ekrepali Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 9 hours ago, than81 said: Τι γινεται εδω ? Καμια ιδεα? Ρώτα εδώ
The_Judas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, than81 είπε Παιδες , ειναι νορμαλ για σπιτι 60 τμ με 4 σωματα + πετσετοκρεμαστρα θερμαινομενη για φυσικο αεριο καταναλωση 1,191 kwh (101 ευρω) για 56 μερες (εκ των οποιων ελειπα και τις 13 μερες). Εχω ηλιακο θερμοσιφωνα για το ζεστο νερο και θερμομονωση, κουφωματα μονωτικα (ειχα κανει εξοικονομω) οποτε μου φαινεται υπερβολικο. Βεβαια εχω κ κουζινα που χρησιμοποιει φυσικο αεριο αλλα ενα ατομο ειμαι στο σπιτι , δεν μαγειρευω κ καθε μερα. Περσι το χειμωνα μου ειχε συμβει κατι αντιστοιχο (2,300 kwh για 69 μερες). Τι γινεται εδω ? Καμια ιδεα? φυσιολογικά μου ακούγονται τα νούμερα κατανάλωσης για περίοδο που έχει κρύο και καεί αρκετά το αέριο. Ποια εταιρεία έχεις στο φυσικό αέριο;
vasilhsstr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, The_Judas είπε αυξανεται η διεισδυση... μεχρι και η ονομασια ειναι προκλητικη και τι να γράφανε...χρέωση λιπαντικού ? Για το καλό μας είναι βρε αχάριστοι πλάκα πλάκα θέλει καταγγελίες ... 1
aXer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Υπάρχει κάποιος που πρόσφατα να πήγε στην Elpedison και να πήρε την δωροεπιταγή; Πότε την στέλνουν; Άμεσα ή πχ μετά τον πρώτο λογαριασμό;
Dogtor21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, aXer είπε Υπάρχει κάποιος που πρόσφατα να πήγε στην Elpedison και να πήρε την δωροεπιταγή; Πότε την στέλνουν; Άμεσα ή πχ μετά τον πρώτο λογαριασμό; Αίτηση 3/12... ΕΔΑ στις 9/12... ολοκλήρωση 3/1..με πήραν πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες ότι στις επόμενες 10 εργάσιμες θα παραλάβω (αύριο ολοκληρώνονται)...και ακόμη τίποτα.. εννοείται ότι λογαριασμό δεν έχω πάρει ακόμα .. πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 15 εργάσιμες τελικά.. άρα άλλη μια βδομάδα υπομονή Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από Dogtor21
TasosPk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα εκανα e-contract για να παω απο ΔΕΗ - ΕΛΠΕ . Η πωλήτρια που με πήρε μου ανέφερε +20 ευρώ στον Σκλαβενίτη επειδή ειμαι ήδη πελάτης λέει και πήγα και το αέριο εκεί. Αν υπογράψω το συμβόλαιο και φύγω απο το ρεύμα, τι γίνετε? 😅 Ήθελα σήμερα να κάνω αίτηση να πάω ΗΡΩΝ στο ρεύμα μιας και λήγει το bright που είμαστε και έχω περάσει και το 6μήνο. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από TasosPk
libera Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2025 στις 3:32 ΜΜ, ekrepali είπε πρέπει να πάρω εγώ τηλέφωνο για να ξεκολλήσει η αίτηση. Μπα, ούτε αυτό πιάνει. Τρεις φορές πήρα τηλέφωνο και δεν ορίζουν ραντεβού για επιτόπια αυτοψία. Ήδη έφτασα 13ημερες ημερολογιακές . Αναγκαστικά άνοιξα και θέμα στο myrae Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από libera
ekrepali Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 3 hours ago, TasosPk said: Αν υπογράψω το συμβόλαιο και φύγω απο το ρεύμα, τι γίνετε? 😅 Αν γράφει +20 στη σύμβαση, θα τη πάρεις κανονικά ακόμα κι αν φύγεις. Δώρο στην έκανε η εκπρόσωπος, δεν υπάρχουν όροι που να λένε ότι τη χάνεις αν δεν έχεις ενεργή παροχή ρεύματος. 1 hour ago, libera said: Μπα, ούτε αυτό πιάνει. Τρεις φορές πήρα τηλέφωνο και δεν ορίζουν ραντεβού για επιτόπια αυτοψία. Ήδη έφτασα 13ημερες ημερολογιακές . Αναγκαστικά άνοιξα και θέμα στο myrae Μια απ'τα ίδια... αίτηση από 14/1. Και μου είπε ότι δε μπορεί να καταχωρήσει αίτημα για επίσπευση (τις προηγούμενες 2 φορές πώς γινόταν;;; ) κι ότι έχουν μεγάλο όγκο αιτήσεων και θα υλοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας κλπ... Χάσανε τη μπάλα και δυστυχώς μάς ταλαιπωρούν. Υπόψιν στο myrae, ένα αίτημα που είχα ανοίξει πριν από 3-4 μήνες κατά της ΔΕΔΑ, είναι ακόμα στο στάδιο 1... δεν έχουν απαντήσει. Ίσως πρέπει να πατάμε ακόμα ΕΔΑ Αττικής και ΕΔΑ ΘΕΣΣ για να τα βλέπουν. Εγώ λέω να στείλω mail αντί να ανοίξω αίτημα στη ΡΑΕ.
Dogtor21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Ενημέρωση επί του πιεστηρίου.. Πήγα σήμερα σε κατάστημα για αλλαγή από ELPE σε ΔΕΗ και μου είπαν ότι από αύριο γίνεται ξανά 50€ το προμο για το control
vagos789 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ Ειχαν 100€ για νεους πελατες,αρα απο αυριο θα ειναι 50
Con_stant1ne Δημοσ. Παρασκευή στις 12:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:57 μμ Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει η εδα Θεσσαλονίκης να κάνει την αλλαγή; Έχουν περάσει 3 βδομάδες που έλαβαν το αίτημα και ακόμα δεν μου χουν στείλει για ραντεβού.
atpanos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 μμ Μόλις τώρα, Con_stant1ne είπε Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει η εδα Θεσσαλονίκης να κάνει την αλλαγή; Έχουν περάσει 3 βδομάδες που έλαβαν το αίτημα και ακόμα δεν μου χουν στείλει για ραντεβού. δεν χεριάζετε (πάντα) ραντεβού, σε μένα τόσο εκανε η αλλαγή αλλα δεν μου έστειλε κανένας τίποτα. όταν ήρθαν οι λογαριασμοί το είδα στην ημερομηνία πότε άλλαξε...
alejsalonica Δημοσ. Παρασκευή στις 02:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:07 μμ ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην ΖΕΝΙΘ ενώ στα συμβόλαια αναφέρουν δωρεάν 6 πάγια και χρέωση 0,038 € / kWh για τα dual, δεν το εφαρμόζουν με διάφορες προφάσεις. ΜΗΝ τα δέχεστε, κάντε παράπονο και φτάστε έως ΡΑΑΕΥ 1
tempo Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, alejsalonica said: ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην ΖΕΝΙΘ ενώ στα συμβόλαια αναφέρουν δωρεάν 6 πάγια και χρέωση 0,038 € / kWh για τα dual, δεν το εφαρμόζουν με διάφορες προφάσεις. ΜΗΝ τα δέχεστε, κάντε παράπονο και φτάστε έως ΡΑΑΕΥ τι λένε δηλαδή και δεν το εφαρμόζουν; Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:43 μμ από tempo
Dogtor21 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ 3 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει η εδα Θεσσαλονίκης να κάνει την αλλαγή; Έχουν περάσει 3 βδομάδες που έλαβαν το αίτημα και ακόμα δεν μου χουν στείλει για ραντεβού. Εμένα πάντως στην η προηγούμενη αλλαγή από 9/12 ολοκληρώθηκε 3/1.. μετά από τηλέφωνα και myrae
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα