Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλω να βάλω κεραία σε χωριό της Κύμης με δύσκολο σήμα. Ένας από εκεί μου είπε 250 ευρώ για κλασική κεραία αλλά δεν εγγυάται ότι θα βλέπω καλά. 200 ευρω για πιάτο που θα βλέπω τα 11 βασικά κανάλια, όχι κόντρα, extra κλπ Πολλά δεν είναι σε κάθε περίπτωση; Σε μια μόνο τηλεόραση θέλω να έχω σήμα. Τη δεύτερη λύση την έχει δοκιμάσει κάποιος; Τα προηγούμενα χρόνια είχα στην Αθήνα cosmote tv και επερνα το tv box στο χωριό μέσω Internet αν και η ταχύτητα εκεί ήταν μόνο 3mbps αλλά την διέκοψα. Η κλασική κεραία θέλει καλή στερέωση γιατί πολλές φορές τον χειμώνα ειδικά έχει δυνατούς αέρηδες. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Γιάννης Platano
JakeKaufman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 200 για πιάτο και δεκτή δεν μου φαίνονται και τόσα πολλά ( έχει και τοποθέτηση μέσα) Τα ελληνικά κανάλια εκπέμπουν σε κάποιο δορυφόρο; δεν εννοώ τα κωδικοποιημένα μπουκέτα της nova και της cosmote 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε 200 για πιάτο και δεκτή δεν μου φαίνονται και τόσα πολλά ( έχει και τοποθέτηση μέσα) Τα ελληνικά κανάλια εκπέμπουν σε κάποιο δορυφόρο; δεν εννοώ τα κωδικοποιημένα μπουκέτα της nova και της cosmote Δεν το ξέρω... Από ότι μου είπε ναι αλλά όχι τα μικρά κανάλια. Μόνο 11 κανάλια. Ναι οι τιμές είναι με εγκατάσταση. 4 λεπτά πριν, APapsda είπε σε ειδαν παππου και πανε να σε κοροιδεψουν Μάλλον δεν ξέρουν ότι είμαι μέλος εδώ.... Τωρα ειδα και θα το επιβεβαιώσω ότι η cosmote δίνει μηνιαία πακέτα από 18 ευρώ. Για ένα μήνα τον χρόνο εξ άλλου με ενδιαφέρει. Εχει και Ολυμπιακούς αγώνες τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Γιάννης Platano 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Δες μεσω ιντερνετ και τελος Όλα τα κανάλια δεν εκπέμπουν live μέσω Internet Οπότε χρειάζεται tv box cosmote 1
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Όλα τα κανάλια δεν εκπέμπουν live μέσω Internet Οπότε χρειάζεται tv box cosmote δες εδω https://netnix.tv/countries/gr/channels/netv-toronto-hd
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, adi32 είπε δες εδω https://netnix.tv/countries/gr/channels/netv-toronto-hd Πολύ καλό... Αν και ένα παλιό λαπτοπ που είναι διαθέσιμο δεν εχει hdmi για σύνδεση με tv από ότι θυμάμαι και γενικά σέρνεται παρόλο που έχω βάλει ssd δίσκο.
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 ή δες για κανα τv box και βαλε καμια εφαρμογη android να βλεπεις τα παντα καναλια stremio youtube κλπ κλπ 2
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Θέλω να βάλω κεραία σε χωριό της Κύμης με δύσκολο σήμα. Ένας από εκεί μου είπε 250 ευρώ για κλασική κεραία αλλά δεν εγγυάται ότι θα βλέπω καλά. 200 ευρω για πιάτο που θα βλέπω τα 11 βασικά κανάλια, όχι κόντρα, extra κλπ Πολλά δεν είναι σε κάθε περίπτωση; Σε μια μόνο τηλεόραση θέλω να έχω σήμα. Τη δεύτερη λύση την έχει δοκιμάσει κάποιος; Τα προηγούμενα χρόνια είχα στην Αθήνα cosmote tv και επερνα το tv box στο χωριό μέσω Internet αν και η ταχύτητα εκεί ήταν μόνο 3mbps αλλά την διέκοψα. Η κλασική κεραία θέλει καλή στερέωση γιατί πολλές φορές τον χειμώνα ειδικά έχει δυνατούς αέρηδες. Η κεραίες πια έχουν εξελιχθεί. Μπορείς να βάλεις high gain και έχουν όλες ελάχιστη επιφάνεια. Διχτυωματα είναι. Αφού παίζεις με Cosmote κάνε σύνδεση CosmoteTV με δορυφορικό πιάτο. Εγώ ακόμη το έχω και παίζει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Η κεραίες πια έχουν εξελιχθεί. Μπορείς να βάλεις high gain και έχουν όλες ελάχιστη επιφάνεια. Διχτυωματα είναι. Αφού παίζεις με Cosmote κάνε σύνδεση CosmoteTV με δορυφορικό πιάτο. Εγώ ακόμη το έχω και παίζει. Η cosmote που είχα ήταν με tv box Θα πάρω τηλ να δω τι δίνουν σε μηνιαία πακέτα. Ναι έχω δει τέτοιες μικρές κεραίες αν και εχω από τις παλιές και πιάνει μια χαρά ίσως επειδή είμαι κάπως ψηλά Από την ταράτσα βλέπω Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττό Αυτές πιάνουν πιο καλά; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Γιάννης Platano
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 αν το χωριό δεν πιάνει τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας όπως στο δικό μου μας έβαλε η κοσμοτε δωρεάν πιάτο και δεκτή για να βλέπουμε τα ελεύθερα καναλια κοιτά τι ισχύει στη περιοχή σου ρωτά στο ΚΕΠ 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Με πηραν από cosmote Δυστυχώς τα μηνιαία πακέτα χωρίς συμβόλαιο είναι μόνο μέσω κινητού, ταμπλετ, ή smart tv με την εφαρμογή της cosmote χωρίς tv box. Αν θυμάμαι καλά η τηλεόραση στο χωριό δεν είναι smart. 9 λεπτά πριν, kostasbm είπε αν το χωριό δεν πιάνει τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας όπως στο δικό μου μας έβαλε η κοσμοτε δωρεάν πιάτο και δεκτή για να βλέπουμε τα ελεύθερα καναλια κοιτά τι ισχύει στη περιοχή σου ρωτά στο ΚΕΠ Θα ρωτήσω αν και δεν δίνουν σημασία σε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα της περιοχής. Κύμη Εύβοιας (χωριό) Τα σπίτια που είναι ψηλά στο χωριό δεν έχουν πρόβλημα με απλή κεραία. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Γιάννης Platano
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δεν είναι μικρές οι κεραίες HIGH GAIN. Είναι κανονικές κεραίες αλλα συνήθως δε είναι τόσο μακριές ώστε να στρίβουν με τον αέρα (αν και υπάρχουν και τέτοιες). Σε δύσκολα σημεία θέλεις High gain antenna και καλό αποκωδικοποιητη. Έχετε υπόψη ότι η εκπομπή σήματος αλλάζει και πάει σε DVB-T2 οπότε κεραίες, αποκωδικοποιητες και τηλεοράσεις θελουν να είναι συμβατά. Εάν πας σε δορυφορικό Cosmote TV παίζει καλά παντού εκτός από όταν έχει πολύ βαριά συννεφιά. High gain κεραιες πχ Και με μοτερ https://www.amazon.com/Amplified-Rotating-Digital-Outdoor-Antenna/dp/B00L00BT18 https://www.amazon.com/FiveStar-Strongest-Motorized-Rotation-Installation/dp/B07N6JZ4T8 Απλά κάνε μια αναζήτηση να δεις τι παίζει σε indoor και outdoor. Indoor δεν προτεινονται σε περιοχές με δύσκολο σήμα. https://www.google.com/search?q=best high gain tv antennas&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-m&dlnr=1&sei=adKDZqOgNMqF7NYPyI2liA4 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με πηραν από cosmote Δυστυχώς τα μηνιαία πακέτα χωρίς συμβόλαιο είναι μόνο μέσω κινητού, ταμπλετ, ή smart tv με την εφαρμογή της cosmote χωρίς tv box. Αν θυμάμαι καλά η τηλεόραση στο χωριό δεν είναι smart. Θα ρωτήσω αν και δεν δίνουν σημασία σε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα της περιοχής. Κύμη Εύβοιας (χωριό) Τα σπίτια που είναι ψηλά στο χωριό δεν έχουν πρόβλημα με απλή κεραία. Δεν έχει σημασία που δεν είναι Smart tv. Παίρνεις ένα tv Box με 59 ευρώ και είσαι καλυμμένος. Το μεταφέρεις όπου χρειάζεσαι 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 44 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν έχει σημασία που δεν είναι Smart tv. Παίρνεις ένα tv Box με 59 ευρώ και είσαι καλυμμένος. Το μεταφέρεις όπου χρειάζεσαι Ευχαριστω Μάλλον είναι η πιο καλή λύση και με 17.90 έχω cosmote tv στην τηλεόραση. Το tv box εχει την εφαρμογή της cosmote ή θα πρέπει να περαστεί από υπολογιστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα