rkb Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Ειμαι σε αναζήτηση ρομποτικής σκούπας. Με βασικά κριτήρια την απόδοση καθαρισμού και την όσο το δυνατόν λιγοτερη συντήρηση πιο από τα παρακάτω μοντέλα θα προτείνατε; Μήπως κάποιο άλλο που έχετε και μείνατε πολύ ικανοποιημενοι; 1) Roborock S8+ 2) Roborock Q Revo 3) Roborock S8 pro ultra 4) Roborock S7 Max ultra (την βρίσκω μόνο στο Aliexpress, εμπιστευομαστε αγορές από εκεί;) 5) Dreame L20 ultra
rkb Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου Υπάρχει κάποιο μοντέλο ή μάρκα που κυκλοφορεί περισσότερο στην ελληνική αγορά; Δυστηχώς τα παραπάνω είτε δεν υπάρχουν είτε οι τιμές είναι απλησίαστες.
rkb Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου Για παράδειγμα βλέπω αυτή ότι έχει καλές κριτικές, υπάρχει κάποιος χρήστης εδώ να μας πει τη γνώμη του; Rohnson Mamba
stylish Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Προσωπικά έχω δουλέψει Roborock S5 max και τον τελευταιο 1.5 χρόνο την S7 η οποία δουλεύει ακομα και τώρα άψογα. Σίγουρα θα σε κατατοπίσει το παρακάτω. Φυσικά μη ξεχνάμε ότι χρειάζεται να αφιερωθεί και χρόνος στη συντήρηση της σκούπας, ώστε να έχουμε αποτελεσματικό σκούπισμα αλλά και μακροζωία της σκούπας. 1
rkb Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου Ευχαριστώ πολύ, θα τα δω. Κλείνω προς την Rohnson Mamba rm-05, επειδή βλέπω ότι υπάρχει αντιπροσωπεία και σέρβις στην Ελλάδα. Από την άλλη δεν υπάρχουν τόσα reviews...
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, rkb είπε Ευχαριστώ πολύ, θα τα δω. Κλείνω προς την Rohnson Mamba rm-05, επειδή βλέπω ότι υπάρχει αντιπροσωπεία και σέρβις στην Ελλάδα. Από την άλλη δεν υπάρχουν τόσα reviews... ΡΚΒ επειδη μου εχει στειλει σκουπα ο Βασιληας για δοκιμες και τους την εστειλα πισω και δεν ανεβασα καν το βιντεο μην την πατησεις! Οταν τους ειπα τι λαθος ειχε η σκουπα πηραν αμυντικη σταση επειδη ειναι δικη τους εισαγωγη και κινεζοφασον και το πηραν προσωπικα Πολλες κριτικες μουφα απο εργαζομενους με κριτικες μονο στα δικα τους προιοντα εισαγωγης στο skroutz αν τσεκαρεις τα προφιλ τους και απο ασχετους που δεν εχουν ιδεα απο ρομποτικες Τωρα για αυτες που εβαλες Την S8 την πηρα πρωτη μερα απο την τσεπη και την τρωει η σκονη Τα διπλα ρολα τα περιμενα πως και πως αλλα και μπλοκαρουν πιο ευκολα αν υπαρχουν σκατολοιδια στο πατωμα (σπιτια με παιδια δηλαδη) και δεν απεδιδε οπως η πιο αδυναμη S7 Pro & Max Ultra μου Δεν παιρνεις πλεον σκουπα χωρις καδο αυτοματου αδειασματος ουτε κινεζοbrands που δεν μπορεις να βρεις ανταλλακτικα μετα απο λιγο καιρο Αλλα ουτε εμπιστευεσαι σκουπιδοreviews που δεν εχουν μετρο συγκρισης και αναπαραγουν οτι βρουν σε ξενα βιντεο και χορηγιες H Q Revo ειναι στανταρακι και η S7 Pro & Max Ultra φοβερες Για Vfm το eshop ειχε βγαλει φτηνα την XIAOMI X20+ οποτε ριξε μια ματια και εκει 5 2
unforgiven Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Έχω την S8, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Κάνει τη δουλειά της μια χαρά, σπάνια κολλάει και αυτό σε πολύ λεπτά χαλιά τα οποία τα παρασύρει. Οπότε τους έβαλα διπλής όψης από κάτω και τα ανεβαίνει άνετα. Στν αρχή μπερδευόταν σε καλώδια που ήταν χύμα στο πάτωμα, οπότε τα μάζεψα και αυτά. 1
stylish Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Γενικά τα καλώδια σε οποιαδηποτε σκουπα θελουν μαζεμα. Και οπως δειχνω και στο βιντεο παραπανω, κουρτίνες μαζεμα, ανοιγμα πορτες, καποια επιπλα που θα ενοχλήσουν τα κανουμε στην ακρη, πιο εξω καρεκλες της τραπεζαριας. 1
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, unforgiven είπε Έχω την S8, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Κάνει τη δουλειά της μια χαρά, σπάνια κολλάει και αυτό σε πολύ λεπτά χαλιά τα οποία τα παρασύρει. Οπότε τους έβαλα διπλής όψης από κάτω και τα ανεβαίνει άνετα. Στν αρχή μπερδευόταν σε καλώδια που ήταν χύμα στο πάτωμα, οπότε τα μάζεψα και αυτά. Τα διπλα ρολα τα περιμενα πως και πως αλλα και μπλοκαρουν πιο ευκολα αν υπαρχουν σκατολοιδια στο πατωμα (σπιτια με παιδια δηλαδη) και δεν απεδιδε οπως η πιο αδυναμη S7 Pro & Max Ultra μου Το κομματι με τα bold κανει την διαφορα δεν εχουμε ολες τις ιδιες συνθηκες δυστυχως,σε αντιθεση με τα μονα ρολα τα διπλα μπλοκαραν 3 φορες περισσοτερο 1
rkb Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου Σας ευχαριστώ πολύ, είναι οι πληροφορίες που έψαχνα και δύσκολα βρίσκεις αν δεν την πατήσεις πολλές φορές... Οπότε ή Roborock ή λες και η XIAOMI X20+ ίσως αξίζει. Στις Roborock ανταλλακτικά βρίσκουμε εύκολα;
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Μόλις τώρα, rkb είπε Σας ευχαριστώ πολύ, είναι οι πληροφορίες που έψαχνα και δύσκολα βρίσκεις αν δεν την πατήσεις πολλές φορές... Οπότε ή Roborock ή λες και η XIAOMI X20+ ίσως αξίζει. Στις Roborock ανταλλακτικά βρίσκουμε εύκολα; Τα παντα,και οχι μονο βουρτσακια σακουλες γνησια και immitation αλλα aliexpress βρισκεις και οτι ανταλλακτικο/μπαταρια μπορει να χρειαστεις στο μελλον
rkb Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου Για αγορά της σκούπας από Aliexpress είναι οκ ή μπορεί να μην έρθει τπτ, χάνουμε εγγύηση κτλ;
elgol Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Θα ερθει απο ali (αν δεν ερθει κανεις dispute στην καρτα) αλλα αν χαλασει λιγα καταστηματα του ειναι αξιοπιστα. Δοκιμασε και amazon 1
rkb Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου Για amazon το κοιτούσα αλλά δεν φέρνει τις περισσότερες Ελλάδα.
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Ποια από τις 2 παρακάτω θα προτιμούσατε; https://www.skroutz.gr/s/46859377/Roborock-Q5-Pro-Skoupa-Rompot-gia-Skoupisma-Sfougarisma-me-Wi-Fi.html https://www.e-shop.gr/rompotiki-skoypa-xiaomi-x20-leyki-bhr8124eu-p-HAP.436084
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα