους stock προφανως να ειναι pressure). Βαζω τους ιδιους οπως προτεινουν καποιοι ωστε να ταιριαζουν οι στροφες; Η΄ βαζω pressure να βαζουν απο το καπακι και airflow απο την αλλη;. Εχει καποιος αποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Μπορεις να ανεβασεις δυο,τρεις φωτο να δουμε την κατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nostor Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου push- pull link με φωτογραφιες Φωτο 1-> κουτι με ανοιχτο το τζαμι φωτο 2-> πισω μερος για cable management εκει που αναφερω πως μπορω να βαλω αλλη μια τριαδα απο ανεμιστηρες φωτο 3-> πισω μερος "πλατη" με καπακι κλειστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 03/07/2024 at 23:12, nostor said: Γεια σας, εχω το κουτακι barrett no8, εχω βαλει ανεμιστηρες πανω, κατω και στην ''πλατη'' του κουτιου μια υδροψυξη 360 (που δε χωρουσε πανω). Η υδροψυξη ουσιαστικα βρισκεται δεξια της μητρικης σε ενα ελαφρως "βυθισμενο" πανελ. Τους ανεμιστηρες της υδροψυξης τους εβαλα προς τη μερια που ειναι το εσωτερικο του κουτιου με φορα αερα προς τα μεσα. Απο πισω ωστοσο το κουτι εχει χωρο για cable management και στο σημειο εκεινο εχει και τρυπες αερισμου και φιλτρο σε ολο το μηκος της υδροψυξης. Με λιγα λογια στο χωρο που προσφερεται χωρανε και αλλοι ανεμιστηρες ωστε να γινει push/pull. Τωρα ερχεται το ερωτημα, τι ανεμιστηρες βαζω εκει; Εδω να διευκρινισω πως μιλαω για τη διαφορα των ανεμιστηρων σε static pressure και airflow (με τους stock προφανως να ειναι pressure). Βαζω τους ιδιους οπως προτεινουν καποιοι ωστε να ταιριαζουν οι στροφες; Η΄ βαζω pressure να βαζουν απο το καπακι και airflow απο την αλλη;. Εχει καποιος αποψη; Δεν γινεται push/pull αν δεν υπαρχει αεροξυκτρα.Εφοσον εχεις υδροψυξη σου δινει οτι μπορει με τους δεδομενους ανεμιστηρες. Γιατι,δεν εισαι ικανοποιημενος με τις θερμοκρασιες του hardware?Και το κουτι φαινεται να εχει καλο airflow. Ας πουμε,ριξε μια ματια εδω,το κερδος ειναι απειροελαχιστο και δεν αξιζει την φασαρια.(Σορρυ για τον τυπο που μιλαει, ειναι πολυ nerdy. ) Επεξ/σία 6 Ιουλίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nostor Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου θεωρω πως αυτη τη στιγμη το κενο μεταξυ ψυγειου και κουτιου μενει ανεκμεταλλευτο και πως ειναι πιο ζωτικο να τραβηξω αερα απο εκει. Εξαλλου αν βαλω τους ιδιους που ηδη εχει η υδροψυξη ειναι αρκετα οικονομικοι. Διαφορετικα οντως το κοστος ανεβαινει και θα το σκεφτω. Το θεμα ειναι πως επιλεγω τον πιο αποτελεσματικο τυπο ανεμιστηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου Έχω την εντύπωση έτσι όπως είναι στημένη η υδροψυξη η θετική πίεση εντός του κουτιού δεν την βοηθάει. Γνώμη μου είναι να ελαττώσεις την πίεση του κουτιού βάζοντας άλλον ένα ανεμιστήρα πάνω ή πίσω να τραβάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nostor Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου απο πανω θα γινει τριαδα ετσι κι αλλιως στο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα