TopCLR Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Και κάνε ενα καλό και ξανά διάβασε. Τι έγραψα.. 22 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Όπως παράδειγμα να σματαηξσουν το χώρος λόγο ρίσκο της αναβάθμισης στο μπαιος ας παράδειγμα με το παραμικρό.. "Offtopic ON" Ούτε το Google translate δεν βγάζει άκρη!!! "Offtopic OFF" Υ.Γ. Προφανώς αστειεύομαι χωρίς παρεξήγηση! Επεξ/σία 12 Ιουλίου από TopCLR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.s Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Αδερφέ άσε την ειρωνεία... Από το 2000 βγάζει η wurth. Και κάνε ενα καλό και ξανά διάβασε. Τι έγραψα.. Αυτό ειναι σφυροκατσάβιδο. 25 χρονια εμπειρίας βάζετε σφυροκατσάβιδα στις πλακέτες; Που δουλεύεις να μην έρθουμε;!! Μην προσπαθείς άλλο. Έπεσες σε γνώστη. Καλό βράδυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Σε λέγανε και σε λέγανε...Σου λέγανε. Όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε σωστά ελληνικά και να βάλετε παραγράφους, κόμματα και τέλειες τι περιμένετε να γίνει όταν πάρετε κατσαβίδι στα χέρια σας και κάνετε τα μαστορια??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 3 ώρες πριν, spooker είπε Σε λέγανε και σε λέγανε...Σου λέγανε. Όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε σωστά ελληνικά και να βάλετε παραγράφους, κόμματα και τέλειες τι περιμένετε να γίνει όταν πάρετε κατσαβίδι στα χέρια σας και κάνετε τα μαστορια??? Κάποιοι σαν εσένα φτιάχνουν προγράμματα σε σχολές και καταλήγουμε για παράδειγμα με σχολές πληροφορικής που δεν έχουν μάθημα βαρύτητας τον προγραμματισμό αλλά έχουν την έκθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 hour ago, manolis940 said: Κάποιοι σαν εσένα φτιάχνουν προγράμματα σε σχολές και καταλήγουμε για παράδειγμα με σχολές πληροφορικής που δεν έχουν μάθημα βαρύτητας τον προγραμματισμό αλλά έχουν την έκθεση. και πολύ καλά κάνουν. Αν δεν μπορείς να συντάξεις μια πρόταση με 5 βασικούς κανόνες γραμματικής κανείς δεν περιμένει να μπορέσεις να συντάξεις ένα πρόγραμμα σε μια γλώσσα προγραμματισμού που έχει αμέτρητους κανόνες. Ευτύχως εκεί υπάρχει ο compiler και δεν περνάει μύγα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 3 ώρες πριν, spooker είπε και πολύ καλά κάνουν. Αν δεν μπορείς να συντάξεις μια πρόταση με 5 βασικούς κανόνες γραμματικής κανείς δεν περιμένει να μπορέσεις να συντάξεις ένα πρόγραμμα σε μια γλώσσα προγραμματισμού που έχει αμέτρητους κανόνες. Ευτύχως εκεί υπάρχει ο compiler και δεν περνάει μύγα. Άρα εγώ είμαι παιδί θαύμα. Μάλιστα ήμουν σε μία σχολή που είχαμε πολλά παιδιά θαύματα. Ακόμη εμείς τα παιδιά θαύματα τότε που δεν είχαμε chatGPT βάζαμε στις ομαδικές εργασίες άτομα που ήταν του 15+ στην έκθεση έτσι ώστε να γράψουν εκείνοι ότι κείμενο χρειαζότανε και να βάλουν και καμιά παράγραφο σε κάνα power point. Τα παιδιά εκείνα συνήθως δεν μπορούσαν να γράψουν ούτε ένα hello world σε καμία γλώσσα προγραμματισμού. Άρα σχετικά με την επιχειρηματολογία σου και την αντίλληψη σου περί βιδώματος και προγραμματισμού έχω να πω ότι, ή στραβά πηγαίνει ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 4 minutes ago, manolis940 said: Άρα εγώ είμαι παιδί θαύμα. Μάλιστα ήμουν σε μία σχολή που είχαμε πολλά παιδιά θαύματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα