IKARIWTHS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Καλημερα σε ολους.Παλιοτερα ειχα αγορασει ενα keychron πληκτρολογιο απο την σελιδα τους και μου το εστειλαν χωρις να μεινει στο τελωνειο. Ειμαι σε σκεψη να αγορασω ακομα ενα .Γνωριζει κανεις αν στελνουν ακομη χωρις τελωνειο?Αν ναι ισχυει το ιδιο και για τα Nuphy? Εχει παρει κανεις εδω στο insomnia Nuphy?
Voodooman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 H keychron δηλώνει στο site της Below is a list of EU countries shipped from within the EU (except *remote areas) that do not charge an import tax based on our previous experience. However, we can't 100% guarantee this. *Remote areas will be shipped via DHL and may be charged a tax. Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Luxembourg, the Netherlands, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom Εμένα μου ήρθε με ΕΛΤΑ μέσω Ιταλίας (νομίζω ότι ήταν η courier αλλά δεν θυμάμαι καλά) χωρίς επιπλέον χρέωση. Για τα Nuphy δεν ξέρω, αλλά στο site τους λέει "Once your parcel produced CUSTOM DUTY, please contact us as soon as possible.", οπότε υποθέτω ότι το έχουν υπολογίσει και δεν θα πληρώσεις.
IKARIWTHS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Keychron εχουμε αγοράσει πολλοί ,Nuphy δεν έχει πάρει κανείς να μας πει την γνώμη του ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα