Προς το περιεχόμενο

Opel astra 2017

Mixalisrou69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είμαι και πολυ σχετικός με τα αυτοκίνητα αλλά πρότεινα στην κοπέλα μου το συγκεκριμένο και θα ήθελα να μου πειτε την γνώμη σας. Την ενδιαφέρει να είναι αυτόματο με 4 πόρτες και οικονομικό. Επίσης κάνει περίπου 20 χλμ κάθε μέρα για να παει στη δουλειά της. Μέχρι τώρα είχε ένα smart. 

https://www.car.gr/s/k95ervoi/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αστρα που εχω εγω (μοντελο 2000) βενζινα εως τωρα 300.000 κμ και συνεχιζει,αυτο που δειχνεις μια χαρα φαινεται αλλα δες το πρωτα σε δικο σου μηχανικο πριν το παρεις,και για τα λεφτα που ζητανε δεν ξερω τι παιζει σε τιμες σαυτα τα μοντελλα προσοχη στους μαντραδες .

• Thanks 1

Καλά σίγουρα, απλά άκουω από διάφορους ότι μπορεί να υπάρχει θέμα με τον καδένα του όπως και σε αρκετά opel. Δεν ξέρω αν είναι απλά φήμη ή όντως ισχυει για τα opel. 

48 λεπτά πριν, Mixalisrou69 είπε

Καλά σίγουρα, απλά άκουω από διάφορους ότι μπορεί να υπάρχει θέμα με τον καδένα του όπως και σε αρκετά opel. Δεν ξέρω αν είναι απλά φήμη ή όντως ισχυει για τα opel. 

Κάτοχος Opel Corsa C . Υπάρχει λανθασμένη εντύπωση για τη καδένα .

Δε είναι για μια ζωή , συνήθως φθείρονται οι γλύστρες , και ξεχειλώνει η καδένα . Άλλαξα στις 230,000 χιλιόμετρα που έκαψε και φλάντζα καθρέφτη .

Στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάποιο κόστος λόγω και διάταξης κινητήρα , αλλα ήξερα στο diesel κινητήρα .

• Thanks 1

Επίσης με προβληματιζει λίγο τι κατανάλωση θα έχει και αν δημιουργουν πρόβλημα τα 105 άλογα σε τόσο λίγα κυβικά. Φαντάζομαι θα ζοριζεται λίγο παραπάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...