Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενημερώσω τρεχει παλι παρόμοιο κουπονι-προσφορα

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G,Smartphones,NFC,200MP camera with OIS,120Hz AMOLED curved display,120W HyperCharge,Local warranty, global version
https://a.aliexpress.com/_EQqptJH

Η απο δω https://a.aliexpress.com/_Ewf25JN

Βρειτε απλα το πιο φθηνό order  για να προσθέσετε το κουπονι και να βγει οσο πιο λιγο

Αμα βαλεις τα κουπονια που σου λεει για το choice day

Πχ αυτο 08CD30

Μου βγηκε 257ευρο μολις.. τζαμπα για αυτο το κινητό

Screenshot_20240802_210426.jpg.825827e4ffb1470a85d147cff24103ec.jpg

Screenshot_20240802_210244_com.alibaba.aliexpresshd.jpg.395cf572bb0d15e04408bca2f54f78d7.jpg

Επεξ/σία από nepe
  • Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το πρόλαβα.

Το πρώτο λινκ άλλαξε την τιμή του και το κουπόνι -30€ δεν ισχύει λέει.

Καλύτερη τιμή που πέτυχα είναι 275 :(

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, VRaCh είπε

Δεν το πρόλαβα.

Το πρώτο λινκ άλλαξε την τιμή του και το κουπόνι -30€ δεν ισχύει λέει.

Καλύτερη τιμή που πέτυχα είναι 275 :(

Ισχύει κανονικά το κουπούνι ... ξαναδοκίμασε https://www.aliexpress.com/item/1005006379951330.html

257 ευρω βγαίνει ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το κανονικό μου προφίλ και ακριβότερη αρχική μου έβγαινε και το κουπόνι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω.

Έκανα νέο προφίλ και το  πήρα.

Κωλοαλί

Επεξ/σία από VRaCh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, Tricky78 said:

Ισχύει κανονικά το κουπούνι ... ξαναδοκίμασε https://www.aliexpress.com/item/1005006379951330.html

257 ευρω βγαίνει ...

edit: Απο Κινα βλεπω, οποτε δεν συμφερει αφου πρεπει να προσθεσουμε κατοπιν φπα και εξτρα κερατιατικα του τελωνειου. Το αλλο λινκ ειναι απο Ευρωπη αλλα βγαινει πιο ακριβο και αν/οποτε παιξει το κουπονι και χρεωνει ~6 € μεταφορικα.
Απο Γερμανικο αμαζον για οσους κοβουν τιμολογια ειναι καπου 262 € (edit 251 € ειναι)  + 10 € μεταφορικα, πολυ μικρη διαφορα και περναει και στα εξοδα και εχει κυριλε εγγυηση. (Χωρις τιμολογιο ειναι ali 266 € vs amazon de 335 € για οσους δεν τους απασχολει η εγγυηση).

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nek4d είπε

edit: Απο Κινα βλεπω, οποτε δεν συμφερει αφου πρεπει να προσθεσουμε κατοπιν φπα και εξτρα κερατιατικα του τελωνειου. Το αλλο λινκ ειναι απο Ευρωπη αλλα βγαινει πιο ακριβο και αν/οποτε παιξει το κουπονι και χρεωνει ~6 € μεταφορικα.
Απο Γερμανικο αμαζον για οσους κοβουν τιμολογια ειναι καπου 262 € + 10 € μεταφορικα, πολυ μικρη διαφορα και περναει και στα εξοδα και εχει κυριλε εγγυηση. (Χωρις τιμολογιο ειναι ali 266 € vs amazon de 335 € για οσους δεν τους απασχολει η εγγυηση).

Δεν υπάρχει ΦΠΑ ή τελωνείο ...Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ και το αναφέρει. Επτά μέρες παράδοση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Tricky78 said:

Δεν υπάρχει ΦΠΑ ή τελωνείο ...Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ και το αναφέρει. Επτά μέρες παράδοση.

Που το αναφερει ακριβως? Εβαλες παραγγελια να δεις τι σου δειχνει?
Γιατι στην φωτο παραγγελιας παραπανω, αναγραφει "VAT included:" και διπλα ενα ομορφο "?"

edit: Κατσε να το κανω εγω για σενα...
Το βαζω στο καλαθι και εμφανιζει το ομορφο ερωτηματικο διπλα στον φπα και πατας πανω του και λεει επακριβως πια:
"VAT included in your order
From 1 July 2021, all marketplaces are required by EU law to collect Value-Added Tax (VAT) and remit to the competent tax authority under certain circumstances. The VAT rate may vary depending on the destination country for your order and the type of goods purchased. For more information, please visit our Help Center.

VAT     €0.00"

ΦΠΑ μηδεν! 
Αυτη η τελευταια γραμμη ειναι ξεχωριστα στο κειμενο για να ειναι ξεκαθαρη.
Αρα αποδεχεσαι οτι πληρωνεις μηδεν ΦΠΑ λοιπον, ετσι τουλαχιστον φαινεται στην παραγγελια σου.
Πολυς κοσμος την παταει ετσι.
Αν εχεις βαλει παραγγελια, βγαλε screenshot το φπα, να δουμε και ενα 2ο, αν και θεωρω οτι θα δειχνει το ιδιο με το καλαθι, ετσι θα επρεπε τουλαχιστον, νε ξερεις τι πληρωνεις πριν παραγγειλεις.
Φτανει το πακετο στην Ευρωπη, αναγραφει πανω του μηδενικο ΦΠΑ, ειναι απο Κινα...καλημερα τελωνειο, αυτο καταλαβαινω και δεν θα ρισκαρα, ουτε θα συνιστουσα τετοια αγορα.

15 hours ago, nepe said:

Να ενημερώσω τρεχει παλι παρόμοιο κουπονι-προσφορα

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G,Smartphones,NFC,200MP camera with OIS,120Hz AMOLED curved display,120W HyperCharge,Local warranty, global version
https://a.aliexpress.com/_EQqptJH

Η απο δω https://a.aliexpress.com/_Ewf25JN

Βρειτε απλα το πιο φθηνό order  για να προσθέσετε το κουπονι και να βγει οσο πιο λιγο

Αμα βαλεις τα κουπονια που σου λεει για το choice day

Πχ αυτο 08CD30

Μου βγηκε 257ευρο μολις.. τζαμπα για αυτο το κινητό

Screenshot_20240802_210244_com.alibaba.aliexpresshd.jpg.395cf572bb0d15e04408bca2f54f78d7.jpg

Για κανε μια μαγκια φιλε, γιατι υπαρχει θεμα παραπανω, μπες μεσα στην παραγγελια σου και πατα πανω στο ερωτηματικο εκει που λεει τι ΦΠΑ πληρωσες και πες μας η βγαλε screenshot καλυτερα, τι ΦΠΑ δειχνει?   (Αν παρηγγειλες απο Κινα-1ο λινκ και οχι απο Ισπανια-2ο λινκ)

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Γιατι στην φωτο παραγγελιας παραπανω, αναγραφει "VAT included:" και διπλα ενα ομορφο "?"

Το βαζω στο καλαθι και εμφανιζει το ομορφο ερωτηματικο διπλα στον φπα και πατας πανω του και λεει επακριβως πια:
From 1 July 2021, all marketplaces are required by EU law to collect Value-Added Tax (VAT) and remit to the competent tax authority under certain circumstances. The VAT rate may vary depending on the destination country for your order and the type of goods purchased. For more information, please visit our Help Center.

VAT     €0.00"

ΦΠΑ μηδεν! 
Αυτη η τελευταια γραμμη ειναι ξεχωριστα στο κειμενο για να ειναι ξεκαθαρη.
Αρα αποδεχεσαι οτι πληρωνεις μηδεν ΦΠΑ λοιπον, ετσι τουλαχιστον φαινεται στην παραγγελια σου.
Πολυς κοσμος την παταει ετσι.
Αν εχεις βαλει παραγγελια, βγαλε screenshot το φπα, να δουμε και ενα 2ο, αν και θεωρω οτι θα δειχνει το ιδιο με το καλαθι, ετσι θα επρεπε τουλαχιστον, νε ξερεις τι πληρωνεις πριν παραγγειλεις.
Φτανει το πακετο στην Ευρωπη, αναγραφει πανω του μηδενικο ΦΠΑ, ειναι απο Κινα...καλημερα τελωνειο, αυτο καταλαβαινω και δεν θα ρισκαρα, ουτε θα συνιστουσα τετοια αγορα.

Για κανε μια μαγκια φιλε, γιατι υπαρχει θεμα παραπανω, μπες μεσα στην παραγγελια σου και πατα πανω στο ερωτηματικο εκει που λεει τι ΦΠΑ πληρωσες και πες μας η βγαλε screenshot καλυτερα, τι ΦΠΑ δειχνει?   (Αν παρηγγειλες απο Κινα-1ο λινκ και οχι απο Ισπανια-2ο λινκ)

δεν εχει τελωνειο φιλε

via cainiao warehouse ειναι

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek4d είπε

VAT     €0.00"

To διαβάζεις λάθος ... το ΦΠΑ παρακρατείται στην πηγή. Τα ίδια γράφει και στην δικη μου παραγγελία (απο Γαλλια) και το μηδέν αναφέρεται στο οτι δε θα χρεωθείς εσυ ΦΠΑ (πάνω απο την τιμή που βλέπεις δηλαδή). Επίσης δεν καταλαβαίνω εξαρχης απο που είδες οτι ερχεται απο Κίνα. Ρίξε μια ματιά ...

https://alixblog.com/en/cainiao-standard-warehouse-shipping-aliexpress/ 

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_3098  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει τελωνεία πλεον αναμενόμενο ηταν οτι θα έβρισκαν την "λύση" παλι οι Κινέζοι

Κ επισης σε παλιότερη περίπτωση με τελωνείο ενω δεν επρεπε να πληρωσω γιατι ελεγε αυτο με το vat inluded κλπ

μου ειχε ζητηθεί απο τον Κινέζο να μην αποδεχτο το πακετο για να φύγει πισω και να μου στείλουν τα λεφτα πισω και ολα μελι γαλα..

Οποτε αυτο με το τελωνείο κλπ απο "έμπειρους" πωλητές τυπου aliexpress κλπ δν χρειάζεται να φοβάστε.. ειδικα οταν γράφει vat inlcuded που πλεον ολα ετσι είναι..

Επεξ/σία από nepe
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει καλύτερα να δώσει κανείς τα ίδια και ίσως λιγότερα για το poco X6 pro με καλύτερη cpu από το 13 pro+?

image.png.4de39aa2bc490e183e872101eace0ab8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, trigtf είπε

Δεν αξίζει καλύτερα να δώσει κανείς τα ίδια και ίσως λιγότερα για το poco X6 pro με καλύτερη cpu από το 13 pro+?

image.png.4de39aa2bc490e183e872101eace0ab8.png

Οι περισσότεροι απλοι χρηστες θελουν ναχουν εστω λιγο καλη καμερα οσο γίνεται σε αυτα τα λεφτα δηλαδή.. ο πατερας μου η μητερα μου η κοπελα μου αυτοι οι απλοι χρήστες αυτο θα κοιτάξουν κυρίως οχι αμα εχει καλο cpu αμα βγαζει benchmark πανω απο 1μιλιον και αμα θα τρεξει το lol με 60 fps και πανω..

(Υποθετικά εχει καλύτερη καμερα το 13proplus)

Επεξ/σία από nepe
Δημοσ.

Τεσπα, αφου μπορω να το παρω απο το Γερμανικο αμαζον στα 262 €, δεν υπαρχει κανενας λογος να ψαξω το αλι.
Και μακραν καλυτερη εγγυηση και μπαινει στα εξοδα το τιμολογιο.
Και αν δεν εχετε business account, ρωτηστε καποιον φιλο σας που να εχει, ακομη και σε ατομικη, δεν υπαρχει προβλημα να παρει καποιος μεχρι 5 κινητα τον χρονο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

Τεσπα, αφου μπορω να το παρω απο το Γερμανικο αμαζον στα 262 €, δεν υπαρχει κανενας λογος να ψαξω το αλι.
Και μακραν καλυτερη εγγυηση και μπαινει στα εξοδα το τιμολογιο.
Και αν δεν εχετε business account, ρωτηστε καποιον φιλο σας που να εχει, ακομη και σε ατομικη, δεν υπαρχει προβλημα να παρει καποιος μεχρι 5 κινητα τον χρονο.

εκτος και αν ερθει θηκη 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...