looserakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 ipad air 5th gen me M1 64 gb 529 ειναι σουπερ η τιμη και ειναι πολυ τιμιο ταμπλετ . Κλασσικα ξεστοκαρει ο Κωτσοβολος αλλα εχει αμεση διαθεσιμοτητα . επισης ipad pro 2022 με 200 ευρω εκπτωση στα 779 , προσωπικα το εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - Εικόνα, Ήχος, Computing, Smartphones, Gaming, Κλιματισμός, Λευκές Συσκευές, Οικιακές Συσκευές, Προσωπική Φροντίδα, Κήπος και Εργαλεία | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Ανταγωνισμος απο 596 Apple iPad Air 2022 10.9" με WiFi (8GB/64GB) Starlight | Skroutz.gr 3
salmp7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 κάντε το σταυρό σας μονάχα με τον Κωτσόβολο γιατί αν παρουσιαστεί οποιδήποτε πρόβλημα μπλέξατε. Νομίζω δεν υπάρχει εταιρία στην Ελλάδα με χειρότερη εξυπηρέτηση και after sales. 8 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Χωρίς λινκ, χωρίς όλα όσα αναφέρονται περί δημοσίευσης προσφορών; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2024 από MauroPaltoudias
looserakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 8 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Χωρίς λινκ, χωρίς όλα όσα αναφέρονται περί δημοσίευσης προσφορών; sorry ειμαι απο κινητο και καπου κολλησε η διαδικασια με την αγγελια
Sotosgl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Χωρίς λινκ, χωρίς όλα όσα αναφέρονται περί δημοσίευσης προσφορών; Και που εβαλε με affiliate ειναι 🤑
looserakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Sotosgl είπε Και που εβαλε με affiliate ειναι 🤑 Και να ήταν δικό μου πάει και έρχεται
HatTrick Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 ειναι εξαιρετικο tablet,κανονικα δεν θα επρεπε να πωλειται κατω απο 650...
avacan23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 επειδή το είχα και το έδωσα αγγελια σε φίλο απο εδώ, επιβεβαιωνω οτι ειναι πολυ καλό λογω Μ1 αλλα το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει 120αρα οθονη. Αν αυτό δε σας χαλάει, παρτε το άφοβα! 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 6 ώρες πριν, salmp7 είπε κάντε το σταυρό σας μονάχα με τον Κωτσόβολο γιατί αν παρουσιαστεί οποιδήποτε πρόβλημα μπλέξατε. Νομίζω δεν υπάρχει εταιρία στην Ελλάδα με χειρότερη εξυπηρέτηση και after sales. Συγνωμη αλλά για ποιο λόγο να μπλέξεις με Κωτσόβολο αν παρουσιάσει πρόβλημα? Το παίρνεις και το πάς σε κάποιο επίσημο service τύπου Document(εκτός αν μένει σε επαρχία/νησια) με την απόδειξη αγοράς. Με Κωτσόβολο μπλέκεις μόνο αν αγοράσεις την επέκταση εγγύησης που προσφέρουν. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και με ότι άλλο αγοράσεις από αυτόν, βλέπε Xiaomi, Samsung κλπ.
salmp7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 γιατί μπορεί να είναι συσκευή DOA. επίσης αναφέρομαι γενικότερα σε οποιαδήποτε συσκευή και όχι μόνο σε ηλεκτρονικά. Αν τους βρεις στο τηλεφωνικό κέντρο δεν θα βγάλεις άκρη. Έχω τη χειρότερη εμπειρία από οποιαδήποτε άλλη αλυσίδα.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Προσωπικά έχω κακή εμπειρία από όλες τις μεγάλες αλυσίδες(φυσικά και τον Κωτσόβολο), είναι να μην σου τύχει, δεν έχει να λέει ποια εταιρεία είναι καλύτερη ή χειρότερη. Σε περιπτώσεις κωτσόβολου, το καλύτερο πράγμα είναι ότι μιλάμε για επίσημη εισαγωγή στην χώρα μας για Apple συσκευές, άρα δεν έχεις θέμα αν πάς στα service πχ για τον 2ρο χρόνο σε σχέση με skroutz/bestprice. Γενικά για όσους είμαστε από μεγάλες πόλεις, προτιμάμε να πηγαίνουμε οι ίδιοι από τα επίσημα service για να βγάζουμε καλύτερα άκρη από το να μπλέκουμε με Κωτσόβολους, Public κλπ. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 500 ευρώ ταμπλετ και δεν έχει 120 hz οθόνη , αλλά σοβαρό μειονέκτημα για μένα δεν υπάρχει το parsec για ios
HatTrick Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε 500 ευρώ ταμπλετ και δεν έχει 120 hz οθόνη , αλλά σοβαρό μειονέκτημα για μένα δεν υπάρχει το parsec για ios μαλλον κανεις πλακα. 500 ευρω ταμπλετ με Μ1 επεξεργαστη,που ουταν βγηκε παταγε κατω ανετα τα περισσοτερα λαπτοπ της αγορας τοτε. Αλλά οκ,ο καθενας εχει τα κριτηρια του.Μοναδικο μειονεκτημα για εμανα ιεναι τα 64gb ram ,και ισως ειναι και ο μοναδικος λογος για τον οποίο θα το άλλαζα!
avacan23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δεν νομίζω να κάνει πλάκα ο φίλος. Οι μισοι που ξέρω μηλαρακηδες δεν τους νοιάζει καν η οθονη τι είναι, και οι αλλοι μισοι -μαζί τους κι εγώ -δεν αντέχουν να γυρίσουν πισω σε 60 αρα όταν εχουν δουλέψει 120αρα οθόνη. Σημαινει κάτι αυτό? ειναι κάποιος πιο έξυπνος ή κάποιος πιο χαζός? Απλα ο καθένας έχει άλλες προτεραιότητες. Για μένα όποιος μπορεί ας πάρει το 11αρι προ στα 779 με 128αρα μνημη. Οποιος δε μπορει ας πάρει το Μ1 με την 64αρα, μια χαρά θα κάνει την δουλειά του αν τον βολεύει και θα τον κρατήσει καιρό. Αλλωστε και με 340 ευρώ το εισαγωγικό ipad είναι μια χαρά για καποιον που θελει σερφάρισμα και απλές εργασίες. Προσωπικά είχα το Μ1 της προσφοράς και το έδωσα και πήρα το 11 προ με 2tb 16ara ram και 5g γιατί για μένα ειναι εργαλείο δουλείας για κάποιον άλλο σιγουρα είναι υπερβολή και χαμένα λεφτά. Οσοι δεν προλάβετε θα χει και άλλες τέτοιες προσφορές ξεστοκαρίσματος σίγουρα.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, HatTrick είπε μαλλον κανεις πλακα. 500 ευρω ταμπλετ με Μ1 επεξεργαστη,που ουταν βγηκε παταγε κατω ανετα τα περισσοτερα λαπτοπ της αγορας τοτε. Αλλά οκ,ο καθενας εχει τα κριτηρια του.Μοναδικο μειονεκτημα για εμανα ιεναι τα 64gb ram ,και ισως ειναι και ο μοναδικος λογος για τον οποίο θα το άλλαζα! άμα από οθόνη 120 πας σε 60 θα νομίζεις ότι λαγκαρει επίσης η χωρητικότητα επίσης τραγική. Με λίγα παραπάνω πας σε tab S9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα