Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή αντικείμενου σε Amazon.it

kukukali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή έχω καιρό να κάνω επιστροφή στο Amazon και ειδικά στο ιταλικό ξέρει κάποιος τη διαδικασία?

Επικοινώνησα μαζί τους αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η διαδικασία παραμένει ίδια σε όλα.

Πας στις αγορές σου, επιλέγεις το προϊόν και στο μενού, επιστροφή. Εκτυπώνεις ετικέτα, πακετάρεις, στέλνεις.

Ναι το θέμα είναι ότι

Το παραδίδω στα ΕΛΤΑ?

Πήγα εκεί και μου ζήτησαν 17 ευρώ για την επιστροφή.

Θυμάμαι ότι ήταν δωρεάν η επιστροφή.

Την απόδειξη των χρημάτων της αποστολής τη στέλνω κάπου στο Αμαζον η τη χρεωνομαι εγώ?

• 2 μήνες μετά...

Θελω και εγω να κανω μια επιστροφη ελαττωματικου προιοντος στο Amazon.it εχω κολλησει στην συσκευασια αυτα που μου εστειλαν αλλα πως το στελνω;

Στις 5/9/2024 στις 5:07 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Θελω και εγω να κανω μια επιστροφη ελαττωματικου προιοντος στο Amazon.it εχω κολλησει στην συσκευασια αυτα που μου εστειλαν αλλα πως το στελνω;

Αν δεν εχεις dhl κοντα σου, νομιζω η Γενικη τα παιρνει

αποτι γνωριζω στο amazon it και amazon es επιστρεφεις το ειδος που θελεις με δικα σου εξοδα

και τα διεκδικεις στελνοντας μεσω ημαιηλ την αποδειξη πληρωμης που εκανες στα dhl,elta, geniki

μονο στο de και fr δεν πληρωνεις

Θέλω να γυρίσω μία μηχανή καφέ lelit στον amazon.it αλλά δεν έχω την αρχική συσκευασία. Αυτό είναι πρόβλημα για νά γίνει η επιστροφή του προϊόντος αλλά και αν θά έχω θέμα και τον χρημάτων???

Τί να κάνω σέ αυτή την περίπτωση που θα βρω μεγάλο κουτί? Λογικά θα θέλει καί κάποιο φελιζολ για να μήν χτυπήσει. Δεν έχω ιδέα πώς θα το λύσω το ζήτημα τώρα...

51 λεπτά πριν, freelove είπε

Θέλω να γυρίσω μία μηχανή καφέ lelit στον amazon.it αλλά δεν έχω την αρχική συσκευασία. Αυτό είναι πρόβλημα για νά γίνει η επιστροφή του προϊόντος αλλά και αν θά έχω θέμα και τον χρημάτων???

Τί να κάνω σέ αυτή την περίπτωση που θα βρω μεγάλο κουτί? Λογικά θα θέλει καί κάποιο φελιζολ για να μήν χτυπήσει. Δεν έχω ιδέα πώς θα το λύσω το ζήτημα τώρα...

Κάτσε, δεν έχεις το εξωτερικό κουτί του δέματος ή δεν έχεις το κουτί της μηχανής? Αν δεν αφορά εγγύηση, δεν νομίζω να το δεχτούν (εκτός αν ήδη ρώτησες). 

Αν σου λείπει το 1ο, δλδ το εξωτερικό κουτί, πας βρίσκεις ένα μεγάλο και παίρνεις και ένα ρόλο bubble wrap 

Κανένα από τά 2 δεν έχω κρατήσει δυστυχώς. Είναι η lelit Anita https://www.skroutz.gr/s/16406893/Lelit-Macchine-Caffe-Anita-Epagelmatiki-Michani-Espresso-me-1-Group-P31-5xV25-5xY36-8cm-PL042TEMD.html εδώ αυτό είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...