SSTRIJACPLE Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Εχω ενα ιδιωτικο κινητο (που μιλαω μονο στους γονεις μου), και καθε μερα με καλουν 3 φορες 3 διαφορετικα νουμερα που δεν ξερω. Οταν το σηκωνω, λεει καποιος ενα "Παρακαλω?", και επειτα το κλεινουν. Εγω δεν εχω δωσει τον αριθμο μου σε κανεναν (εκτος απο τους γονεις μου), οποτε πως γινεται να με καλουν καποιοι? Ρωτησα τους γονεις μου να μου πουν εαν εχουν δωσει τον αριθμο μου καπου, αλλα δεν εκαναν κατι τετοιο. Χθες υπηρξε ενα αλλο γεγονος σχετικα με τα αγνωστα νουμερα. Με πηρε ενα νουμερο, που το ονομα ηταν μια φιλη της μητερας μου. Η μητερα μου ειπε οτι αυτος ο αριθμος δεν ηταν ο ιδιος με της φιλης της. Τι γινεται με αυτο? Hacker? Scammer? Γνωριζει κανεις τι ακριβως ειναι ο στοχος τους, και πως ξερουν τα προσωπικα μας στοιχεια οπως τα νουμερα και τα ονοματα μας και των συναδελφων μας? Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από SSTRIJACPLE
makiss8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 δεν βγαζεις ακρη, πλεον τα παντα κυκλοφορουν, εγω αγορασα δευτερο καρτοκινητο χωρις να το δωσω σε κανεναν, και πηγα στο φεισμπουκ και εκανα ανακτηση κωδικου με τον αριθμο αυτο και ανηκει σε προφιλ με εναν μπαρμπα.. τι να πω τι μαγειρεματα κανουν..
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, makiss8 είπε δεν βγαζεις ακρη, πλεον τα παντα κυκλοφορουν, εγω αγορασα δευτερο καρτοκινητο χωρις να το δωσω σε κανεναν, και πηγα στο φεισμπουκ και εκανα ανακτηση κωδικου με τον αριθμο αυτο και ανηκει σε προφιλ με εναν μπαρμπα.. τι να πω τι μαγειρεματα κανουν.. τα νούμερα ανακυκλώνονται.Δεν είναι κάτι καινούργιο. 1
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δεν απαντώ σε άγνωστα νούμερα, το βάζω στο Google, βλέπω στο white pages απο ποια εταιρία είναι και συνήθως τους κάνω block. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα