somt Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) εχω μια επιταγή κωτσοβολο 70 ευρώ και τη δίνω 50 αν θελει καποιος (ειναι για αγορά από 140 και πάνω) Επεξ/σία 2 Ιουλίου από somt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 ώρες πριν, HatTrick είπε παταγε κατω ανετα τα περισσοτερα λαπτοπ της αγορας τοτε. Τι να τις κάνεις τις αποδόσεις αν δεν έχει σοβαρό λειτουργικό; Μόνος λόγος είναι η γραφίδα, που δε συνιστάται σε οθόνη τόσων λίγων hz. Λίγο παραπάνω και πάρτε ένα Μ1 Air καλύτερα που είναι τούμπανο ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Θα τραβήξετε τα παθοι του Χριστού με τα 64GB αποθηκευτικό χώρο. Κατι με 128gb και αν μην εχει Μ1 Μ2 κτλ… αλλιως θελετε icloud storage. τιμη σουπερ, τα 64gb ειναι λογος για να μην μπεις. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Vault13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Παιδιά δίνω και εγω το δικό μου σφραγισμένο που ειναι και 5g με σιμ κάρτα σε μπλε χρώμα στα 520 για οποιον ενδιαφέρεται Ζητώ συγνώμη αν ημουν εκτός θέματος απλως το εγραψα για να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον εδω μέσα ! Στις 1/7/2024 στις 1:52 ΜΜ, looserakias είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 15 ώρες πριν, Vault13 είπε Θα τραβήξετε τα παθοι του Χριστού με τα 64GB αποθηκευτικό χώρο. Κατι με 128gb και αν μην εχει Μ1 Μ2 κτλ… αλλιως θελετε icloud storage. τιμη σουπερ, τα 64gb ειναι λογος για να μην μπεις. Το ταμπελ με ενα usb hub ανετα μετατρεπεται σε mini laptop,και αν του πεταξεις εναν ssd διπλα λυνεις αρκετα προβληματα χωρου αποθηκευσης.Αν θέλεις καποιος να παιζει παιχνίδια που πιάνουν 20gb ναι θα συνατήσει προβλήματα.Επίσης τα 64gb ειναι οκ για ολες τις απλές εργασίες γιατι με το icloud εχεις χώρο να ανεβάζεις το ιντερνετ και να σβήνεις αρχεία απο την συσκεύη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2 ώρες πριν, HatTrick είπε Το ταμπελ με ενα usb hub ανετα μετατρεπεται σε mini laptop,και αν του πεταξεις εναν ssd διπλα λυνεις αρκετα προβληματα χωρου αποθηκευσης.Αν θέλεις καποιος να παιζει παιχνίδια που πιάνουν 20gb ναι θα συνατήσει προβλήματα.Επίσης τα 64gb ειναι οκ για ολες τις απλές εργασίες γιατι με το icloud εχεις χώρο να ανεβάζεις το ιντερνετ και να σβήνεις αρχεία απο την συσκεύη σου. Toν ssd πανω στο hub εννοεις μαλλον ε; Καλη ιδεα αν και γινεται λιγο gipsy δεν ειναι για παραλια καφετερια κτλ. το icloud δινει 10gb που τα εχω φαει. Τα μισα ειναι ενα εφεδρικο αντιγραφο που εχω. Το icloud + μπορει να γινει με αυτον τον λογαριασμο με τουρκικες λιρες; VPN.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Vault13 είπε Toν ssd πανω στο hub εννοεις μαλλον ε; Καλη ιδεα αν και γινεται λιγο gipsy δεν ειναι για παραλια καφετερια κτλ. το icloud δινει 10gb που τα εχω φαει. Τα μισα ειναι ενα εφεδρικο αντιγραφο που εχω. Το icloud + μπορει να γινει με αυτον τον λογαριασμο με τουρκικες λιρες; VPN.. ναι προφανως μιλαω για ssd στο hub. Εγω εχω αγοράσει το πακέτο με τα 200 gb στο icloud 3-4 ευρώ το μήνα,και επειδη εχω και iphone με μερικές χιλιάδες φωτό και βίντεο ακόμα δεν έχει γεμίσει. Δεν γνωρίζω αν μπορείς τον ιδιο λογαριασμό να τον αναβαθμίσεις σε άλλο νόμισμα (μου φαινεται δυσκολο,μιας και εχεις ηδη δηλώσει χώρα/νόμισμα και εχει γίνει linked o λογαριασμός)Φυσικά δεν θα έκανα κάτι τετοιο εγω προσωπικα, καθώς οποιαδήποτε στιγμή μπορουν να σου κλείσουν το λογαριασμό και να τα χάσεις όλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα