Trikala_city Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Στις 11/2/2025 στις 11:42 ΠΜ, energy52 είπε Εννοειται και δεν καταλαβαινουν τιποτα οσα τηλ. κι αν εχω παρει..κι ειμαι με τηλεμετρηση! επομενο βημα ραε.. Σε εμένα πάντως βγαίνουν κανονικά από την ΔΕΗ παιδιά. Κάθε 10 του μήνα βγαίνει ο λογαρ του προηγούμενου μήνα. Πριν λίγες μέρες βγήκε του Ιανουαρίου (και εγώ τηλεμέτρηση έχω)
zanskou Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 μμ (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, gogosst είπε Καλησπέρα σε όλους , πιθανόν να έχει ξανά συζητηθεί αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τον τύπο πως υπολογίζω από τον μετρητή που δείχνει σε m3 σε kWh και τελικό κόστος κατανάλωσης. Είμαι στο Φυσικό αέριο Ελλάδος αν παίζει κάποιο ρόλο . m3 *11,2*τιμή κιλοβατώρας που έχεις στο συμβόλαιο σου. αυτό αν θες την καθαρή χρέωση για την κατανάλωση σου. για την συνολική τελική χρέωση πρέπει να υπολογίσεις και τη χρέωση διανομής, δήμους, κλπ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:55 μμ από zanskou
ioio Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, fysikos είπε Μεσα στο σπιτι τιποτα. Απλα ολοι οι λεβητες αεριου εχουν 2 κυκλωματα, ενα που στελνει ζεστο νερο στα καλοριφερ και ενα στο δικτυο υδρευσης τη οικιας γαι Ζεστο Νερο Χρησης. Σε καποιο σημειο ενωνουν το δικτυο του σοιτιου με τον λεβητα και οταν άνοιγεις το ζεστο ατην βρύση σου ερχεται ζεσταμενο απο τον λεβητα. Αν δεν εχεις ηλιακο, σε συμφερει ο υφισταμενος λεβητας αεριου. Βολεύει γενικά να έχεις ζεστό νερό κι από τον λέβητα, ακόμα κι αν έχεις θερμοσίφωνα. Δεν περιμένεις τον χειμωνα να ζεσταθεί το νερό ή αν γυρίσεις απο κάπου και θες να κάνεις μπάνιο, το κάνεις απευθείας. Ομολογώ ότι είναι μια πολυτέλεια που απολαμβάνω. Τώρα αν καποιος έχει θερμοσίφωνα, μπορεί να μην βάλει αλλά το προτείνω λόγω της ξεγνοιασιάς ότι έχεις άμεσα ζεστό νερό. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:09 μμ από ioio
giannnis122 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 μμ (επεξεργασμένο) Υπολόγισε περίπου 0,90-1,10€ το κυβικό ανάλογα την κατανάλωση και την τιμή kWh της εταιρείας, έτσι το υπολογίζω εγώ. 1 ώρα πριν, gogosst είπε Καλησπέρα σε όλους , πιθανόν να έχει ξανά συζητηθεί αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τον τύπο πως υπολογίζω από τον μετρητή που δείχνει σε m3 σε kWh και τελικό κόστος κατανάλωσης. Είμαι στο Φυσικό αέριο Ελλάδος αν παίζει κάποιο ρόλο . Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:57 μμ από giannnis122
marios3434 Δημοσ. Σάββατο στις 12:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:05 μμ Παιδια καλημερα, ηθελα να ρωτησω για οικονομικοτερη καταναλωση, να τον κλεινω το θερμοστατη αφου πιασει θερμοκρασια το σπιτι? Αυτην την στιγμη τον ανοιγω μια φορα την ημερα το απογευμα για 3-4 ωρες οπου αφου πιασει θερμοκρασια τον κλεινω. Παρολαυτα μου ηρθε λογαριασμος 100ευρω για 2 μηνες και σκεφτομαι μηπως τον δουλευω λαθος και πρεπει να αφησω το θερμοστατη στους 22 πχ να καιει μονιμα..? Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος και ευχαριστω εκ των προτερων!!
ekrepali Δημοσ. Σάββατο στις 12:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:22 μμ 16 minutes ago, marios3434 said: Παιδια καλημερα, ηθελα να ρωτησω για οικονομικοτερη καταναλωση, να τον κλεινω το θερμοστατη αφου πιασει θερμοκρασια το σπιτι? Αυτην την στιγμη τον ανοιγω μια φορα την ημερα το απογευμα για 3-4 ωρες οπου αφου πιασει θερμοκρασια τον κλεινω. Παρολαυτα μου ηρθε λογαριασμος 100ευρω για 2 μηνες και σκεφτομαι μηπως τον δουλευω λαθος και πρεπει να αφησω το θερμοστατη στους 22 πχ να καιει μονιμα..? Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος και ευχαριστω εκ των προτερων!! Ρώτα εδώ
marios3434 Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ 7 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ρώτα εδώ Οκ σε ευχαριστω
energy52 Δημοσ. Σάββατο στις 03:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:35 μμ 16 ώρες πριν, Trikala_city είπε Σε εμένα πάντως βγαίνουν κανονικά από την ΔΕΗ παιδιά. Κάθε 10 του μήνα βγαίνει ο λογαρ του προηγούμενου μήνα. Πριν λίγες μέρες βγήκε του Ιανουαρίου (και εγώ τηλεμέτρηση έχω) Εστειλα mail στην Εδα και μου απαντησαν σημερα πως στελνουν κανονικα μετρησεις στον παροχο καθε μηνα και μου αναφερουν και την τελευταια μετρηση!!Οπως το περιμενα δηλαδη, κι οχι τις π@π@ριες που μου λεει η Δεη πως δεν βλεπουν μετρησεις..
sotiris_1988 Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Καλημέρα , υπάρχει ακόμα το excel για να συγκρίνουμε όπως υπάρχει ανάλογα στο ρεύμα;
Stavros82t Δημοσ. Δευτέρα στις 07:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:47 μμ Καλησπέρα. Άνοιξα αίτημα στο my rae με παραλήπτη τη Δεη, για τη μη πίστωση των 100€ λόγω αλλαγής από gasbenefit σε gascontrol. Μου ήρθε ειδοποίηση από my rae ότι ο πάροχος απάντησε. Μπήκα στην πλατφόρμα και δεν βλέπω κάποια απάντηση. Μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι " σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή" χωρίς να φαίνεται άμεσα κάτι και βγάζοντας μου 2 επιλογές. Η μία γράφει " αποδοχή απάντησης και αίτημα προς ολοκλήρωση" κι η δεύτερη " Απόρριψη απάντησης και αποστολή νέου σχολίου". Υγ. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω την απάντηση για να ξέρω τι από τα 2 να επιλέξω... Ξέρει κάποιος/α να με βοηθήσει;
tollisth Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ 7 λεπτά πριν, Stavros82t είπε Καλησπέρα. Άνοιξα αίτημα στο my rae με παραλήπτη τη Δεη, για τη μη πίστωση των 100€ λόγω αλλαγής από gasbenefit σε gascontrol. Μου ήρθε ειδοποίηση από my rae ότι ο πάροχος απάντησε. Μπήκα στην πλατφόρμα και δεν βλέπω κάποια απάντηση. Μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι " σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή" χωρίς να φαίνεται άμεσα κάτι και βγάζοντας μου 2 επιλογές. Η μία γράφει " αποδοχή απάντησης και αίτημα προς ολοκλήρωση" κι η δεύτερη " Απόρριψη απάντησης και αποστολή νέου σχολίου". Υγ. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω την απάντηση για να ξέρω τι από τα 2 να επιλέξω... Ξέρει κάποιος/α να με βοηθήσει; Έχουν ανεβάσει αρχείο εαν δεν το βλεπεις,πες να το ξανα ανεβάσουν
aenaos15 Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ 15 ώρες πριν, Stavros82t είπε Καλησπέρα. Άνοιξα αίτημα στο my rae με παραλήπτη τη Δεη, για τη μη πίστωση των 100€ λόγω αλλαγής από gasbenefit σε gascontrol. Μου ήρθε ειδοποίηση από my rae ότι ο πάροχος απάντησε. Μπήκα στην πλατφόρμα και δεν βλέπω κάποια απάντηση. Μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι " σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή" χωρίς να φαίνεται άμεσα κάτι και βγάζοντας μου 2 επιλογές. Η μία γράφει " αποδοχή απάντησης και αίτημα προς ολοκλήρωση" κι η δεύτερη " Απόρριψη απάντησης και αποστολή νέου σχολίου". Υγ. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω την απάντηση για να ξέρω τι από τα 2 να επιλέξω... Ξέρει κάποιος/α να με βοηθήσει; Δοκίμασε και με άλλον browser.
thermaikos4 Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ Αλλαγες στη ΖΕΝΙΘ: Δυστυχως, εξαφανιστηκε το Gas home direct με 0,041 κ πεντε ευρω παγιο. Το νεο σταθερο ειναι το Home Secure με 0,051 και 9,90 παγιο. Σημερα 18 Φεβρουαριου ακομη δεν εχουν δημοσιευσει την τιμη Φεβρουαριου για το gas save.
tempo Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ είχα κάνει αίτηση αλλαγής απο zenith σε ΔΕΗ στις 08/01. Λόγω κάποιου λάθους η αλλαγή δεν έγινε και ξαναστάλθηκε αίτημα απο την ΔΕΗ στις 27/01. Βλέπω τώρα στο mydei ότι ως ημερομηνία έναρξης του gascontrol είναι η 27/01. Θυμάται κανείς αν στις 27/01 το δώρο ήταν 100ευρώ ή είχε γίνει 50ευρω; Εγώ όταν έκανα το πρώτο αίτημα αλλαγής στην ΔΕΗ το δώρο ήταν 100ευρώ αλλά όπως εξήγησα ουσιαστικά φαίνεται να έγινε η αλλαγή στις 27/01.
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 02:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:55 μμ (επεξεργασμένο) On 15/02/2025 at 15:35, energy52 said: Εστειλα mail στην Εδα και μου απαντησαν σημερα πως στελνουν κανονικα μετρησεις στον παροχο καθε μηνα και μου αναφερουν και την τελευταια μετρηση!!Οπως το περιμενα δηλαδη, κι οχι τις π@π@ριες που μου λεει η Δεη πως δεν βλεπουν μετρησεις.. Στείλε καταγγελία στο ΥΠΕΝ (Υπόψιν Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας) [email protected] Γράφεις πάνω όλα τα στοιχεία σου... ονοματεπώνυμα, ταυτότητα, αφμ, ηκασπ, διεύθυνση, τηλέφωνο. Από κάτω το πρόβλημα αναλυτικά... πότε επικοινώνησες με πάροχο, πότε με ΕΔΑ... τι σου απάντησαν. Επισυνάπτεις και τις απαντήσεις τους... Zήτα τη παρέμβαση τους... να ζητήσουν εξηγήσεις απ'τη ΔΕΗ για ποιο λόγο υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει ενδείξεις ενώ η ΕΔΑ υποστηρίζει ότι τις έστειλε. 19 hours ago, Stavros82t said: Καλησπέρα. Άνοιξα αίτημα στο my rae με παραλήπτη τη Δεη, για τη μη πίστωση των 100€ λόγω αλλαγής από gasbenefit σε gascontrol. Μου ήρθε ειδοποίηση από my rae ότι ο πάροχος απάντησε. Μπήκα στην πλατφόρμα και δεν βλέπω κάποια απάντηση. Μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι " σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή" χωρίς να φαίνεται άμεσα κάτι και βγάζοντας μου 2 επιλογές. Η μία γράφει " αποδοχή απάντησης και αίτημα προς ολοκλήρωση" κι η δεύτερη " Απόρριψη απάντησης και αποστολή νέου σχολίου". Υγ. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω την απάντηση για να ξέρω τι από τα 2 να επιλέξω... Ξέρει κάποιος/α να με βοηθήσει; Ανεβάζουν την απάντηση σε αρχείο pdf... στη δεξιά πλευρά πατάς προβολή ή download. Αν δεν ανοίξουν κλείσε το adblock και ξαναδοκίμασε. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:55 μμ από ekrepali 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα