Προς το περιεχόμενο

Κουτί Fazn Paladin

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από benign,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Επειδή έψαξα και δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες για το εν θέματι κουτί, αν κάποιος το έχει ή γνωρίζει, μπορεί να με ενημερώσει για τι μέγεθος καρτών γραφικών μπορεί να πάρει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, benign είπε

Μεχρι 360mm. Αυτη η εταιρια νομιζω τα κατασκευαζει και αυτο ειναι παρομοιο.

https://gamemaxpc.com/productkkk/657-en.html

Ευχαριστώ πολύ. Το είχα δει κι εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν είναι παρόμοιο και δεν θέλω να παραγγείλω καμία κάρτα και να μην χωράει μετά.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, prototypegr said:

Ευχαριστώ πολύ. Το είχα δει κι εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν είναι παρόμοιο και δεν θέλω να παραγγείλω καμία κάρτα και να μην χωράει μετά.

Ετσι και αλλιως δεν μιλαμε για κανενα τρομερο ποιοτικα κουτι.Ενα μετριο ειναι και απο αποψη χωρητικοτητας και γενικα.Δεν ειναι κακο,αλλα ουτε και ιδιαιτερα καλο για αυτο και ειναι και φτηνο.

Αν σκοπευεις να βαλεις καρτα ακριβη και μεγαλη καποια στιγμη,θα συμβουλευα αλλαγη σε κατι μεγαλυτερο,πιο ευρυχωρο και με καλυτερο airflow.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, benign είπε

Ετσι και αλλιως δεν μιλαμε για κανενα τρομερο ποιοτικα κουτι.Ενα μετριο ειναι και απο αποψη χωρητικοτητας και γενικα.Δεν ειναι κακο,αλλα ουτε και ιδιαιτερα καλο για αυτο και ειναι και φτηνο.

Αν σκοπευεις να βαλεις καρτα ακριβη και μεγαλη καποια στιγμη,θα συμβουλευα αλλαγη σε κατι μεγαλυτερο,πιο ευρυχωρο και με καλυτερο airflow.

Το ξέρω. Προς το παρόν θα πρέπει να βολευτώ με ένα τέτοιο και αργότερα βλέπουμε.

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.
Στις 3/7/2024 στις 10:47 ΠΜ, benign είπε

Μεχρι 360mm. Αυτη η εταιρια νομιζω τα κατασκευαζει και αυτο ειναι παρομοιο.

https://gamemaxpc.com/productkkk/657-en.html

Τελικά, maximum παίρνει 320mm κάρτα γραφικών. Αναγράφεται στη συσκευασία πάνω και το μέτρησα κιόλας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...