Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως λόγω της διακοπής δουλεύει φουλ ο συμπιεστής να ψύξει, ενώ πριν δούλευε στο ρελαντί; Για δες και τις επόμενες μέρες...

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μήπως έχεις χαμηλή τάση στο δίκτυο; Αν και δεν είναι λογικό μετά από μια μέρα αλλά δεν αποκλείεται κιόλας.

Πως ελεχω την τάση στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλει πολύμετρο. Το βάζεις στο AC Volt (ή V ~) και κλίμακα 250V και χώνεις τους ακροδέκτες σε μια πρίζα. Δεν έχει σημασία η πολικότητα.

Πρέπει να είναι στα 220-230V

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
8 hours ago, erikiorai said:

Πως ελεχω την τάση στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος

7 hours ago, micos000 said:

Θέλει πολύμετρο. Το βάζεις στο AC Volt (ή V ~) και κλίμακα 250V και χώνεις τους ακροδέκτες σε μια πρίζα. Δεν έχει σημασία η πολικότητα.

Πρέπει να είναι στα 220-230V

Θέλεις να τον στείλεις αδιάβαστο, έλα, πες την αλήθεια.

Αν μπορούσε να χειριστεί πολύμετρο για τα 240, δεν θα ρωτούσε.

Η καλύτερη πρόταση είναι κάτι που θα κουμπώνει πάνω στην πρίζα.

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, csontheline είπε

Θέλεις να τον στείλεις αδιάβαστο, έλα, πες την αλήθεια.

Αν μπορούσε να χειριστεί πολύμετρο για τα 240, δεν θα ρωτούσε.

Η καλύτερη πρόταση είναι κάτι που θα κουμπώνει πάνω στην πρίζα.

Μια χαρά κι αυτό και πιο ασφαλές.

Δημοσ.

Τελικά δηλώσαμε βλάβη την Δευτερα άμα το ψυγείο δεν επισκευαστεί σε 7 μέρες δικαιούμαι προιον αντικαταστασης;

Δημοσ.

μηπως το ψυγειο δουλεύει στη μεγαλύτερη δυνατή ένταση και απλώς χρειάζεται να χαμηλώσεις την ένταση του? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alan2 είπε

μηπως το ψυγειο δουλεύει στη μεγαλύτερη δυνατή ένταση και απλώς χρειάζεται να χαμηλώσεις την ένταση του? 

Αφού δεν βγάζει καν κρύο ούτε στο ψυγείο ούτε στο καταψύκτη

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, erikiorai είπε

Αφού δεν βγάζει καν κρύο ούτε στο ψυγείο ούτε στο καταψύκτη

Κάτσε, αυτό πότε προέκυψε; Δεν το είχες γράψει πουθενά, μόνο ότι κάνει θόρυβο!

Μακάρι να έχασε μόνο το ψυκτικό υγρό και να μην είναι κομπρέσορας. Σε παλιό ψυγείο στο πατρικό μου (pitsos) το συμπληρώσαμε με 30€ (μας είχαν πει μέχρι και 50). Ο κομπρέσορας είναι ανάλογα με το ψυγείο και αν έχει έναν για συντήρηση και κατάψυξη ή έχει δύο, αν και αφού δεν κρυώνει κανένα από τα δύο μάλλον έναν έχει.

Δες στο λινκ ή ψάξε με το μοντέλο να δεις πόσο περίπου κοστίζει για να μην σου πουν κανένα τρελό ποσό.

https://www.online-parts.gr/antallaktika-il-syskeyon/antallaktika-psygeion-c-1.html?act=viewCat&catId=1&fbrand=SAMSUNG

Spoiler

Είχα ένα θέμα πέρυσι με το ψυγείο (lg δίπορτο) και έκανε ένα τρελό θόρυβο. Κάποια στιγμή σταμάτησε και δεν έκανε ψύξη πουθενά. Το γύρισα από πίσω και είχε φύγει η φτερωτή. Την έβαλα στη θέση της (με πολύ ταλαιπωρία)  αλλά μετά από λίγες ώρες ξανάρχισε τον θόρυβο. Το ξαναγύρισα και είδα ότι γυρνούσε παράκεντρα γιατί είχε αρπάξει το μοτέρ και ο άξονας "έπαιζε". Ρώτησα και μου έλεγαν κάτι τρελά από 50 έως 300 και μην είναι ο συμπιεστής και τέτοια. Τελικά παρήγγειλα από το παραπάνω site ένα μοτέρ και μία φτερωτή (χωρίς να είναι αναγκαία η τελευταία) κανά τριαντάρι όλα μαζί, το άλλαξα και από τότε δουλεύει μια χαρά. Πήρα άλλο ένα μοτέρ για καβάντζα. Δεν μου είχε κάτσει καλά όμως το μέγεθος του άξονα γιατί ήταν λίγο πιο μεγάλος και έβρισκε η φτερωτή μπροστά αλλά τον έκοψα 2 εκατοστά και μπήκε μια χαρά. :)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Πόσα χρόνια έχεις το ψυγείο; Ο θόρυβος είναι από τον συμπιεστή, δεν έχει ανεμιστήρα αυτό πίσω... δες αν τα πλαϊνά του ψυγείο είναι ζεστά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

δες αν τα πλαϊνά του ψυγείο είναι ζεστά.

Σωστός. Μου το είχε πει φίλος υδραυλικός αυτό και όντως, όταν είχα θέμα το αριστερό μέρος ήταν ζεστό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Κάτσε, αυτό πότε προέκυψε; Δεν το είχες γράψει πουθενά, μόνο ότι κάνει θόρυβο!

Μακάρι να έχασε μόνο το ψυκτικό υγρό και να μην είναι κομπρέσορας. Σε παλιό ψυγείο στο πατρικό μου (pitsos) το συμπληρώσαμε με 30€ (μας είχαν πει μέχρι και 50). Ο κομπρέσορας είναι ανάλογα με το ψυγείο και αν έχει έναν για συντήρηση και κατάψυξη ή έχει δύο, αν και αφού δεν κρυώνει κανένα από τα δύο μάλλον έναν έχει.

Δες στο λινκ ή ψάξε με το μοντέλο να δεις πόσο περίπου κοστίζει για να μην σου πουν κανένα τρελό ποσό.

https://www.online-parts.gr/antallaktika-il-syskeyon/antallaktika-psygeion-c-1.html?act=viewCat&catId=1&fbrand=SAMSUNG

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Είχα ένα θέμα πέρυσι με το ψυγείο (lg δίπορτο) και έκανε ένα τρελό θόρυβο. Κάποια στιγμή σταμάτησε και δεν έκανε ψύξη πουθενά. Το γύρισα από πίσω και είχε φύγει η φτερωτή. Την έβαλα στη θέση της (με πολύ ταλαιπωρία)  αλλά μετά από λίγες ώρες ξανάρχισε τον θόρυβο. Το ξαναγύρισα και είδα ότι γυρνούσε παράκεντρα γιατί είχε αρπάξει το μοτέρ και ο άξονας "έπαιζε". Ρώτησα και μου έλεγαν κάτι τρελά από 50 έως 300 και μην είναι ο συμπιεστής και τέτοια. Τελικά παρήγγειλα από το παραπάνω site ένα μοτέρ και μία φτερωτή (χωρίς να είναι αναγκαία η τελευταία) κανά τριαντάρι όλα μαζί, το άλλαξα και από τότε δουλεύει μια χαρά. Πήρα άλλο ένα μοτέρ για καβάντζα. Δεν μου είχε κάτσει καλά όμως το μέγεθος του άξονα γιατί ήταν λίγο πιο μεγάλος και έβρισκε η φτερωτή μπροστά αλλά τον έκοψα 2 εκατοστά και μπήκε μια χαρά. :)

Έχω το RT50K633PSL σε ποια θέση βρίσκεται το ψυκτικό υγρό να το ελέγξω;

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...