panakos_thess Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα λοιπον ανοιγω αυτο το topic να σας πω την ιστορια μου που περασα με μια καρτα γραφικων ASUS TUF RTX 3090,μετά από το τέλος της εγγύησης και ξέροντας ότι κάρτα γραφικών μετά από 4-5 δευτερόλεπτα πήγαινε 85 βαθμούς και αν το άφηνα ακόμα περισσότερους ήθελε repaste λέω να την ανοίξω μετά από το τέλος της εγγύησης και να την καθαρίσω βέβαια ανοίγοντας όλες τις υπόλοιπες βίδες οι τέσσερις στο κέντρο δεν ανοίγανε με τίποτα έβαλα ένα σωρό κατσαβίδια και στο τέλος η βίδες εγιναν στρόγγυλες με αποτέλεσμα να μην γίνεται τίποτα έψαξα στο ίντερνετ διάφορα tips και hack ακομα και κολλα στιγμης πηρα μεταλλο με μεταλλο μπας και αλλα τιποτα με κανένα αποτέλεσμα, έστειλα μήνυμα σε τεχνικούς και ηλεκτρονικούς και πολύ με λέγανε δεν παίρνουμε την ευθύνη αν τυχόν πάθει κάτι γιατί είναι σε ευαίσθητο σημείο και μερικοί μου λέγανε κάτι αστεία ποσά που δεν θέλω να μπω καν στη συζήτηση και τι με λέγανε κιόλας. Πήρα πήρα το ρίσκο μου χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία μαζι με μονοτικη ταινια μαυρη και εδώ είναι το αστείο πήρα ένα μικρό ίσιο κατσαβιδάκι ωρολογοποιού το πιο μικρό πήρα και ένα σφυράκι βαράω την βίδα σε ένα σημείο πλάγια πλάγια και έτσι πλαγιάζω μετά το ίσιο κατσαβιδάκι και το βαρούσα με το σφυρί και έβλεπα σιγά σιγά γυρίζει η βίδα φυσικά χάρηκα και με πήρε τρεις ώρες μπορεί και τέσσερις ώρες να ανοίξω τις τρεις βίδες ορίστε και οι φωτογραφίες. η τεχνική με λέγανε ότι δεν μπορούν να υπερβαίνουν με διάφορα εργαλεία και πολλά άλλα που δεν θέλω να μπω στη συζήτηση αυτό το thread το έφτιαξα αν κάποιος έχει το πρόβλημα να κάνει και αυτός το ίδιο με υπομονή ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από panakos_thess 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου ή αγοράζεις τα σωστά εργαλεία. 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 minute ago, Ukforthemoment said: ή αγοράζεις τα σωστά εργαλεία. ποια ειναι τα σωστα εργαλεια?να εχεις στο νουσου οχι εξωλκεα κλπ διοτι ειναι καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου η καρτα δηλαδη δουλευει σωστα τωρα και δεν ανεβαζει θερμοκρασια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Μόλις τώρα, panakos_thess είπε ποια ειναι τα σωστα εργαλεια?να εχεις στο νουσου οχι εξωλκεα κλπ διοτι ειναι καρτα Τις σωστές μύτες για το κατσαβίδι.Ωστε να μην φτάσεις στο σημείο να τις καταστρέψεις και να ψάχνεις άλλους τρόπους να τις ξεβιδώσεις. Ενα ντρεμελάκι που θα έκανε μια γραμμή για ίσιο κατσαβίδι πιστευω θα έκανε δουλεια αντί για εξολκείς κλπ. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, filipprin said: η καρτα δηλαδη δουλευει σωστα τωρα και δεν ανεβαζει θερμοκρασια ?? την ανοιξα οποτε αλλαξα παστα διοτι η παλια σχεδον δεν υπηρχε {η stock} ειχε γινει σαν πετρα απο την εμπειρια μου οταν γινεται αυτο το καταλαβαινεις με αποτομα υψηλες θεμοκρασιες!!! 1 minute ago, Ukforthemoment said: Τις σωστές μύτες για το κατσαβίδι.Ωστε να μην φτάσεις στο σημείο να τις καταστρέψεις και να ψάχνεις άλλους τρόπους να τις ξεβιδώσεις. Ενα ντρεμελάκι που θα έκανε μια γραμμή για ίσιο κατσαβίδι πιστευω θα έκανε δουλεια αντί για εξολκείς κλπ. πηρα και σωστες μυτες δεν ΑΝΟΙΓΕ με τιποτα για το dremel που λες βαζεις το χερι στην φωτια Επεξ/σία 3 Ιουλίου από panakos_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, panakos_thess είπε την ανοιξα οποτε αλλαξα παστα διοτι η παλια σχεδον δεν υπηρχε {η stock} ειχε γινει σαν πετρα απο την εμπειρια μου οταν γινεται αυτο το καταλαβαινεις με αποτομα υψηλες θεμοκρασιες!!! πηρα και σωστες μυτες δεν ΑΝΟΙΓΕ με τιποτα Δοκίμασες να τις σφίξεις λίγο πριν τις ξεσφίξεις; Οταν τις έβγαλες είδες αν ειχαν κάποιο χρώμα στο σπείρωμα;Μπορεί να είχαν βάλει thread lock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Just now, Ukforthemoment said: Δοκίμασες να τις σφίξεις λίγο πριν τις ξεσφίξεις; Οταν τις έβγαλες είδες αν ειχαν κάποιο χρώμα στο σπείρωμα;Μπορεί να είχαν βάλει thread lock. δεν της κρατησα της βιδες μονο μια αν λες σπειρωμα εννοεις κατω απο την βιδα?αν ναι ηταν μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, panakos_thess είπε δεν της κρατησα της βιδες μονο μια αν λες σπειρωμα εννοεις κατω απο την βιδα?αν ναι ηταν μπλε αυτό το μπλε πιθανότατα ήταν https://www.loctiteproducts.com/products/central-pdp.html/loctite-threadlocker-blue/SAP_0201OHL029W4.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 29 minutes ago, Ukforthemoment said: αυτό το μπλε πιθανότατα ήταν https://www.loctiteproducts.com/products/central-pdp.html/loctite-threadlocker-blue/SAP_0201OHL029W4.html με λιγα λογια lock ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 14 ώρες πριν, panakos_thess είπε με λιγα λογια lock ε? Η κάρτα δουλεύει κανονικά τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, panakos_thess είπε πηρα και σωστες μυτες δεν ΑΝΟΙΓΕ με τιποτα για το dremel που λες βαζεις το χερι στην φωτια Δεν βάζεις τίποτα στην φωτιά. Είναι εργαλείο που ηλεκτρονικοί χρησιμοποιούν συχνά και με ένα μικρό δίσκο ίσως και την επέκταση που το κάνει σαν στυλό θα κάνεις εύκολα την δουλειά αυτή. Ψυχραιμία θέλει για να έχεις σταθερό χέρι. Σταθερό τρυπάνι επίσης με χαμηλές στροφές μια δεύτερη επιλογή για να φας τις κεφαλές αλλά θα σου αχρηστέψει τις βίδες εντελώς. Μιας και δεν έχεις κάνει ξανά όμως κάτι απ' τα παραπάνω, δοκίμασε είτε σε χαλασμένες κάρτες πρώτα ή κάπου αλλού, μέχρι να μάθει το χέρι σου. Edit: Η μονωτική ταινία εδώ υπήρχε πάντα; Επεξ/σία 4 Ιουλίου από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 hours ago, LouCi4er said: Η κάρτα δουλεύει κανονικά τώρα? ναι φιλε μου την ανοιξα με πολυ υπομονη με σφυρακι και ισιο κατσαβιδακι το ποιο μικρο 41 minutes ago, manolis940 said: Δεν βάζεις τίποτα στην φωτιά. Είναι εργαλείο που ηλεκτρονικοί χρησιμοποιούν συχνά και με ένα μικρό δίσκο ίσως και την επέκταση που το κάνει σαν στυλό θα κάνεις εύκολα την δουλειά αυτή. Ψυχραιμία θέλει για να έχεις σταθερό χέρι. Σταθερό τρυπάνι επίσης με χαμηλές στροφές μια δεύτερη επιλογή για να φας τις κεφαλές αλλά θα σου αχρηστέψει τις βίδες εντελώς. Μιας και δεν έχεις κάνει ξανά όμως κάτι απ' τα παραπάνω, δοκίμασε είτε σε χαλασμένες κάρτες πρώτα ή κάπου αλλού, μέχρι να μάθει το χέρι σου. Edit: Η μονωτική ταινία εδώ υπήρχε πάντα; οχι εγω εβαλα να μην κανω καμια ζημια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 38 λεπτά πριν, panakos_thess είπε ναι φιλε μου την ανοιξα με πολυ υπομονη με σφυρακι και ισιο κατσαβιδακι το ποιο μικρο Μπράβο πάντως,αφού τα κατάφερες όλα καλά.Μια φορά στην ζωή μου πήγα να ανοίξω κάρτα γραφικών,να αλλάξω ανεμιστήρα σε μια Sapphire r9 290 TriX και ενώ πριν δούλευε κανονικά,μετά την επέμβαση έδειχνε κάτι φαρδιές ροζ γραμμές στην οθόνη. Φαντάσου να έπαιρνα εγώ κατσαβίδι και σφυράκι.Με σφυρι-κατσαβιδι λύναμε σχεδόν τις περισσότερες βίδες από ένα astra supra που το είχαμε για κόντρες όταν ειμασταν πιτσιρικάδες,αυτό θυμήθηκα μόλις διάβασα το αρχικό σου ποστ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2 minutes ago, LouCi4er said: Μπράβο πάντως,αφού τα κατάφερες όλα καλά.Μια φορά στην ζωή μου πήγα να ανοίξω κάρτα γραφικών,να αλλάξω ανεμιστήρα σε μια Sapphire r9 290 TriX και ενώ πριν δούλευε κανονικά,μετά την επέμβαση έδειχνε κάτι φαρδιές ροζ γραμμές στην οθόνη. Φαντάσου να έπαιρνα εγώ κατσαβίδι και σφυράκι.Με σφυρι-κατσαβιδι λύναμε σχεδόν τις περισσότερες βίδες από ένα astra supra που το είχαμε για κόντρες όταν ειμασταν πιτσιρικάδες,αυτό θυμήθηκα μόλις διάβασα το αρχικό σου ποστ. αυτο που ειπες να για την 290 εχει γινει σε αρκετους αλλα ποιος ξερει........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα