HelenaTen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε υπόψιν σας την ύπαρξη κάποιας τράπεζας που να μπορεί να σου δώσει δάνειο χωρίς να έχεις λογαριασμό σε αυτήν, όπως η tbi. Εγώ δεν βρίσκω καμία άλλη, αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχει!
fmarkos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Σε όλες τις τράπεζες, αν πληρείς τις οικονομικές προϋποθέσεις μπορείς να αιτηθείς δάνειο χωρίς να έχεις λογαριασμο. Αν δεν περάσει το αίτημα από tbi δεν περνάει από κανένα πιστωτικό ίδρυμα. Επίσης η tbi δεν λειτουργεί στην Ελλάδα σαν κλασικό τραπεζικό ίδρυμα, αλλά ως καθαρά πιστωτικό ίδρυμα.
HelenaTen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Εγώ μόνο στην Πειραιώς έχω λογαριασμό και σε όσες άλλες προσπάθησα να κάνω αίτηση, δεν γινόταν αν δεν είχα λογαριασμό στην τράπεζα τους. Το ξέρω ότι λειτουργεί έτσι η tbi, γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη με αυτήν.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, HelenaTen είπε Εγώ μόνο στην Πειραιώς έχω λογαριασμό και σε όσες άλλες προσπάθησα να κάνω αίτηση, δεν γινόταν αν δεν είχα λογαριασμό στην τράπεζα τους. Το ξέρω ότι λειτουργεί έτσι η tbi, γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη με αυτήν. Κάθε τράπεζα έχει την πολιτική της. Δεν σου φθάνει η tbi ?
HelenaTen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Παιδιά, για να ρωτάω προφανώς έχω ήδη δάνειο σε αυτήν... Γι' αυτό ρωτάω για άλλες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα