Dogtor21 Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tempo είπε είχα κάνει αίτηση αλλαγής απο zenith σε ΔΕΗ στις 08/01. Λόγω κάποιου λάθους η αλλαγή δεν έγινε και ξαναστάλθηκε αίτημα απο την ΔΕΗ στις 27/01. Βλέπω τώρα στο mydei ότι ως ημερομηνία έναρξης του gascontrol είναι η 27/01. Θυμάται κανείς αν στις 27/01 το δώρο ήταν 100ευρώ ή είχε γίνει 50ευρω; Εγώ όταν έκανα το πρώτο αίτημα αλλαγής στην ΔΕΗ το δώρο ήταν 100ευρώ αλλά όπως εξήγησα ουσιαστικά φαίνεται να έγινε η αλλαγή στις 27/01. Μέχρι 31/01 ήταν 100€.. άρα δεν το χάνεις.. απλά σε χρέωσαν παραπάνω στην ζενίθ (αν ήσουν στο save σε δάγκωσαν λίγο) Μου έβγαλε λογαριασμό η ΕΛΠΕ και 6/2 είχε ενεργοποιηθεί η πάγια.. μέχρι και τώρα δεν έχει βγεί λογαριασμός που να αφαιρεί την εγγύηση..η ερώτηση είναι πληρώνω τον λογαριασμό ολόκληρο? Πληρώνω τον λογαριασμό χωρίς την εγγύηση? Επειδή είναι έναντι περιμένω εκκαθαριστικό?? Επεξ/σία Τρίτη στις 09:01 μμ από Dogtor21
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ On 17/02/2025 at 19:56, tollisth said: Έχουν ανεβάσει αρχείο εαν δεν το βλεπεις,πες να το ξανα ανεβάσουν Δε νομιζω οτι υπαρχει excel για φυσικο αεριο.
EGWW Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Καλημέρα να κανω μια ερώτηση αναφορικά με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ΔΕΗ Έκανα αλλαγή ονόματος στην συνδεση φυσικου αεριου τελος Νοεμβριου, πρώτα στην ΕΔΑ κ μετα στην ΔΕΗ με επιλογή σταθερου. Σήμερα βγηκε ο πρώτος λογαριασμός και παρατήρησα οτι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις ειναι χωρισμένες σε 13/12 με 31/12 και 31/12 με 13/2 κ στην πρώτη περίοδο ειναι στο θεο. ειδικα η χρέωση ενεργειας διανομής ειναι 69 ευρω για την πρωτη περιοδο και 5 στην δευτερη. ξερει κανεις για πιο λογo εγινε αυτο? ευχαριστώ Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από EGWW
The_Judas Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Η elpedison πόσο αργεί να στείλει τις δωροκάρτες σκλαβενίτη; έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες.
van62 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Παιδια να ρωτησω κατι και εγω, εχω να παρω λογαριασμο απο το Φυσικο Αεριο Ελλαδος απο τις αρχες Δεκεμβριου....ειναι λογικο? εχει συμβει σε καποιον αλλον?? Ευχαριστω
ekrepali Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 8 hours ago, The_Judas said: Η elpedison πόσο αργεί να στείλει τις δωροκάρτες σκλαβενίτη; έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες. 2120008130
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα