Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 16 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τελευταια φορα που ρωτησα,ηταν το πολυ 25%. Και δεν ειναι οπως τα λες ακριβως. Το βασικοτερο ειναι οτι βγαζεις απο πανω σου τον πονοκεφαλο που λεγεται διανομεας. Ενας θεος ξερει ποσες εκατονταδες ωρες εχω γραψει παραπανω στο τιμονι,επειδη δεν ειχαμε σωστους ή αρκετους διανομεις. Εχεις ιδεα απο εστιαση,στο συγκεκριμενο ομως κομματι; Ποσα σκηνικα που ειχε αργησει ο διανομεας,για να μαθουμε τελικα οτι ειχε τρακαρει και δεν ξεραμε αν ηταν σοβαρα,ποσα σκηνικα που ειχε παθει λαστιχο και ψαχναμε να βρουμε μηχανακι,ποσα σκηνικα να με παιρνουν εμενα στη μεση της μερας για να παω,επειδη καποιος η το μηχανακι του επαθε κατι,να ψαχνουμε τους διανομεις στα σπιτια τους επειδη τους ειχε παρει ο υπνος,να αργουν να ερθουν γενικα και το μαγαζι να καιγεται,ή το πιο απλο,να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ για τη δουλεια αλλα να μη μπορεις να κανεις κατι γιατι δε βρισκονταν διανομεις. Δε συζηταμε ενσημα κτλ,εκει ειναι αλλο αστειο/πακετο. Με τις πλατφορμες γλυτωνεις απο ολα αυτα. Αρα,αν το καλοσκεφτεις,δεν ειναι τοσο ασχημο το 25%. Και για να το επιλεγουν τοσοι πολλοι,μαλλον κατι σημαινει. Μετα παμε σε μαγαζια που δεν ειχαν ποτε delivery,για διαφορους λογους,και τωρα εχουν. Ειδικα αυτα τα μαγαζια,που δε βασιζονταν στο delivery,σιγουρα εχουν οφελος. Αυτα ομως τα μαγαζια ηταν τα χειροτερα οταν σου τυχαινε να παρεις παραγγελια και τα απεφευγα οσο μπορουσα 9 wolt και efood ) ,γιατι δεν ειχαμε καλη αντιμετωπιση και ειχαμε πολυ μεγαλη καθυστερηση . Με μια γεμάτη 7 εστία μέσα στην εστίαση και στο πακέτο αλλά και πασο) θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρω αρκετά καλά ναι έχεις ρίσκα Αλλά τα 3 τελευταία μαγαζιά που είμαι (στα 2 δουλεύω ακόμα και τώρα στο ένα (pizza) περνούν 33% και το άλλο (σουβλατζιδικο) νέο μαγαζί είναι 35%
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 19 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Με μια γεμάτη 7 εστία μέσα στην εστίαση και στο πακέτο αλλά και πασο) θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρω αρκετά καλά ναι έχεις ρίσκα Αλλά τα 3 τελευταία μαγαζιά που είμαι (στα 2 δουλεύω ακόμα και τώρα στο ένα (pizza) περνούν 33% και το άλλο (σουβλατζιδικο) νέο μαγαζί είναι 35% Δεκτον,ανεβηκε το ποσοστο,δεν εχω δουλεψει εστιαση εδω και 3 χρονια. Για 7 χρονια μαλλον δε τα ξερεις και τοσο καλα,εκτος και αν δεν ειχε κανενα μαγαζι δικους του διανομεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεκτον,ανεβηκε το ποσοστο,δεν εχω δουλεψει εστιαση εδω και 3 χρονια. Για 7 χρονια μαλλον δε τα ξερεις και τοσο καλα,εκτος και αν δεν ειχε κανενα μαγαζι δικους του διανομεις. Στα περισσότερα εδώ Θεσσαλονίκη σπάνια είχαμε θέματα βέβαια σχεδόν όπου δούλευα ο μέσος όρος ηλικίας στους διανομείς ήταν 30-35+, τα αφεντικά δεν επερναν πιτσιρίκια και είχε ησυχάσει το κεφάλι μας Για ατύχημα σε μαγαζι που ήμουν 3 χρόνια στην αρχή ατύχημα, σοβαρό δεν είχαμε τώρα να τύχει κάτι χαζό ναι αλλά με σωστό προγραμα ειμασταν κομπλέ (μιλάμε μαγαζί με 7-10 διανομείς το απόγευμα) Για λάστιχο η καμία σπασμένη αλυσίδα Θεσσαλονίκη έχουμε τουλάχιστον 3ις που ξέρω εγώ που είναι 24/7 περνεις τηλέφωνο και έρχονται 1
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 5 λεπτά πριν, Inuyasha είπε τα αφεντικά δεν επερναν πιτσιρίκια και είχε ησυχάσει το κεφάλι μας Βασικο αυτο. Εγω παντως απο τα περισσοτερα που ξερω στην Καλαματα,ισχυουν αυτα που σου ειπα. Βεβαια αλλο πληθυσμο εχει η Καλαματα,αλλο η Σαλονικα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Βασικο αυτο. Εγω παντως απο τα περισσοτερα που ξερω στην Καλαματα,ισχυουν αυτα που σου ειπα. Βεβαια αλλο πληθυσμο εχει η Καλαματα,αλλο η Σαλονικα. Όσα μαγαζιά δούλεψα με πιτσιρικαδες 18-25 πάντα δημιουργουσαν προβλήματα είτε με τα ρεπό η αν δεν επερναν τι ρεπό πάντα όλως τυχαία χαλούσε το μηχανάκι, πεθάνε η γιαγιά τους για 100η φορά, η ανέβαζαν πυρετό
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Όσα μαγαζιά δούλεψα με πιτσιρικαδες 18-25 πάντα δημιουργουσαν προβλήματα είτε με τα ρεπό η αν δεν επερναν τι ρεπό πάντα όλως τυχαία χαλούσε το μηχανάκι, πεθάνε η γιαγιά τους για 100η φορά, η ανέβαζαν πυρετό Μεγαλη μαστιγα αυτο με τους συγγενεις. Θυμαμαι εναν που τον εκραζε μεχρι και ο εργοδοτης,του λεει ρε Γιωργο ζητα ρεπο αμα θες,αλλα αυτον τον παππου τον εχουμε θαψει 3 φορες! 1
Tetrabitos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Στις 5/7/2024 στις 12:45 ΜΜ, Thresh είπε Και το τηλέφωνο τεχνολογία είναι. 😛 Ναι όλα τεχνολογία είναι και τα πλακάκια που πατάει η καρέκλα σου, αλλά μιλάμε για το σήμερα και την έξαρση των efood πλατφορμών...
eaglos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Στις 4/7/2024 στις 9:33 ΜΜ, polaki είπε Δε νομίζω να έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ άλλο προϊόν ποτέ που να έχει αυξηθεί 100% μέσα σε 12 χρόνια. Σε 12 χρονια οχι. Σε 3 χρονια ναι, παρα πολλα πραγματα. Στα γρηγορα μου ερχονται πελτες, pesto, τυροκομικα, ροφηματα και παει λεγοντας. Δες αποδειξεις σουπερ μαρκετ 2020 προ χρηματοστηριου ενεργειας και σημερα.... Επι του θεματος, περαν της δυνατοτητας να παραγγελνεις απο μακρυνες περιοχες οπου υπο κανονικες συνθηκες δεν θα σε εξυπηρετουσαν, δεν βλεπω αλλο πλεονεκτημα. Το να ειναι λαθος η παραγγελια, θεωρω οτι εχει να κανει με αυτον που την ετοιμαζει. Αυτος που την χτυπαει, το κανει σε εφαρμογη, δεν γραφει στο χερι εδω και πολλα χρονια. Κατα τα αλλα, για σουβλακια και πιτσες, το να θελεις να δεις καταλογο ειναι αστειο. Λες και δεν ξερεις τα υλικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις