Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 31/01/2025 at 14:07, alejsalonica said:

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στην ΖΕΝΙΘ ενώ στα συμβόλαια αναφέρουν δωρεάν 6 πάγια και χρέωση 0,038 € / kWh για τα dual, δεν το εφαρμόζουν με διάφορες προφάσεις.

ΜΗΝ τα δέχεστε, κάντε παράπονο και φτάστε έως ΡΑΑΕΥ

Τι εννοεις; Για ποιο προγραμμα;

https://zenith.gr/el/for-the-home/special_offers/

Εδω που λεει 6 παγια για το ρευμα και αλλα 120 ευρω δωρο για το αεριο, ισχυει;

• Απαντ. 907
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια, γιατι οχι αυτο που δεν εχει και παγιο?

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/aerio-oikiako-plires/

εχω εναν ΜΟ 382kwh το μηνα και εψαχνα να παω ζενιθ με 0,041kwh και παγιο 5 ευρω (ωστε να εχω ιδιο παροχο με το ρευμα) αλλα τελικα οτι και αν βρω βλεπω πως με συμφερει να μεινω στο παραπανω πακετο του φυσικου αεριου... υπολογισα τους λογαριασμους του τελευταιου ετους και με χρεωνουν ενα ΜΟ 0.044/kwh χωρις παγιο...

υπαρχει καποιος λογος να μη το επιλεξει καποιος?

Επεξ/σία από alexiron
Δημοσ.
7 minutes ago, alexiron said:

παιδια, γιατι οχι αυτο που δεν εχει και παγιο?

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/aerio-oikiako-plires/

εχω εναν ΜΟ 382kwh το μηνα και εψαχνα να παω ζενιθ με 0,041kwh και παγιο 5 ευρω (ωστε να εχω ιδιο παροχο με το ρευμα) αλλα τελικα οτι και αν βρω βλεπω πως με συμφερει να μεινω στο παραπανω πακετο του φυσικου αεριου... υπολογισα τους λογαριασμους του τελευταιου ετους και με χρεωνουν ενα ΜΟ 0.044/kwh χωρις παγιο...

υπαρχει καποιος λογος να μη το επιλεξει καποιος?

Το ενα ειναι μπλε τιμολογιο και αυτο που εβαλες ειναι κιτρινο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστα, αλλά θα περιμενε κανεις πως εφοσον στο κιτρινο δεν υπαρχει παγιο η χρεωση της kwh θα ηταν αρκετα μεγαλυτερη και οχι να εχει διαφορα 0.003kwh

Επεξ/σία από alexiron
Δημοσ.
4 hours ago, alexiron said:

σωστα, αλλά θα περιμενε κανεις πως εφοσον στο κιτρινο δεν υπαρχει παγιο η χρεωση της kwh θα ηταν αρκετα μεγαλυτερη και οχι να εχει διαφορα 0.003kwh

Ναι αλλα στα κιτρινα κανεις τουρισμο. Εδω μιλαμε για τους γονεις μου, οι οποιοι θελουν σταθερο προγραμμα. Οποτε το μπλε ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.
On 06/02/2025 at 22:23, ekrepali said:

Εμένα επιτέλους ολοκληρώθηκε αλλαγή, είχα υπογράψει στις 14/1!

Εν τω μεταξύ είχα πάρει την ΕΔΑ 3 φορές τηλέφωνο, κι είχα ανοίξει και αίτημα στη ΡΑΕ κατά ΕΔΑ.

Σήμερα πήρα τη ΔΕΗ τηλέφωνο, ζήτησα να συνδεθώ με το τμήμα αερίου... μήπως και μπορούν να μεσολαβήσουν αυτοί. Στις 14:30 κάλεσα απ'το σπίτι. Μου λένε ότι δε συνδέουν πλέον με το τμήμα αερίου... να αφήσω τηλέφωνο για να με καλέσουν εκείνοι. Λέω αφήστε το... θα με ξυπνήσετε μεσημεριάτικα, μη με καλέσετε.

Κάνω αίτημα στο myrae και κατά ΔΕΗ για καθυστέρηση αλλαγής προμηθευτή.

Εεε λοιπόν στις 16:30 με κάλεσαν, στο σπίτι! Με απόκρυψη! Και παρέκαμψαν δε ξέρω κι εγώ πώς, τη φραγή απόρρητων αριθμών που έχω στη Vodafone! Πώς έγινε αυτό, θα τρελαθώ! 

Τέσπα, μου λένε έγινε η αλλαγή χτες... τζάμπα τα αιτήματα στη ΡΑΕ. 🤪

16/1/25 αίτηση στην δεη για μετάβαση από ελπεντισον στο gascontrol

μεχρι χθες παρασκευή, στο myδεη καμία παροχή στον αφμ μου... Μεσημέρι Παρασκευής αίτημα myrae προς δεη και ΕΔΑ για καθυστέρηση αλλαγης παρόχου κλπ. Σήμρα Σαββατο το πρωί είχα μια κλήση με απόκρυψη, δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν ξέρω αν τυχόν ήταν από ΔΕΗ. Πριν λίγα λεπτά, μεσημέρι Σαββάτου, η ΕΔΑ απαντάει στο αίτημα ότι "η μετάβαση έχει ολοκληρωθεί από τις 17-1-2025" (μόλις μια μερα μετά την αίτησή μου!), η ΔΕΗ δεν έχει ασχοληθεί καν, αλλά στο myΔΕΗ η παροχή μου πλέον φαίνεται ενεργή! Ουάου! Σύμπτωση; Δεν νομίζω :) :) 

Οπότε συμπεραίνω ότι δεν ηταν τσάμπα τα αιτήματα στην ραε, ούτε τηλέφωνα ούτε email ούτε τιποτα... :)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leftermann είπε

16/1/25 αίτηση στην δεη για μετάβαση από ελπεντισον στο gascontrol

μεχρι χθες παρασκευή, στο myδεη καμία παροχή στον αφμ μου... Μεσημέρι Παρασκευής αίτημα myrae προς δεη και ΕΔΑ για καθυστέρηση αλλαγης παρόχου κλπ. Σήμρα Σαββατο το πρωί είχα μια κλήση με απόκρυψη, δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν ξέρω αν τυχόν ήταν από ΔΕΗ. Πριν λίγα λεπτά, μεσημέρι Σαββάτου, η ΕΔΑ απαντάει στο αίτημα ότι "η μετάβαση έχει ολοκληρωθεί από τις 17-1-2025" (μόλις μια μερα μετά την αίτησή μου!), η ΔΕΗ δεν έχει ασχοληθεί καν, αλλά στο myΔΕΗ η παροχή μου πλέον φαίνεται ενεργή! Ουάου! Σύμπτωση; Δεν νομίζω :) :) 

Οπότε συμπεραίνω ότι δεν ηταν τσάμπα τα αιτήματα στην ραε, ούτε τηλέφωνα ούτε email ούτε τιποτα... :)

και εμενα αργησε σχεδον 40 μερες η αλλαγη απο Δεη σε Elpedison..

• Sad 2
Δημοσ.

Έχω αλλάξει πακέτο από gasbenefit σε gascontrol της ΔΕΗαπό 11/2024. Ενώ ο υπάλληλος τηλεφωνικά με διαβεβαίωσε 2 φορές ότι δικαιούμαι τα 100€ στην έκδοση του πρώτου λογαριασμού δεν είχα τελικά κάποια έκπτωση. Έτσι έχω ανοίξει αίτημα στο myrae  από τις 20/1/2025 όπου αναφέρω ώρα/ημερομηνία κλήσης και το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου. Το αίτημα στο myrae με κοινοποίηση στη ΔΕΗ δεν έχει κάποια εξέλιξη. Έστειλα επίσης email στο costumer service της ΔΕΗ όπου κι από εκεί δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Υγ. Ο λογαριασμός μου λήγει στις 11/2...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...