zanskou Δημοσ. Παρασκευή στις 04:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:10 μμ 1 ώρα πριν, alejsalonica είπε ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην ΖΕΝΙΘ ενώ στα συμβόλαια αναφέρουν δωρεάν 6 πάγια και χρέωση 0,038 € / kWh για τα dual, δεν το εφαρμόζουν με διάφορες προφάσεις. ΜΗΝ τα δέχεστε, κάντε παράπονο και φτάστε έως ΡΑΑΕΥ εισαι σιγουρος οτι δεν το εφαρμοζουν ; γιατι εχω την εντύπωση οτι λένε στα ψιλά γράμματα πως τα δωρεάν πάγια ειναι διάφορους μήνες της διάρκειας του συμβολαίου και οχι διαδοχικους
Con_stant1ne Δημοσ. Παρασκευή στις 04:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:17 μμ 8 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε 3 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει η εδα Θεσσαλονίκης να κάνει την αλλαγή; Έχουν περάσει 3 βδομάδες που έλαβαν το αίτημα και ακόμα δεν μου χουν στείλει για ραντεβού. Εμένα πάντως στην η προηγούμενη αλλαγή από 9/12 ολοκληρώθηκε 3/1.. μετά από τηλέφωνα και myrae Διαχειριστής δικτύου ή προμηθευτής ενέργειας είχες επιλέξει στο αίτημα; Λέω να ανοίξω.
alejsalonica Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Ελέγξτε τους λογαριασμούς σας να συμφωνούν με τα συμβόλαια που κάνατε. Προφάσεις όπως είναι ότι είναι συστημικό λάθος και θα το δείτε στον άλλο λογαριασμό να μην το δέχεστε! Ότι είναι έκπτωση συνέπειας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Ότι επειδή είναι ο πρώτος λογαριασμός και δεν είναι δίμηνος…!!!! Ότι δεν το έβλεπαν στο συμβόλαιο λες κι εγώ είχα άλλο αντίγραφο. Γενικά παρατηρήθηκε ένα μοτίβο & δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί όλο αυτό.
Dogtor21 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:54 μμ 1 ώρα πριν, Con_stant1ne είπε Διαχειριστής δικτύου ή προμηθευτής ενέργειας είχες επιλέξει στο αίτημα; Λέω να ανοίξω. Διαχειριστής Δικτύου..και στην πρώτη απάντηση κοντά στην ολοκλήρωση πάτησα κόκκινο..και αφού με πήρε η ΕΛΠΕ για την δώροεπιταγη πάτησα πράσινο 1
Dogtor21 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:57 μμ Τελικά δεν βγήκε αληθής η πληροφορία από την ΔΕΗ... συνεχίζει το 100€ και για Φλεβάρη
volos40 Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ 9 ώρες πριν, alejsalonica είπε ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην ΖΕΝΙΘ ενώ στα συμβόλαια αναφέρουν δωρεάν 6 πάγια και χρέωση 0,038 € / kWh για τα dual, δεν το εφαρμόζουν με διάφορες προφάσεις. ΜΗΝ τα δέχεστε, κάντε παράπονο και φτάστε έως ΡΑΑΕΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...η ζενιθ τετοια πραγματα?πεφτω απο τα συνεφα.😛 σας τα λεμε δεν ακουτε..... 1 1
alejsalonica Δημοσ. χθες στις 12:09 μμ Δημοσ. χθες στις 12:09 μμ 11 ώρες πριν, volos40 είπε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...η ζενιθ τετοια πραγματα?πεφτω απο τα συνεφα.😛 σας τα λεμε δεν ακουτε..... Πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος ότι ΟΛΟΙ είναι ίδιοι. Είμαι μηχανικός που ασχολούμαι με τον κλάδο της ενέργειας για πολλά χρόνια. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Η και καλά σοβαρή ΔΕΗ, όταν υπαναχώρησα εντός 14ημέρων από ηλεκτρονική σύμβαση, με χρέωσε 100€ πρόστιμο το οποίο δεν δεχόταν να το ακυρώσει παρά μόνο όταν έφτασα ΡΑΑΕΥ. Μετά σε μια μέρα έστειλε νέο τελικό λογαριασμό διορθωμένο. Δεν υπάρχει καμία εταιρεία σοβαρή για το απλό λόγο ότι η ΡΑΑΕΥ τους χαδεύει και τους αφήνει να τα κάνουν. Αν τους έριχνε χοντρά πρόστιμα για κάθε τέτοιο περιστατικό θα ήταν διαφορετικά. Δεν πρόκειται όμως να γίνει οπότε θα είμαστε συνεχώς σε κόντρες. Όπως με τράπεζες - τηλεπικοινωνίες - λοιπές εταιρείες. 1
ekrepali Δημοσ. χθες στις 01:49 μμ Δημοσ. χθες στις 01:49 μμ On 31/01/2025 at 12:57, Con_stant1ne said: Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει η εδα Θεσσαλονίκης να κάνει την αλλαγή; Έχουν περάσει 3 βδομάδες που έλαβαν το αίτημα και ακόμα δεν μου χουν στείλει για ραντεβού. Τρομπάρουν τώρα τελευταία... Αν ανοίξεις αίτημα στο myrae, υπόψιν διαχειριστή --> ΕΔΑ θεσσαλονίκης / θεσσαλίας Μια φορά που το έκανα υπόψιν ΔΕΔΑ (μετά τη συγχώνευση), το αγνόησαν πλήρως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα