Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fagoura είπε

Πως ξεμεινες πισω στην εποχη της sd card, ολες οι ναυαρχιδες την εχουν καταργησει, cloud ειναι το παρον κα μελλον.

το οτι δεν συμφωνω με το cloud σημαινει οτι ειμαι πισω?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα με προβληματίζε η απουσία SD card αλλά τελικά δεν είναι καν πρόβλημα . Άμα θες περνεις από temu με 2-3€ έναν otg adaptor κ βάζεις κ κάρτα SD για back up και ακόμα καλύτερα  usb stick και τελειωσε. Οκ δε μπορεις να έχεις συνέχεια πάνω τον ανταπτορα όμως πόσοι θα χρειαστούν να έχουν πάνω από 256gb 24/7 ?? Μάλλον εγώ που έχω το μεγαλύτερο μοντέλο λολ ! Αν και δε βλέπω να γεμίζει 

Όσο για το κινητό έχω το 512/12 εδώ και 2,5 μήνες κ έχω ενθουσιαστεί. Ειδικά με τις νυχτερινές φωτογραφίες κ τα νυχτερινά βίντεο . Ερχομαι από Samsung a52s κ το 13pro + είναι άλλη κλάση . Λογικό τόσα χρόνια μετά . Είναι λίγο περίεργα τα Xiaomi κ θέλουν ένα σεταρισμα τις πρώτες μέρες. Όχι κάτι τρομερό λίγο YouTube να δω πως βγαίνουν οι διαφημίσεις κ να μικρύνουν τα animation για να φαίνεται πιο σβέλτο (καιτι που γίνεται σε όλα τα android)

Η οθόνη είναι καταπληκτική αλλά δικαιολογημένα σας προβληματίσει το curved + tempered glass . Έχει ένα λεπτό φιλμ από μόνο του αλλά γεμίζει δακτύλες. Τα τζάμακια που πήρα από temu ήταν πολύ κακης ποιότητας . Έψαξα στα μαγαζάκια στην Ομόνοια τζάμακια δε βρήκα αλλά έβαλα ζελατίνα 7€ η οποία άρχισε να διαλύεται μετά από κανένα μήνα ξεκινώντας από τις άκρες. Απλά θα δοκιμάσω τη τύχη μου κ με άλλα τζάμακια από Κίνα 

Πάντως είναι η πρώτη φορά που έχω κινητό με curved οθόνη κ μου αρέσει πολύ η premium αίσθηση που δίνει . Δε βλέπω κ τα πρακτικά προβλήματα που είχα διαβάσει πχ για τυχαία αγγίγματα , αλλά ναι όπως είπα κ πριν για τα τζάμακια είναι θέμα 

Παιχνίδια δεν παίζω. Τωρα που έχει ανεβει η θερμοκρασία ζεστενεται λίγο να το ξεχάσεις στον ήλιο αλλα λιγότερο σε σχέση με το α 52

Για όποιον ενδιαφέρεται περισσότερο για τη φωτογραφική κάμερα , η κεντρική κάμερα κ το 2x zoom είναι καταπληκτικά . Το και καλά lossless 4x zoom είναι παπατζιλικι όπως και η ευρυγώνια δεν είναι τόσο καλή . Δεν θα τη χρησιμοποίησω πότε πιστεύω 

Περνει unofficial gcam αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα . Οι απλές νυχτερινές φωτογραφίες μου φαίνονται ηδη εξαιρετικές 

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 2
Δημοσ.

Μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να πάω σε αυτό. Εάν βρει κανείς κάποιο coupon που να ισχύει ακόμη ας ενημερώσει 

Δημοσ.
Στις 2/7/2024 στις 1:42 ΜΜ, Tricky78 είπε

Μόλις έβαλα παραγγελία για το Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ (μαύρο 8GB + 256GB) στα 263 ευρώ απο Aliexpress με χρήση του κουπονιού 7CD239  (-30 ευρώ για αγορές > 239 ευρώ). Παράδοση απο Γαλλία σε 7 ημέρες (λέει).

https://www.aliexpress.com/item/1005006407884555.html  

Καλύτερη τιμή skroutz  :  357 ευρώ ( 35% ακριβότερο)

Τιμές εξουσιοδοτημένων XIAOMI :  500 ευρώ (90% ακριβότερο)

Θα δούμε όταν παραλάβω, αλλά η τιμή φαίνεται καλή ...

Με τελωνείο τι παίζει;Γιατί είναι πάνω 150€ η παραγγελια

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tsilias77 είπε

Με τελωνείο τι παίζει;Γιατί είναι πάνω 150€ η παραγγελια

Το συγκεκριμένο έρχεται απευθείας από Γαλλία άρα ισχύει ότι και στα υπόλοιπα καταστήματα που είναι στην ΕΕ. Δεν έχει τελωνείο

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Euromaster said:

Σημαίνει ότι η πιθανότητα να χάσεις όλα σου τα αρχεία είναι πολύ μεγαλύτερη. Το family onedrive 1tb 6 persons είναι συχνά σε προσφορά στα 50 ευρώ το χρόνο και αν ανησυχείς ότι η NSA θα δει τις ευαίσθητες φωτογραφίες σου βάλε το Cryptomator.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Euromaster είπε

Ξεχνα το cloud αφου δεν συμφωνεις, σε λιγο καιρο ομως δεν θα βρισκεις ουτε στην μεσαια κατηγορια κινητο με sd card. 
Θα βλεπεις τις κινηταρες τουμπανα στην ψηλη κατηγορια και θα γλειφεσαι, τοτε θα ερθει ο καιρος που θα αυτο-αναρωτηθεις, εμειναν τα τουμπανα πισω, η εσυ? ... :P

(Χιουμοριστικα στα γραφω, μην το παιρνεις προσωπικα, το τραινο της τεχνολογιας τρεχει για ολους και συνειδητα μπορουμε να απεχουμε οσο/οπως θελουμε, παρολα αυτα το τραινο τρεχει, η το καβαλαμε, η μας προσπερναει...
Τωρα αν θελεις να μαθεις γιατι εξαφανιζεται η sd απο τα κινητα, γουγλαρε το και θα βρεις τα δεδομενα μαζεμενα και πιο γρηγορα απ'οτι με προσωπικες αποψεις σε φορουμ).

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις, δεν παρεξηγουμαι απλως ρωταω για να μαθαινω, παντα εχω backup και στον υπολογιστη και στο κινητο και θεωρω λιγο κοροιδια να πληρωνω 50€ τον χρονο cloud γιαυτο τον λογο. Προσωπικη αποψη.

ΑΛλα συμφωνω οτι θα αναγκαστουμε καποια στιγμη, μην πω οτι το επομενο κινητο μου δεν βλεπω να εχει, Ελπιζω να μου κρατησει πολυ ακομα το Poco x3 μου, μυθος κινητο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Euromaster said:

ευχαριστω για τις απαντησεις, δεν παρεξηγουμαι απλως ρωταω για να μαθαινω, παντα εχω backup και στον υπολογιστη και στο κινητο και θεωρω λιγο κοροιδια να πληρωνω 50€ τον χρονο cloud γιαυτο τον λογο. Προσωπικη αποψη.

ΑΛλα συμφωνω οτι θα αναγκαστουμε καποια στιγμη, μην πω οτι το επομενο κινητο μου δεν βλεπω να εχει, Ελπιζω να μου κρατησει πολυ ακομα το Poco x3 μου, μυθος κινητο..

Σεβαστή η άποψη σου, απλά να αναφέρω ότι η τελευταία προσφορά ήταν 61 ευρώ για 15 μήνες (η προηγούμενη 54 ευρώ και αυτή τη στιγμή το δίνουν 75 ευρώ) και προσφέρει 1tb σε 6 άτομα. Δηλαδή αν το μοιραστείς με άλλους 5 από την ευρύτερη οικογένεια με την παρούσα τιμή το τελικό κόστος ανά άτομο θα είναι 10 ευρώ το χρόνο και θα έχει ο καθένας από 1tb.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα χθες το απόγευμα το κινητό και όλα φαίνονται μια χαρά ...ήρθε σε μια βδομάδα, με κουριερ, χωρίς  τελωνεία ή ειδικές διατυπώσεις. Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη εργοστασιακά και περιείχε όλα τα παρελκόμενα (screen protector τοποθετημένο, όμορφη θήκη σιλικόνης και κυρίως το φορτιστή των 120 watts (δεν το χρησιμοποίησα ακόμα καθώς είπα η πρώτη φόρτιση να γίνει αργά) . Οπότε όλα καλά πήγαν και στα 263 ευρώ φαίνεται δίκαιη τιμή (θα το δουμε στην πράξη, το κινητό είναι πανέμορφο πάντως)

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ηθελα και εγω να το παρω αλλα εχω το Redmi Note 12 Pro Plus

Αλλαξα και εγω απο το 12 Pro Plus στο 13 ,Pro Plus και αξιζε η αλλαγη.Ειδικα στην ποιοτητα κατασκευης την οθονη και την καμερα.

Δημοσ.

Πηρα και εγω το 12/512 αλλα με χαλαει η οθονη που δεν μπαινει τζαμακι τι να βαλω τωρα; εχει την ζελατινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...