gastone1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα σας ενώ έχω όλες τις ειδοποιήσεις για τα γενέθλια των φίλων ενεργοποιημένες δεν μου έρχεται ειδοποίηση όπως παλαιότερα καθημερινά για τα γενέθλια. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
makiss8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 12 ώρες πριν, gastone1980 είπε Καλησπέρα σας ενώ έχω όλες τις ειδοποιήσεις για τα γενέθλια των φίλων ενεργοποιημένες δεν μου έρχεται ειδοποίηση όπως παλαιότερα καθημερινά για τα γενέθλια. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? για κινητο ? ios android ? τσεκαρες τις ρυθμισεις ειδοποιησεων?
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Στις 2/7/2024 στις 11:39 ΜΜ, gastone1980 είπε Καλησπέρα σας ενώ έχω όλες τις ειδοποιήσεις για τα γενέθλια των φίλων ενεργοποιημένες δεν μου έρχεται ειδοποίηση όπως παλαιότερα καθημερινά για τα γενέθλια. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? μου το έκανε και εμενα ενα φεγγάρι. Αν δεν μπαινεις να τις βλεπεις νομιζω οτι μειώνει τον ρυθμό που το δείχνει. ή τελως παντων κατι τετοιο φαντάζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα