akisk2000 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Καλησπερα παιδια μου, εχοντας υπαρξει χρονια στα online νταλαβερια ειτε με φωτογραφικο εξοπλισμο ειτε με pc hardware παντα ερχομουν εδω που γνωριζομαστε και ειναι σχετικα εμπιστα αρκετα ατομα λογω κριτικων. Εχω να πουλησω κανα δυο χρονια μεταχειρισμενα και βαζοντας 2 αγγελιες προσφατα για εναν ryzen 7 και εναν φακο nikon μου εστειλαν 2-3 να με πανε για σσυναλλαγη σε αυτο το site γιατι και καλα τις υποστηριζει απο μεσα με καρτα ως διαμεσολαβιτης. Εχει κανενας σας αποψη περι του θεματος? Ειναι μηπως καποιο σκαμ καθως τα προφιλ που μου εστειλαν θυμιζουν μποτακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Είναι ασφαλές αλλά όπως παντού υπάρχουν και παραπλανητικές αγγελίες. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις χρήματα, πρέπει να παραλάβεις και να ελέγξεις για να πληρωθεί ο πωλητής και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Απλά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στο προσωπικό chat και προμήθεια 5% για να σηκώσεις τα χρήματά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 53 λεπτά πριν, akisk2000 είπε Καλησπερα παιδια μου, εχοντας υπαρξει χρονια στα online νταλαβερια ειτε με φωτογραφικο εξοπλισμο ειτε με pc hardware παντα ερχομουν εδω που γνωριζομαστε και ειναι σχετικα εμπιστα αρκετα ατομα λογω κριτικων. Εχω να πουλησω κανα δυο χρονια μεταχειρισμενα και βαζοντας 2 αγγελιες προσφατα για εναν ryzen 7 και εναν φακο nikon μου εστειλαν 2-3 να με πανε για σσυναλλαγη σε αυτο το site γιατι και καλα τις υποστηριζει απο μεσα με καρτα ως διαμεσολαβιτης. Εχει κανενας σας αποψη περι του θεματος? Ειναι μηπως καποιο σκαμ καθως τα προφιλ που μου εστειλαν θυμιζουν μποτακια? κακή αντιγραφή του insomnia. Είναι γεμάτο απατεώνες και bot. Προσοχή σε όσους κάνουν αγοραπωλησίες εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Η αλήθεια είναι πως μου έρχονται κάτι ανορθόγραφες εξευτελιστικές προσφορές για τις αγγελίες μου αλλά έχει και καλά παιδιά. Σήμερα μου έδωσε ένα παλληκάρι ένα Chromebook, ένα Redmi 6 , ένα Redmi Note 4 και κάποια παλιά Alcatel, λειτουργικά όλα μαζί για 20€. Προσοχή θέλει και εδώ, ας μην κρυβόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Παντού θέλει προσοχή! Έχεις μια προστασία παραπάνω στο site που ανέφερες. Διάβασε τα παρακάτω και θα καταλάβεις. https://support.vendora.gr/knowledge-base/safety-tips/ https://support.vendora.gr/knowledge-base/buy-via-vendora-service/ Έχω χρησιμοποιήσει την επιστροφή χρημάτων διότι άλλα έγραφε η αγγελία και άλλο παρέλαβα και όντως πήρα τα χρήματα μου πίσω. Να ανοίγεις το αντικείμενο πάντα με βίντεο, μια απλή συμβουλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα