Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα

Εχω ενα θέμα ευθυγράμμισης με το ΜΥ 2022 Peugeot 208 auto. Οταν εχω το τιμόνι ευθεία το αυτοκινητο παει ευθεια. Οταν ομως αφήνω λιγο το τιμονι αυτο γυριζει 1-2 μοίρες αριστερά και ταυτοχρονα στρίβει και το αυτοκινητο αριστερα. Αυτο το προβλημα το εχει απο καινουριο το αυτοκινητο. Στην Peugeot νοτίων προαστιων μου ειπαν δεν ειναι κατι και να κρατάω το τιμόνι συνέχεια!!! (προφανως κραταω το τιμονι αλλα και που το κραταω αυτο τραβιεται αριστερα και θελει δυναμη για να παει ευθεια). Μου εκαναν ευθυγράμμιση και οντως ολα φαινονται οκ στα νούμερα. Εχω παει δυο φόρες και δεν με βοηθάνε, παρα μονο μου λενε οτι αφου η ευθυγράμμιση ειναι οκ δεν μπορουμε να κάνουμε κατι. Λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω να τρεχω συνέχεια και να μην μου δινουν λύση. Φανταζομαι δεν ειναι φυσιολογικό αυτο που συμβαινει. Τι άλλο μπορω να κάνω γιατι δυστυχώς η αντιπροσωπία με εχει απογοητεύσει?

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Εισαι στην εγγυηση, email σε εισαγωγεα και μαμα εταιρια και να δεις τι ωραια θα ασχοληθουν μετα. Δεν πας σε εξωτερικο συνεργειο, δεν πειραζεις τιποτα…

Επισης, εχει το αμαξι Lane Keeping Assist κτλ. γιατι εχουν την ταση να κανουν διορθωσεις και να παλευεις με το τιμονι. Αν ναι, απενεργοποιησε τα και δοκιμασε παλι. Τελος, ισως χρειαζεται και καποια βαθμονομηση το ηλεκτρικο τιμονι…

Δημοσ.

Καλημέρα σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Το αμάξι δεν έχει τρακάρει το εχω απο καινουριο και τον πρωτο χρονο κατοχης πηγα 3 φορες στην αντιπροσωπεια, δεν εβγαλα ακρη, ο χρονος ειναι περιορισμενος οποτε ζω 2 χρονια με αυτο το προβλημα. Δεν εχω παει καπου εξωτερικα μονο στην αντιπροσωπεια.

SaFis θα μπορουσες να μου δώσεις καποιο εμαιλ που στελνω στον εισαγωγέα γιατι δεν βρισκω κατι. Σε ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Peugeot νοτίων προαστιων μου ειπαν δεν ειναι κατι και να κρατάω το τιμόνι συνέχεια!!!

οντος τωρα?  αν ναι ειναι απαράδεκτοι !!

όπως σου ειπαν δες πρώτα μην ειναι το lane assist (αν και πολυ χλομο ) πας και απαιτείς να γίνει (και δεν ειναι μόνο μια αντιπορσοπεια πας σε άλλη) αφου δεν ειναι ευθυγράμμιση μπορει να θέλει calibration το ηλεκτρικό τιμόνι (μόνο μαμά εταιρεία μπορει να το κάνει) αν δεν ειναι ουτε αυτό κάπου ειναι μάλλον χτυπημένο το αμάξι στην μεταφορά η μια άλλη περίπτωση που εχω δει είναι στραβή ζάντα η στραβό ψαλίδι και γινεται αυτό (οταν λεω στραβή ενωω χτύπημα απο πλάγια να έχει φαει)
+ ένα γερο email στην μαμά εταιρεία (προφανώς όχι ελλαδος)

για αρχη στειλε εδω και αν δεν μετα μιλας με γαλλια όπως ειπα (προφανώς αγγλικα ολα κλπ)
https://www.peugeot.gr/tools/contact.html

Επεξ/σία από Black Demis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...