Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτοι στειλανε σε ολο τον πλανητη γη να τους στειλει στοιχεια παλι για την παροχη,θα ειναι τιγκα το email τους μεχρι να σβησει ο ηλιος 

• Απαντ. 960
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να βγάλει γραμμή υποστήριξης σήμερα στον ΗΡΩΝ?
Από το πρωί με γειώνει.
"Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, tollisth said:

Εχω στειλει email δυο φορες στην Enaon Eda πέρυσι και φέτος για τις μετρήσεις αν έχουν γίνει και σταλεί στον παροχο και δεν απαντάνε καθόλου 

Όταν ήταν η ΔΕΔΑ απαντούσαν κατευθείαν 

Γνωρίζει κάποιος κατι επι του θέματος,στη ραε για καταγγελία γίνεται σε αυτούς? 

Το email ειναι αυτο [email protected]

Τα email είναι [email protected] για Θεσσαλονίκη/Θεσσαλία

και [email protected] για Αττική.

Αλλά ούτε σε αυτά απαντάνε τώρα τελευταία...

Myrae είχα ανοίξει αιτήματα κατά ΔΕΔΑ στις 11/11 (για καθυστέρηση αλλαγής από ΗΡΩΝ σε ΔΕΗ)

και κατά ΕΔΑ ΘΕΣΣ στις 3/2 (για καθυστέρηση αλλαγής από Elpedison σε ΔΕΗ).

Ούτε σ'αυτά έχουν απαντήσει, αλλά δεν ασχολούμαι γιατί οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσει ένα αίτημα στο myrae, είναι να πάρεις τη ΡΑΕ τηλέφωνο μετά τις 10 εργάσιμες ώστε να τους στείλει σύσταση. Αν θα το δούνε το mail της ΡΑΕ και δε το αγνοήσουν κι αυτό. 🤪

Κι η επόμενη λύση, καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή στο ΥΠΕΝ... εάν δε στέλνουν τις ενδείξεις στο πάροχο ώστε να γίνει εκκαθάριση.

2 hours ago, fysikos said:

εχω το myhome gascontrol, σε ποιο προγραμμα της δεη εχω 50ε στον επομενο λογαριασμο; εχει ρητρα αποχωρησης;

Πρέπει να πας σε άλλο πάροχο και να επιστρέψεις στη ΔΕΗ για να πάρεις 50άρικο. Αν θα ισχύει το 50άρικο όταν γυρίσεις, γιατί στη σελίδα λέει τώρα ως 28/2. Μήνα με το μήνα δίνουν παράταση.

1 hour ago, aXer said:

Έχει καταφέρει κανείς να βγάλει γραμμή υποστήριξης σήμερα στον ΗΡΩΝ?
Από το πρωί με γειώνει.
"Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα"

Aν είναι για απλό θέμα εξυπηρέτησης, άσε το τηλέφωνο σου στο chat για να σε καλέσουν εκείνοι.

Αν είναι θέμα econtract, πάρε απευθείας  στο backoffice  2160019740 

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
6 hours ago, ekrepali said:

Nαι

Όταν λήξουν γίνονται κίτρινα (μηχανισμός διακύμανσης). Δε θα τα αφήσεις να λήξουν... μόλις μπεις στον 12ο μήνα της σύμβασης, είτε παίρνεις τηλέφωνο και ανανεώνεις ότι αλλάζεις πάροχο.

15 ευρω παγια δεν ειναι πολλα; Αν και λογικα δεν θα φανουν με τις εκπτωσεις που δινουν. Αντε να τα δουν στους τελευταιους λογαριασμους.

image.png.b8ae6f163cd90c5bdcf6609aab470e16.png

Οποτε το αεριο θα ειναι σταθερο στα 0.0378 και το ρευμα στα 0.1049; Καλα καταλαβα;

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι κουλο.. Οσοι εχουν φυσικο αεριο, το χρησιμοποιουν το χειμωνα. Οταν ξεκινανε οι ζεστες και το κλεινουν, τι ακριβως πληρωνουν στον λογαριασμο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Να ρωτησω και κατι κουλο.. Οσοι εχουν φυσικο αεριο, το χρησιμοποιουν το χειμωνα. Οταν ξεκινανε οι ζεστες και το κλεινουν, τι ακριβως πληρωνουν στον λογαριασμο;

το παγιο. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

εγω απο ιουνιο εως και οκτωβριο πληρωσα παγια και ζεστο νερο δεν εχω ηλιακο 60ε

• Like 1
Δημοσ.
42 minutes ago, Witcher1st said:

Το πάγιο,  υπάρχουν και πάροχοι που το δίνουν δώρο το πάγιο στους καλοκαιρινούς μήνες

Προσωπικά κάνουμε χρήση και ζεστού νέρου

Δημοσ.
56 minutes ago, vagos789 said:

Το ζεστο νερο που να πουμε οτι πρακτικα σημαινει ταχυθερμοσιφωνας,μεγαλη ευκολια και το πληρωνω ευχαριστως

1 hour ago, sdikr said:

Το πάγιο,  υπάρχουν και πάροχοι που το δίνουν δώρο το πάγιο στους καλοκαιρινούς μήνες

Προσωπικά κάνουμε χρήση και ζεστού νέρου

2 hours ago, nikosbt said:

εγω απο ιουνιο εως και οκτωβριο πληρωσα παγια και ζεστο νερο δεν εχω ηλιακο 60ε

Οταν λετε ζεστο νερο; Πρεπει να γινει ειδικη εγκατασταση μεσα στο σπιτι/πολυκατοικια;

Ειναι οπως ανοιγω εγω τον θερμοσιφωνα για να εχω ζεστο νερο πχ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Οταν λετε ζεστο νερο; Πρεπει να γινει ειδικη εγκατασταση μεσα στο σπιτι/πολυκατοικια;

E ναι, πρεπει να συνδεθει στον λέβητα η παροχή 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Μεσα στο σπιτι τιποτα. Απλα ολοι οι λεβητες αεριου εχουν 2 κυκλωματα, ενα που στελνει ζεστο νερο στα καλοριφερ και ενα στο δικτυο υδρευσης τη οικιας γαι Ζεστο Νερο Χρησης. Σε καποιο σημειο ενωνουν το δικτυο του σοιτιου με τον λεβητα και οταν άνοιγεις το ζεστο ατην βρύση σου ερχεται ζεσταμενο απο τον λεβητα. Αν δεν εχεις ηλιακο, σε συμφερει ο υφισταμενος λεβητας αεριου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , πιθανόν να έχει ξανά συζητηθεί αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τον τύπο πως υπολογίζω από τον μετρητή που δείχνει σε m3 σε kWh και τελικό κόστος κατανάλωσης. Είμαι στο Φυσικό αέριο Ελλάδος αν παίζει κάποιο ρόλο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...