nek4d Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, feelihipo said: εκτος και αν ερθει θηκη 😛 Ιταλια, χαχα, Γερμανια δεν εχει τετοια, παντως πανω απο 15 χρονια σε ολα τα αμαζον, δεν ειχα προβλημα και σε καθε περιπτωση πλεον, video unboxing και ας στειλουν και τουβλο. Kαι στο Ali και παντου, καλου-κακου. Στο Αλι πριν 10 μερες παρελαβα ελλειπεστατη παραγγελια, μικροπραγματα, ειχα βιντεο, αλλα μολις τους ειπα το προβλημα, εκαναν μονοι τους το μερικο refund, ουτε καν μου ζητησαν το βιντεο. Καλο δειγμα, η κατι βελτιωθηκε, η ηξεραν την πατατα. Οπως τις απειρες αποδεδειγμενες μαιμουδες που πουλανε με θετικο μεσο ορο reviews, το ξερουν πολυ καλα, αλλα συνεχιζουν να τα πουλανε πολλα χρονια και δεν σταματανε, αυτο ειναι απαραδεκτο, ειναι συνενοχοι στην κλεψια. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2024 από nek4d
trigtf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 On 03/08/2024 at 18:27, nepe said: Οι περισσότεροι απλοι χρηστες θελουν ναχουν εστω λιγο καλη καμερα οσο γίνεται σε αυτα τα λεφτα δηλαδή.. ο πατερας μου η μητερα μου η κοπελα μου αυτοι οι απλοι χρήστες αυτο θα κοιτάξουν κυρίως οχι αμα εχει καλο cpu αμα βγαζει benchmark πανω απο 1μιλιον και αμα θα τρεξει το lol με 60 fps και πανω.. (Υποθετικά εχει καλύτερη καμερα το 13proplus) Το καταλαβαίνω αυτό που λες , και οι 2 κάμερες είναι με optical stabilizer και ποιοτικά καλές αν και προσωπικά δε βλέπω διαφορά στα reviews. Αντίθετα αν επενδύσεις σε μια συσκευή με σχεδόν διπλάσια ισχύ και πιο γρήγορο storage θα αργήσει να φτάσει σε bottleneck σε σχέση με το 13 pro+ και θα το κρατήσεις περισσότερο καιρό.
SciManiac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό μέσω Aliexpress, αλλά επειδή δεν έχω ξαναψωνισει από εκεί, τι πρέπει να προσέξω; Αν λέει παράδοση από Ισπανία / Γαλλία, δεν θα περάσει τελωνείο; Επίσης πρέπει να προσέξω να βρω αξιόπιστο πωλητή για το συγκεκριμένο κινητό;
elpenor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, SciManiac said: Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό μέσω Aliexpress, αλλά επειδή δεν έχω ξαναψωνισει από εκεί, τι πρέπει να προσέξω; Αν λέει παράδοση από Ισπανία / Γαλλία, δεν θα περάσει τελωνείο; Επίσης πρέπει να προσέξω να βρω αξιόπιστο πωλητή για το συγκεκριμένο κινητό; Και εγώ σκέφτομαι να το κάνω δώρο και βλέπω ότι το πουλάει από αποθήκη στη Γαλλία (άρα δεν υπάρχουν τελωνεία) και ότι από τις 19(αύριο) θα ενεργοποιηθούν κάτι κουπόνια για φθηνότερα οπότε αν δεν αλλάξει κάτι λογικά θα βγει περίπου στα 250. Όμως με αποφορολόγιση από Ελλάδα βγαίνει στα 270 και αν το ψάξεις ίσως καταφέρεις να βρεις κάποιον να το πάρει για εσένα μια και θα έχει τα 270 σαν έξοδα (δηλαδή 62 ευρώ λιγότερος φόρος για αυτόν). Υποτίθεται ότι από Ελλάδα έχεις ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω αν και εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι αν μου χαλάσει θα πληρώσω ο ίδιος επισκευή αντί να μου ανεβάζουν την πίεση οι έμποροι που θα μου λένε ότι εγώ το χάλασα και που πιθανότατα θα μου το επιστρέψουν σε χειρότερη κατάσταση. Γενικά όλα τα μαγαζιά στο ali και στο skroutz είναι για κλάματα και όταν συμβαίνει κάτι οι εμπειρίες με όλα είναι κακές. Στο τέλος πάντα βγάζω άκρη όμως η ταλαιπωρία είναι τόσο μεγάλη.... Αν έπρεπε να τα βάλω σε μία σειρά θα έλεγα ότι: Καλάθι skroutz > Ali > απευθείας από μικρό Ελληνικό κατάστημα χωρίς φυσική παρουσία. Σε κάθε περίπτωση πάντα αγορά με κάρτα (ή paypal?) ώστε να μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2024 από elpenor 1
JohNickZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Το καλάθι του Skroutz τώρα τελευταία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σε παραπέμπει στο μαγαζί και ότι αποφασίσουν αυτοί. Κοινώς στα @@ του, αλλιώς άρχισε με το να αναλαμβάνει αυτό τις υποθέσεις των πελατών, αλλιώς έχει καταντήσει να μην ασχολείται καν με την υπόθεση σου και να πηγαίνει η υπόθεση στον αυτόματο. 2
nepe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 18 ώρες πριν, elpenor είπε Και εγώ σκέφτομαι να το κάνω δώρο και βλέπω ότι το πουλάει από αποθήκη στη Γαλλία (άρα δεν υπάρχουν τελωνεία) και ότι από τις 19(αύριο) θα ενεργοποιηθούν κάτι κουπόνια για φθηνότερα οπότε αν δεν αλλάξει κάτι λογικά θα βγει περίπου στα 250. Όμως με αποφορολόγιση από Ελλάδα βγαίνει στα 270 και αν το ψάξεις ίσως καταφέρεις να βρεις κάποιον να το πάρει για εσένα μια και θα έχει τα 270 σαν έξοδα (δηλαδή 62 ευρώ λιγότερος φόρος για αυτόν). Υποτίθεται ότι από Ελλάδα έχεις ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω αν και εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι αν μου χαλάσει θα πληρώσω ο ίδιος επισκευή αντί να μου ανεβάζουν την πίεση οι έμποροι που θα μου λένε ότι εγώ το χάλασα και που πιθανότατα θα μου το επιστρέψουν σε χειρότερη κατάσταση. Γενικά όλα τα μαγαζιά στο ali και στο skroutz είναι για κλάματα και όταν συμβαίνει κάτι οι εμπειρίες με όλα είναι κακές. Στο τέλος πάντα βγάζω άκρη όμως η ταλαιπωρία είναι τόσο μεγάλη.... Αν έπρεπε να τα βάλω σε μία σειρά θα έλεγα ότι: Καλάθι skroutz > Ali > απευθείας από μικρό Ελληνικό κατάστημα χωρίς φυσική παρουσία. Σε κάθε περίπτωση πάντα αγορά με κάρτα (ή paypal?) ώστε να μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής. εαν εχεις την δυνατοτητα να το παρεις χωρις φπα και να βγει σχεδον το ιδιο γιατι καθεσαι και ασχολείσαι με aliexpress κλπ τοτε
elpenor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) @nepe Spoiler 1. Γιατί είναι το hobby μου, είχα πάρει αρκετά xiaomi (από Κίνα με κινέζικο firmware, πάνε αυτά πλέον) σε τιμή χώμα από το ali... 2. Γιατί ο λογιστής μου τα έχει κάνει τσουρέκια με τα Γ κατηγορίας και προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω παρά να τον ακούω. Η λογική του είναι ότι το κόστος του ελέγχου, που θα γίνει αν δείχνω παθητικό, είναι μεγαλύτερο από το να πληρώνω λίγο φόρο κάθε χρόνο. Επειδή έχω έσοδα και από άλλη πηγή σαν ιδιώτης και λόγω της ευελιξίας στα έξοδα από τα ΚΑΔ που έχω είναι εύκολο να δείχνω μηδενικό κέρδος. Κάτι άλλο από την προσωπική μου ζωή που θα σε βοηθήσει στην αγορά σου στο Ali; 😂 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2024 από elpenor
nepe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 15 ώρες πριν, elpenor είπε @nepe Απόκρυψη περιεχομένων 1. Γιατί είναι το hobby μου, είχα πάρει αρκετά xiaomi (από Κίνα με κινέζικο firmware, πάνε αυτά πλέον) σε τιμή χώμα από το ali... 2. Γιατί ο λογιστής μου τα έχει κάνει τσουρέκια με τα Γ κατηγορίας και προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω παρά να τον ακούω. Η λογική του είναι ότι το κόστος του ελέγχου, που θα γίνει αν δείχνω παθητικό, είναι μεγαλύτερο από το να πληρώνω λίγο φόρο κάθε χρόνο. Επειδή έχω έσοδα και από άλλη πηγή σαν ιδιώτης και λόγω της ευελιξίας στα έξοδα από τα ΚΑΔ που έχω είναι εύκολο να δείχνω μηδενικό κέρδος. Κάτι άλλο από την προσωπική μου ζωή που θα σε βοηθήσει στην αγορά σου στο Ali; 😂 Οχι το λεω γιατι αμα μπορεί κάποιος να του βγει το ιδιο σε λεφτα απο ελλαδα προφανώς και καλύτερα να προτιμήσει απο εδω περα απο ελληνικό καταστήμα.. Παντως εγω το παρέλαβα μου βγηκε 257e ακριβώς απο αλι με κουπονι, EU version και ολα καλα αμα σας δωθει η ευκαιρία παρτετο στα τοσα λεφτα "τζαμπα" ειναι οταν πχ στο πλαισιο (τυχαίο μαγαζι) τοχει 400+ 1
SciManiac Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Το χτύπησα και γω από Ali, για να δούμε...
tiniakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 44 λεπτά πριν, SciManiac είπε Το χτύπησα και γω από Ali, για να δούμε.. Από ποιον πωλητή; Πόσο σου βγήκε;
tiniakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Γιατί προτίμησες αυτό από το Poco F6 που βγαίνει σε κοντινά χρήματα;
SciManiac Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 20 λεπτά πριν, tiniakos είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Γιατί προτίμησες αυτό από το Poco F6 που βγαίνει σε κοντινά χρήματα; Γενικά διαβάζω για τα Poco ότι ενώ έχουν καλύτερες επιδόσεις υστερούν σε κάμερα σε σχέση με τα Redmi. Εγώ επειδή κάνω απλή χρήση και ήθελα λίγο καλύτερη κάμερα προτίμησα να προσανατολιστώ προς Redmi. 1
kostantinos2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Το εχω και εγω σαν κυρια συσκευη.Η καμερα του ειδικα ειναι εξαιρετικη,και στα video αριστη,εαν αναλογιστη κανεις και την τιμη απλε δεν υπαρχει.....
Tricky78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Έρχεται με προεγκατεστημένη ζελατίνα οποτε για αρχή είσαι καλυμμένος... εγώ πήρα αυτά αλλά δεν τα έχω δουλέψει για να σου πω πως και αν εφαρμόζουν σωστά στην κυρτή οθόνη https://www.aliexpress.com/item/1005006680516963.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα