Mythoplasths Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Αυτές οι βίδες θέλουν κάθετη στο αξωνα του κατσαβιδιού πίεση και μια απότομη περιστροφή στο κατσαβίδι για να ξεκλιδωσουν ( αν δεν έχεις μικρό παλμικο καταβιδακι) είναι κολλημένες γιατί υπάρχει μια περίπτωση να λασκαρουν από τους κραδασμούς { από τα φανάκια} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 05/07/2024 at 10:05, panakos_thess said: τωρα χωρις κλιματιστικο βαραει 65-68 core και 82-86mem οχι δεν αλλαξα pads με custom fan curve Spoiler Άνοιξε το κλίμα ρε παλιοτσιγκούνη! βρωμοποϊκάρνα 😛 Spoiler (φιλαρακια είμαστε με τον Πανούλη, δεν τον βρίζω μην πατάτε αναφορές) Επεξ/σία 10 Ιουλίου από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 5 minutes ago, 7nisiotis said: Άνοιξε το κλίμα ρε παλιοτσιγκούνη! βρωμοποϊκάρνα Reveal hidden contents (φιλαρακια είμαστε με τον Πανούλη, δεν τον βρίζω μην πατάτε αναφορές) στο δωματιο μου μαζι με σαλονι που ειμαι προχθες το περασαν το 24αρι παγωτο θα γινω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 55 minutes ago, panakos_thess said: στο δωματιο μου μαζι με σαλονι που ειμαι προχθες το περασαν το 24αρι παγωτο θα γινω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Πόση δύναμη έβαλες αδερφέ μου Πανάκο;; Μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι έκανες πάγκο και τις έδωσες και κατάλαβε χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Πεκ ντεκ με την 3090 έκανε ο Πανάκος 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.s Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/7/2024 στις 11:11 ΜΜ, Mythoplasths είπε Αυτές οι βίδες θέλουν κάθετη στο αξωνα του κατσαβιδιού πίεση και μια απότομη περιστροφή στο κατσαβίδι για να ξεκλιδωσουν ( αν δεν έχεις μικρό παλμικο καταβιδακι)... Καλό θα ήταν να μη λέμε ότι θέλουμε και κυριώς να μην επινοούμε μεθόδους και εργαλεία γιατί κάποιοι ίσως ακολουθήσουν τυφλά τις [συμβουλές] μας. Απλό loctite έχουν οι βίδες. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από stelios.s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 11 hours ago, Tambas91 said: Πόση δύναμη έβαλες αδερφέ μου Πανάκο;; Μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι έκανες πάγκο και τις έδωσες και κατάλαβε χαχαχα ΧΑΑΧΑΧ ωραιοοοοοο!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Είμαι σίγουρος ότι την ώρα που τις γύρναγες φώναζες yeah buddy και lightweight babyyy 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Just now, Tambas91 said: Είμαι σίγουρος ότι την ώρα που τις γύρναγες φώναζες yeah buddy και lightweight babyyy LIGHTTTTTTTTTTTWEIGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT LIGHTTT LIGHT BABYYYYYYYYY 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 10 ώρες πριν, stelios.s είπε Καλό θα ήταν να μη λέμε ότι θέλουμε και κυριώς να μην επινοούμε μεθόδους και εργαλεία γιατί κάποιοι ίσως ακολουθήσουν τυφλά τις [συμβουλές] μας. Απλό loctite έχουν οι βίδες. Το οποίο μετά απ τις θερμοκρασίες και την διαστολή είναι σαν τσιμέντο.. Και μετά από 25 χρόνια επαγ στον χώρο του hardware.. Ίσως.. Λέω ίσως... Μετά από 3000 κάρτες να εδώ προσέξει κάτι.. Λέμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.s Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Mythoplasths είπε Το οποίο μετά απ τις θερμοκρασίες και την διαστολή είναι σαν τσιμέντο.. Και μετά από 25 χρόνια επαγ στον χώρο του hardware.. Ίσως.. Λέω ίσως... Μετά από 3000 κάρτες να εδώ προσέξει κάτι.. Λέμε τώρα. 25 χρόνια εμπειρία και παρόλα αυτά τον προτρέπεις να βάλει παλμικό κατσαβίδι σε σπειρώματα ~Μ2 σε πλακέτες ηλεκτρονικής. Θα ήθελα ενα λινκ από αυτό το "μικρό" impact driver που χρησιμοποιείς στον επαγγελματικό σου χώρο και επισκευάζεις πλακέτες. Σε ευχαριστώ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, stelios.s είπε 25 χρόνια εμπειρία και παρόλα αυτά τον προτρέπεις να βάλει παλμικό κατσαβίδι σε σπειρώματα ~Μ2 σε πλακέτες ηλεκτρονικής. Θα ήθελα ενα λινκ από αυτό το "μικρό" impact driver που χρησιμοποιείς στον επαγγελματικό σου χώρο και επισκευάζεις πλακέτες. Σε ευχαριστώ. Είπα αν δεν έχει μ. Που λογικά ΔΕΝ ΈΧΕΙ . Απλά να βάλει πίεση στο καταβιδακι.. Ότι ποιο λογικό και χωρίς ρίσκο.. Είμαι ΑΥΤΟΣ που προτρέπει τους πάντες να μην κάνουν βιαστικές και επικ μ@λακιες.. Όπως παράδειγμα να σματαηξσουν το χώρος λόγο ρίσκο της αναβάθμισης στο μπαιος ας παράδειγμα με το παραμικρό.. Όταν είπα παλμικο δεν είπα 24 βολτ της μακιτα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.s Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Είπα αν δεν έχει μ. Που λογικά ΔΕΝ ΈΧΕΙ . Απλά να βάλει πίεση στο καταβιδακι.. Ότι ποιο λογικό και χωρίς ρίσκο.. Είμαι ΑΥΤΟΣ που προτρέπει τους πάντες να μην κάνουν βιαστικές και επικ μ@λακιες.. Όπως παράδειγμα να σματαηξσουν το χώρος λόγο ρίσκο της αναβάθμισης στο μπαιος ας παράδειγμα με το παραμικρό.. Όταν είπα παλμικο δεν είπα 24 βολτ της μακιτα.. Πως να έχει; Δεν υπάρχει τέτοιο εργαλείο! Για πολλούς, πρακτικούς και τεχνικούς λόγους. Ούτε 24V, ούτε 48V, ούτε 5V! Πρότρεψες κάποιον να χρησιμοποιήσει impact driver σε πλακέτα. Τον ίδιο που δεν αφιέρωσε, μάλλον, 5 λεπτά να διαλέξει το κατάλληλο μυτάκι και κατέληξε να τα φρεζάρει όλα στρόγγυλα. Και έχεις 24 χρόνια εμπειρία. Και τώρα μου λες για bios. Αδερφέ μη το κουράζουμε, είναι - απλά - loctite. Με το κατάλληλο μυτάκι θα είχε ξεμπερδέψει. ΥΓ: Όλα καλα, είδα το nickname σου. Καληνύχτα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 18 ώρες πριν, stelios.s είπε Πως να έχει; Δεν υπάρχει τέτοιο εργαλείο! Για πολλούς, πρακτικούς και τεχνικούς λόγους. Ούτε 24V, ούτε 48V, ούτε 5V! Πρότρεψες κάποιον να χρησιμοποιήσει impact driver σε πλακέτα. Τον ίδιο που δεν αφιέρωσε, μάλλον, 5 λεπτά να διαλέξει το κατάλληλο μυτάκι και κατέληξε να τα φρεζάρει όλα στρόγγυλα. Και έχεις 24 χρόνια εμπειρία. Και τώρα μου λες για bios. Αδερφέ μη το κουράζουμε, είναι - απλά - loctite. Με το κατάλληλο μυτάκι θα είχε ξεμπερδέψει. ΥΓ: Όλα καλα, είδα το nickname σου. Καληνύχτα! Αδερφέ άσε την ειρωνεία... Από το 2000 βγάζει η wurth. Και κάνε ενα καλό και ξανά διάβασε. Τι έγραψα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα