Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω χάσει λίγο επαφή με το θέμα, τι ισχύει με την υποχρέωση παραμονής; Φεύγουμε όποτε θέλουμε ή υπάρχει ρήτρα;

• Απαντ. 846
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα.Ειμαι στο gas benefit στην ΔΕΗ με λήξη συμβολαίου 14/03 , δικαιούμαι την έκπτωση για μετάβαση σε control ή πρέπει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο ; Έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα ;

Δημοσ.
2 hours ago, desiro said:

Εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω γτ με 100αρικο εχω βγει κ πολυ μειον στο επιδομα θερμανσης!! Το πηρα μια φορα, εκανα πριν 10 μερες αιτηση για ελπε για το 50αικο συν 20 κ θα ξανακανω τελη Μαρτιου για Δεη, αν φυσικα ισχυει ακομα το 100αρικο για να τρωγεται το 100αρικο για περιοδο που δεν πιανει για το επιδομα ( απο 1/4 & μετα)

Mη σκαλωνεις γι αυτό... Τσέκαρε το topic του επιδόματος θέρμανσης

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/1/2025 στις 5:17 ΜΜ, tempo είπε

γεια σας, έχω κάνει την αίτηση αλλαγής παρόχου φυσικού αερίου απο Ζενιθ σε ΔΕΗ.

Σε επικοινωνία με ΕΔΑ Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι έχουν λάβει το αίτημα απο ΔΕΗ αλλά δεν γνώριζαν να μου πουν πότε θα γίνει η αλλαγή και αν θα χρειαστεί μέτρηση απο αυτούς. Μάλιστα με ρώτησαν αν στην αίτηση που έκανα στην ΔΕΗ έχω επισυνάψει και φωτο του μετρητή και της ένδειξης (έχω επισυνάψει κανονικά τις απαραίτητες φωτογραφίες).

Ερώτηση_1: μπορούν να πραγματοποιήσουν την αλλαγή όταν θέλουν ή υπάρχει κάποιο χρονικό όριο;

Ερώτηση_2: εγώ μέχρι να γίνει η αλλαγή απο ποιόν χρεώνομαι; απο την πρώην Ζενιθ ή την νέα ΔΕΗ;

Εγώ έκανα αίτηση στην ΕΛΠΕ 2/12..3/12 ηχογράφηση και αποδοχή...9/12 πήγε το αίτημα στην ΕΔΑ.. μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα στην ΕΔΑ και αφού άνοιξα και myrae..η αλλαγή πραγματοποιήθηκε 3/1... όμως χρέωση κανονικά από 9/12 που πήγε το αίτημα..

Το περίεργο είναι ότι τον Οκτώβριο που είχα πάει ΔΕΗ (σε κατάστημα όμως) ενώ της ΕΛΠΕ ήταν από συνεργάτη σε μια βδομάδα είχα αλλάξει...

Δημοσ.
15 minutes ago, Dogtor21 said:

Το περίεργο είναι ότι τον Οκτώβριο που είχα πάει ΔΕΗ (σε κατάστημα όμως) ενώ της ΕΛΠΕ ήταν από συνεργάτη σε μια βδομάδα είχα αλλάξει...

Δεν είναι θέμα παρόχου... απλά οι νέοι υπάλληλοι της ΕΔΑ πετάνε χαρταετό. Μέχρι και πέρυσι σε όσες αλλαγές έκανα, είτε έκαναν δεκτή τη φωτογραφία είτε έρχονταν μέχρι την 8η εργάσιμη για καταμέτρηση. Από τότε που έγινε η αλλαγή σε Ena-on... πρέπει να πάρω εγώ τηλέφωνο για να ξεκολλήσει η αίτηση. Αν δεν έχει μεσολαβήσει προγραμματισμένη επιτόπια, κάνουν δεκτή τη φωτογραφία με την ημερομηνία που έλαβαν το αίτημα απ'τον πάροχο. Αν έχει μεσολαβήσει επιτόπια, είτε λαμβάνουν υπόψιν αυτή την ένδειξη κατά την ημερομηνία που έγινε η επιτόπια, είτε έρχονται για νέα έκτακτη επιτόπια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεν είναι θέμα παρόχου... απλά οι νέοι υπάλληλοι της ΕΔΑ πετάνε χαρταετό. Μέχρι και πέρυσι σε όσες αλλαγές έκανα, είτε έκαναν δεκτή τη φωτογραφία είτε έρχονταν μέχρι την 8η εργάσιμη για καταμέτρηση. Από τότε που έγινε η αλλαγή σε Ena-on... πρέπει να πάρω εγώ τηλέφωνο για να ξεκολλήσει η αίτηση. Αν δεν έχει μεσολαβήσει προγραμματισμένη επιτόπια, κάνουν δεκτή τη φωτογραφία με την ημερομηνία που έλαβαν το αίτημα απ'τον πάροχο. Αν έχει μεσολαβήσει επιτόπια, είτε λαμβάνουν υπόψιν αυτή την ένδειξη κατά την ημερομηνία που έγινε η επιτόπια, είτε έρχονται για νέα έκτακτη επιτόπια.

Γενικά πάντως όσες αλλαγές έχω κάνει αέριο (5 σε 13μηνες) πλην της προτελευταίας με την ΔΕΗ τον Οκτώβριο όλες ήθελαν σπρώξιμο και πρήξιμο..και εννοείται σε όλες υπήρχε φωτογραφία και πληρωμένος λογαριασμός...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, desiro είπε

Εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω γτ με 100αρικο εχω βγει κ πολυ μειον στο επιδομα θερμανσης!! Το πηρα μια φορα, εκανα πριν 10 μερες αιτηση για ελπε για το 50αικο συν 20 κ θα ξανακανω τελη Μαρτιου για Δεη, αν φυσικα ισχυει ακομα το 100αρικο για να τρωγεται το 100αρικο για περιοδο που δεν πιανει για το επιδομα ( απο 1/4 & μετα)

Στο επιδομα θερμανσης περνάς κανονικα τον λογαριασμό χωρις να υπολογίζεις καποια εκπτωση.
Ετσι εχει αναφερθει εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...