Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlackRose56 είπε

Στα ΚΕΠ ρώτησες που είπε ένα παιδί?

Έχω φίλο στην Άνδρο, που ήρθε η κσομοτε; Και τους έβαλε πιάτο δορυφορικο τζάμπα, για να βλέπουν, μεγάλη και όλας.

Στην χειρότερη, θα μπορούσες να αγοράσεις πιάτο και κουτί, να την στήσεις, και να καλέσεις τεχνικό μόνο για να το στρίψει σωστά το πιάτο και να βάλει τα κανάλια.

Edit: δες και για κανένα πιάτο στην Χρυσή ευκαιρία.

Όχι δεν έχω ρωτήσει στο ΚΕΠ 

Θα κάνω μια ερώτηση αν και αφού το πρόβλημα δεν είναι γενικό σε όλο το χωριό δεν ξέρω αν γίνει κάτι. 

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε

Στα ΚΕΠ ρώτησες που είπε ένα παιδί?

Έχω φίλο στην Άνδρο, που ήρθε η κσομοτε; Και τους έβαλε πιάτο δορυφορικο τζάμπα, για να βλέπουν, μεγάλη και όλας.

Στην χειρότερη, θα μπορούσες να αγοράσεις πιάτο και κουτί, να την στήσεις, και να καλέσεις τεχνικό μόνο για να το στρίψει σωστά το πιάτο και να βάλει τα κανάλια.

Edit: δες και για κανένα πιάτο της Νόβα η Νόβα η τού ΟΤΕ στην Χρυσή ευκαιρί, της πουλάνε για 5-10 ευρώ η παραπάνω.

Αφού δωρεάν στο βάζει το πιάτο με 25 ευρώ μόνο η εγκατάσταση αλλά θέλει να κάνεις συμβόλαιο 12 μηνων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λευκες περιοχες λεγοταν το προγραμμα , επιδοτουμενο δορυφορικο συστημα της cosmote για περιοχες χωρις τηλεοπτικο σημα και η διαδικασια γινοταν μεσω ΚΕΠ
Δεν πληρωνες τιποτα αλλα ο δεκτης ηταν "κλειδωμενος" μονο για τα ελληνικα καναλια 
https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/leukes-periohes

Επεξ/σία από manapa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, manapa είπε

Λευκες περιοχες λεγοταν το προγραμμα , επιδοτουμενο δορυφορικο συστημα της cosmote για περιοχες χωρις τηλεοπτικο σημα και η διαδικασια γινοταν μεσω ΚΕΠ
Δεν πληρωνες τιποτα αλλα ο δεκτης ηταν "κλειδωμενος" μονο για τα ελληνικα καναλια 
https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/leukes-periohes

Έληξε 15 Μάρτιου οριστικά 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2024 στις 2:52 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Σε ευχαριστώ πολύ 

Internet έτσι κι αλοιως υπάρχει στο σπίτι λόγω σταθερού έστω με την τραγική ταχύτητα 3mbs 

18 ώρες πριν, adi32 είπε

Με το κινητο θα πιανεις πολλαπλασια ταχυτητα

Τον ξέρω τον Πύργο Γιάννη ναι έχει πρόβλημα γιατί είναι στην πίσω πλευρά του βουνού. Και εγώ που είμαι παραλία Μουρτερή απέναντι από την Κύμη έχω πρόβλημα. Με σταθερή κεραία πότε πιάνει σήμα πότε το χάνει το σήμα εντελώς. Γενικά είναι προβληματική περιοχή για επίγειο σήμα.

Δεν έχει σταθερά τηλέφωνα αλλά κινητό όταν πάμε πιάνει από 50 μέχρι και 150 ,  4G και με ένα box πιάνουμε πολλά κανάλια. Aπό την άλλη έχω vova σταθερό και τα ελληνικά κανάλια έβαλα πιάτο  παίρνω μαζί το κουτί όταν πάω.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τον ξέρω τον Πύργο Γιάννη ναι έχει πρόβλημα γιατί είναι στην πίσω πλευρά του βουνού. Και εγώ που είμαι παραλία Μουρτερή απέναντι από την Κίνα έχω πρόβλημα. Με σταθερή κεραία πότε πιάνει σήμα πότε το χάνει το σήμα εντελώς. Γενικά είναι προβληματική περιοχή για επίγειο σήμα.

Δεν έχει σταθερά τηλέφωνα αλλά κινητό όταν πάμε πιάνει από 50 μέχρι και 150 ,  4G και με ένα box πιάνουμε πολλά κανάλια. Aπό την άλλη έχω vova σταθερό και τα ελληνικά κανάλια έβαλα πιάτο  παίρνω μαζί το κουτί όταν πάω.

Μέσα στο σπίτι δυστυχώς η ταχύτητα με wifi δεν ξεπερνά τα 7 mbps 

Οι τοίχοι είναι πέτρινοι και κάπου στους 60 πόντους πάχος και επηρεάζουν το σήμα. 

Διόρθωσε το... Κίνα σε... Κύμη 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μέσα στο σπίτι δυστυχώς η ταχύτητα με wifi δεν ξεπερνά τα 7 mbps 

Οι τοίχοι είναι πέτρινοι και κάπου στους 60 πόντους πάχος και επηρεάζουν το σήμα. 

Διόρθωσε το... Κίνα σε... Κύμη 

Με 50 ευρω παιρνεις ενα 4G router με θύρα/ες Ethernet 

Πχ: TP-LINK TL-MR100 v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 2 Θύρες Ethernet | Skroutz.gr

TP-LINK TL-MR100 v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 2 Θύρες Ethernet     image.png.6ee6dd8f27e1b2b702b9635fab53261d.png

Παίρνεις μια επεκταση καλωδίου για τις κεραίες του (ή το βάζεις στο πρεβάζι του παραθύρου) 

antenna-for-3G-4G-WIFI-antenna-RP-SMA-M-F-cable-assemblies-3M-SMA-male-to.jpg?fit=800%2C800&ssl=1

Και έχεις WiFi στο δωμάτιο και Internet μεσω καλωδίου σε διπλανά.

Επίσης εαν θελεις WiFi σε αλλα δωμάτια βάζεις μερικά WiFi extenders με 10 ευρω το ένα

WiFi Repeaters & Extenders | Skroutz.gr

Εαν θελεις σημα που να περναει περισσοτερο μεσω των τοιχων τότε θελεις WiFi5 και αναμετάδοση στα 5GHz

TP-LINK Archer MR200 v1 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Ethernet | Skroutz.gr

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Πχ: TP-LINK TL-MR100 v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 2 Θύρες Ethernet | Skroutz.gr

TP-LINK TL-MR100 v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 2 Θύρες Ethernet     image.png.6ee6dd8f27e1b2b702b9635fab53261d.png

Παίρνεις μια επεκταση καλωδίου για τις κεραίες του (ή το βάζεις στο πρεβάζι του παραθύρου) 

antenna-for-3G-4G-WIFI-antenna-RP-SMA-M-F-cable-assemblies-3M-SMA-male-to.jpg?fit=800%2C800&ssl=1

Επίσης εαν θελεις WiFi σε αλλα δωμάτια βάζεις μερικά WiFi extenders με 10 ευρω το ένα

Εαν θελεις σημα που να περναει περισσοτερο μεσω των τοιχων τότε θελεις WiFi5 και αναμετάδοση στα 5GHz

TP-LINK Archer MR200 v1 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Ethernet | Skroutz.gr

Αυτό όμως θέλει και κάρτα sim για να δουλέψει. Σωστά; 

Μετά για την τηλεόραση θα θέλει και tv box αν έχω καταλάβει καλά. 

Να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν. 

Για μένα πιστεύω ότι πιο καλά είναι ένα tv Box και αν δεν πιάνει τα ελεύθερα κανάλια μια συνδρομή ενός μήνα να cosmote tv. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτό όμως θέλει και κάρτα sim για να δουλέψει. Σωστά; 

Μετά για την τηλεόραση θα θέλει και tv box αν έχω καταλάβει καλά. 

Ναι θελει καρτα SIM αλλά είπες ότι εχεις 4 γραμμες unlimited.

Δεν γίνονται ολα απλα και φθηνα.

Ειπες ότι εχεις τοιχους πετρινους και δεν εχεις σημα μεσα στο σπιτι.

Οπότε η απολυτα φθηνη επιλογη ειναι να βαλεις το κινητό σου σε ενα παραθυρο, το TV box στο ίδιο δωμάτιο και την τηλεοραση συνδεδεμενη με το TV box.

Εαν θελεις να εχεις πολλαπλες συνδεσεις και Wifi στο συνολο του σπιτιου μια εφικτη επιλογη είναι αυτο που ειπα παραπανω.

Με 25 ευρω/μηνα  παιρνεις μια καρτα Cosmote Extra SIM για τον ενα αριθμό σου και εχεις unlimited data και σε αυτη.

Με 5ευρω/μηνα  παιρνεις μια καρτα Cosmote Extra SIM για τον ενα αριθμό σου και εχεις 20GB/μηνα data και σε αυτη.

Τις ακυρωνεις όποτε θελεις οποτε τις ενεργοποιείς για ενα μηνα (οποια σε βολευει).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ναι θελει καρτα SIM αλλά είπες ότι εχεις 4 γραμμες unlimited.

Δεν γίνονται ολα απλα και φθηνα.

Ειπες ότι εχεις τοιχους πετρινους και δεν εχεις σημα μεσα στο σπιτι.

Οπότε η απολυτα φθηνη επιλογη ειναι να βαλεις το κινητό σου σε ενα παραθυρο, το TV box στο ίδιο δωμάτιο και την τηλεοραση συνδεδεμενη με το TV box.

Εαν θελεις να εχεις πολλαπλες συνδεσεις και Wifi στο συνολο του σπιτιου μια εφικτη επιλογη είναι αυτο που ειπα παραπανω.

Με 25 ευρω/μηνα  παιρνεις μια καρτα Cosmote Extra SIM για τον ενα αριθμό σου και εχεις unlimited data και σε αυτη.

Με 5ευρω/μηνα  παιρνεις μια καρτα Cosmote Extra SIM για τον ενα αριθμό σου και εχεις 20GB/μηνα data και σε αυτη.

Τις ακυρωνεις όποτε θελεις οποτε τις ενεργοποιείς για ενα μηνα (οποια σε βολευει).

Ευχαριστω και πάλι 

Θα δοκιμάσω για αρχή με tv box, που είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση, αφού τα περασμένα χρόνια είχα ικανοποιητική εικόνα στην τηλεόραση και αν έχω πρόβλημα θα καταλήξω στην τελευταία λύση αφού δοκιμάσω με το κινητό την ταχύτητα μέσω wifi. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

βεβαιώσου αν αυτές είναι οι wifi κεραίες και όχι οι κινητής τηλεφωνίας. Δύσκολα θα βρείς ρουτερ σε αυτα τα λεφτα που να υποστηρίζει κεραίες κινητης εξωτερικές και αποσπώμενες

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, salss είπε

βεβαιώσου αν αυτές είναι οι wifi κεραίες και όχι οι κινητής τηλεφωνίας. Δύσκολα θα βρείς ρουτερ σε αυτα τα λεφτα που να υποστηρίζει κεραίες κινητης εξωτερικές και αποσπώμενες

Δεν εχεις άδικο.

Μάλλον για την ακρίβεια, δίκιο έχεις. Λάθος μου.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση απλά το βαζεις στο πρεβαζι.

Βασικα εγώ έκανα δουλίτσα και με τα απλά τα  portable με τον ίδιο τρόπο (δίπλα στο παράθυρο). Αλλά τα desktop έχουν σαφώς μεγαλυτερες εσωτερικές κεραιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@TS χτυπα μια καλη κεραια και ενα καλό ενισχυτή με ενα καλό καλωδιο accordia dgs 2002 με πρεσαριστους F Connectors και θα ξενοιάσεις για πάντα. Συμβουλευεσαι εννοείται και ένα τεχνικό με καλό πεδιόμετρο για σωστή δουλειά.

Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα τα χεις μια ζωή 

Επεξ/σία από salss
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, salss είπε

@TS χτυπα μια καλη κεραια και ενα καλό ενισχυτή με ενα καλό καλωδιο accordia dgs 2002 με πρεσαριστους F Connectors και θα ξενοιάσεις για πάντα. Συμβουλευεσαι εννοείται και ένα τεχνικό με καλό πεδιόμετρο για σωστή δουλειά.

Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα τα χεις μια ζωή 

Φίλε μου δεν τα θέλω για μια ζωή αλλά για ένα μήνα τον χρόνο. 

Οταν ο τεχνικός δεν μου εγγυάται ότι με επίγεια κεραία θα έχω καλό σήμα το ξεχνάω 

Δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά λεφτά. 

Σε ευχαριστώ πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...