Trikala_city Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Giannis80x είπε Με παγιο 9,90 ομως Μόνο η ΔΕΗ το έχει φθηνότερα το πάγιο στα 5€, αλλά το έχει στα 0,045. Και η elpe που έχει πάγιο στα 8€. Αν κάποιος έχει μεγάλη κατανάλωση τον συμφέρει να έχει χαμηλότερη τιμή kw και σς είναι το πάγιο στα 10€ Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:23 μμ από Trikala_city
Giannis80x Δημοσ. Δευτέρα στις 05:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:33 μμ 1 ώρα πριν, Trikala_city είπε Μόνο η ΔΕΗ το έχει φθηνότερα το πάγιο στα 5€, αλλά το έχει στα 0,045. Και η elpe που έχει πάγιο στα 8€. Αν κάποιος έχει μεγάλη κατανάλωση τον συμφέρει να έχει χαμηλότερη τιμή kw και σς είναι το πάγιο στα 10€ Αν η καταναλωση σου σε καλυπτει οκ.Παντως η διαφορα παγιου σε σχεση με Δεη ειναι περιπου 450kw τον μηνα.βαλε και τα παγια του καλοκαιριου και δες εαν σε συμφερει σε 12μηνη βαση γιατι μπορει να εισαι και μια η αλλη.
Trikala_city Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ 4 ώρες πριν, Giannis80x είπε Αν η καταναλωση σου σε καλυπτει οκ.Παντως η διαφορα παγιου σε σχεση με Δεη ειναι περιπου 450kw τον μηνα.βαλε και τα παγια του καλοκαιριου και δες εαν σε συμφερει σε 12μηνη βαση γιατι μπορει να εισαι και μια η αλλη. Έχεις δίκιο, η διαφορά είναι μικρή όντως. Τώρα είμαι στο σταθερό της ΔΕΗ με 0,045€ μέχρι τον 11/2025. Βασικά κυριως θέλω να ξσνακλεισω σταθερό τώρα για να διασφαλιστώ για τον επόμενο χειμώνα. Και αν πέσει το ttf, το αλλάζω σε κυμαινόμενο, εσύ κι αλλιώς δεν έχει ποινή. Θορυβήθηκα που η ζενίθ ανέβασε το δικό της σταθερό από 0,041 σε 0,051. Αν ακολουθήσουν και οι άλλοι, όσοι έχουμε μεγάλες καταναλώσεις την βάψαμε.
d_gkal Δημοσ. Τρίτη στις 01:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:33 πμ Είμαι στη ΔΕΗ στο benefit. Για να πάω control πώς θα γίνει; Μπορώ μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου; Τι στοιχεία θα χρειαστούν;
ioio Δημοσ. Τρίτη στις 06:38 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:38 πμ 5 ώρες πριν, d_gkal είπε Είμαι στη ΔΕΗ στο benefit. Για να πάω control πώς θα γίνει; Μπορώ μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου; Τι στοιχεία θα χρειαστούν; Μπορείς και μέσω τηλεφώνου. Απλά λες που είσαι και που θες να πας. Επειδή είναι εσωτερική αλλαγή προγράμματος στην εταιρεία, γίνεται πολύ εύκολα. Θα σε καθοδηγήσουν. Ρώτα και για το δώρο. Νομίζω είναι 50 ευρώ.
Trikala_city Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:19 μμ Μίλησα με protergia στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι το συνδυαστικό ρεύμα + αέριο γίνεται και με το φθηνό μπλέ στο 0,099. Στο site γράφουν ότι γίνεται μόνο με το μπλε στο 0,115.
Witcher1st Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ 3 hours ago, Trikala_city said: Μίλησα με protergia στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι το συνδυαστικό ρεύμα + αέριο γίνεται και με το φθηνό μπλέ στο 0,099. Στο site γράφουν ότι γίνεται μόνο με το μπλε στο 0,115. Αλλα λογικα δε θα δινουν τις εκπτωσεις συνεπειας και παγια;
Trikala_city Δημοσ. Τρίτη στις 10:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:59 μμ 5 ώρες πριν, Witcher1st είπε Αλλα λογικα δε θα δινουν τις εκπτωσεις συνεπειας και παγια; Μου είπε ότι τα δίνουν και αυτά, θα μου στείλουν και mail. Την ρώτησα αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα και η σύσταση bring a friend και είπε ναι. Όποιος θέλει ας βάλει τα στοιχεία του στο site της protergia, θα τον καλέσουν και ας τα ζητήσει και αυτός γραπτά. Update Βασικά μόλις είδα ότι από σήμερα το αναγράφουν και στο site τους, οπότε δεν χρειάζεται επιβεβαίωση μέσω mail. 1
aXer Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Μένω Θέρμη. Είδα ότι μου στέλνουν με Box Now την μια δωροεπιταγή της Elpedison σε box Now... της Μηχανιώνας (22 χλμ μακρυά, ενώ έχω άπειρα κοντά μου) Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από aXer 1
ekrepali Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 hours ago, aXer said: Μένω Θέρμη. Είδα ότι μου στέλνουν με Box Now την μια δωροεπιταγή της Elpedison σε box Now... της Μηχανιώνας (22 χλμ μακρυά, ενώ έχω άπειρα κοντά μου) Έχει ξεκινήσει η αποστολή από Αθήνα ή έχουν ενεργοποιήσει μόνο το tracking; Αν είναι πάρε τηλέφωνο στο 2120008130 και ενημέρωσε τους για τη πατάτα που πάνε να κάνουν. Αν δεν υπάρχει ελεύθερες θυρίδες στη Θέρμη, ας στείλουν την επιταγή με courier... όχι με box now στου διαόλου τη μάνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα