Chrisliako78 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Εχω μια τιμονιερα Logitech ασύρματη κ έχασα το Στικακι usb, υπάρχει κάποια λύση??? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Στις 3/7/2024 στις 10:39 ΠΜ, Chrisliako78 είπε Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Εχω μια τιμονιερα Logitech ασύρματη κ έχασα το Στικακι usb, υπάρχει κάποια λύση??? Ευχαριστώ Σε κάποια ποντίκια όχι σε όλα υπάρχει. Δεν ξέρω αν έχουν κάτι αντίστοιχο σε τιμονιέρες. Αν θες πάντως συγκεκριμένη απάντηση πρέπει να μας πεις μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου On 03/07/2024 at 10:39, Chrisliako78 said: Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Εχω μια τιμονιερα Logitech ασύρματη κ έχασα το Στικακι usb, υπάρχει κάποια λύση??? Ευχαριστώ Εάν είναι συμβατη η τιμονιέρα με unifiying USB stick όλα είναι οκ(προσωπικά αμφιβάλω πως θα είναι) Εναλλακτικά στείλε μύνημα στην Logitech η ψάξε σε ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisliako78 Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου Το έχω δει αυτό ....αλλά λέει οτι κάνει μόνο για πληκτρολόγια και ποντίκια στο ebay ψάχτηκα αλλά άκρη που να βγάλω ,μάλλον το καλύτερο να στείλω μην στην logitech ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Σε ποντίκια logitech και Microsoft που είχα στείλει email μου είχαν πει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ελπίζω για την τιμονιέρη που είναι και πιο ακριβή να σε βοηθήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) [off topic] 12.67€ το usb στο skroytz από Ρουμανία με 3€ μεταφορικά και 5.49€ από Κίνα με δωρεάν μεταφορικά. Κατά τ' άλλα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. [/off topic] Επεξ/σία 7 Ιουλίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisliako78 Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Αυτό ψάχνω.... Στις 4/7/2024 στις 12:05 ΜΜ, manolis940 είπε Σε κάποια ποντίκια όχι σε όλα υπάρχει. Δεν ξέρω αν έχουν κάτι αντίστοιχο σε τιμονιέρες. Αν θες πάντως συγκεκριμένη απάντηση πρέπει να μας πεις μοντέλο. Και η τιμονιερα είναι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Δεν είναι unified οπότε χλωμό έως αδύνατο να βρεις άλλο. Ακόμα και από ίδια τιμονιέρα να βρεις μάλλον δεν θα ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα