ekrepali Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 hour ago, snb said: FYI Έστειλα mail στο [email protected] και σε 1 ώρα μου την είχαν στείλει. Tέλεια... άρα λειτουργούν αυτά τα 3 email για Θεσσαλονίκη/Θεσσαλία, Αττική και λοιπή Ελλάδα Spoiler 1
maravra Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Καλησπέρα,σε όλους ,γνωρίζετε αν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις στον λογαριασμό του αερίου είναι η ίδια σε όλους τους παρόχους;
tempo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου γεια σας, έχω κάνει την αίτηση αλλαγής παρόχου φυσικού αερίου απο Ζενιθ σε ΔΕΗ. Σε επικοινωνία με ΕΔΑ Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι έχουν λάβει το αίτημα απο ΔΕΗ αλλά δεν γνώριζαν να μου πουν πότε θα γίνει η αλλαγή και αν θα χρειαστεί μέτρηση απο αυτούς. Μάλιστα με ρώτησαν αν στην αίτηση που έκανα στην ΔΕΗ έχω επισυνάψει και φωτο του μετρητή και της ένδειξης (έχω επισυνάψει κανονικά τις απαραίτητες φωτογραφίες). Ερώτηση_1: μπορούν να πραγματοποιήσουν την αλλαγή όταν θέλουν ή υπάρχει κάποιο χρονικό όριο; Ερώτηση_2: εγώ μέχρι να γίνει η αλλαγή απο ποιόν χρεώνομαι; απο την πρώην Ζενιθ ή την νέα ΔΕΗ;
ekrepali Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 hours ago, maravra said: Καλησπέρα,σε όλους ,γνωρίζετε αν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις στον λογαριασμό του αερίου είναι η ίδια σε όλους τους παρόχους; Κανονικά είναι ίδιες σε όλους... με απειροελάχιστες διαφορες στη χρέωση μεταφοράς (cents) ανάλογα πόσους πελάτες έχει ο κάθε πάροχος και τι ποσότητες έχει κλείσει για μεταφορά. Από πόλη σε πόλη υπήρχαν διαφορες παλιά. Επιπλέον υπάρχει η σπαζοκεφαλια με τη χρέωση ισχύος. Ενώ πχ το 2006 ο πατέρας μου είχε υπογράψει για 24000... η ΕΔΑ πλέον στους αναλογικούς χρεώνει 50000 που είναι η μέγιστη δυνατότητα του. Σε άλλους μπορεί να χρεώνει και 77000. Άμα δε καταλαβαίνεις άστο μη δίνεις σημασία. Άμα θες παραπάνω πληροφορίες κάνε αναζήτηση εδώ για χρέωση ισχύος σε παλιά comments... Όχι πως βγάλαμε άκρη. 1 hour ago, tempo said: γεια σας, έχω κάνει την αίτηση αλλαγής παρόχου φυσικού αερίου απο Ζενιθ σε ΔΕΗ. Σε επικοινωνία με ΕΔΑ Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι έχουν λάβει το αίτημα απο ΔΕΗ αλλά δεν γνώριζαν να μου πουν πότε θα γίνει η αλλαγή και αν θα χρειαστεί μέτρηση απο αυτούς. Μάλιστα με ρώτησαν αν στην αίτηση που έκανα στην ΔΕΗ έχω επισυνάψει και φωτο του μετρητή και της ένδειξης (έχω επισυνάψει κανονικά τις απαραίτητες φωτογραφίες). Ερώτηση_1: μπορούν να πραγματοποιήσουν την αλλαγή όταν θέλουν ή υπάρχει κάποιο χρονικό όριο; Ερώτηση_2: εγώ μέχρι να γίνει η αλλαγή απο ποιόν χρεώνομαι; απο την πρώην Ζενιθ ή την νέα ΔΕΗ; Η αλλαγή πρέπει να γίνεται εντός 8 εργάσιμων από τη μέρα που θα λάβουν το αίτημα από τον πάροχο. Αν δεχτούνε τη φώτο... τότε η αλλαγή θα γίνει με την ένδειξη σου κατά την ημερομηνία που η ΔΕΗ απέστειλε το αιτημα. Αν στείλουν άτομο για επιτόπια, θα γίνει η αλλαγή εκείνη την ημερομηνία με την ένδειξη που θα λάβει ο καταμετρητής της ΕΔΑ. Κι αν έχεις τηλεμετρηση, θα γίνει αλλαγή με τηλεμετρηση.
billyst Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Στην εφαρμογή της ΔΕΗ μπαίνετε εσείς βρε παιδιά ; Έχω κάνα δίμηνο να μπω και με λένε συνέχεια από το τηλεφωνικό θα γίνει και θα γίνει
ekrepali Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 28 minutes ago, billyst said: Στην εφαρμογή της ΔΕΗ μπαίνετε εσείς βρε παιδιά ; Έχω κάνα δίμηνο να μπω και με λένε συνέχεια από το τηλεφωνικό θα γίνει και θα γίνει Mια χαρά μπαίνει... Έκανες ενημέρωση στοιχείων εισόδου μετά τις 8/12; https://mydei.dei.gr/el
tollisth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, billyst είπε Στην εφαρμογή της ΔΕΗ μπαίνετε εσείς βρε παιδιά ; Έχω κάνα δίμηνο να μπω και με λένε συνέχεια από το τηλεφωνικό θα γίνει και θα γίνει Υπάρχει πρόβλημα εδώ και δυο μήνες σε εμένα εχει χαθεί η παροχή ρεύματος ακρη δεν θα βγάλεις
paiktaras69 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου καλησπέρα! Είμαι ΔΕΗ με myhomegasbenefit το οποίο λήγει 8-2-24 , προς τα που να κινηθώ με την λήξη του ?
Mule206 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, billyst είπε Στην εφαρμογή της ΔΕΗ μπαίνετε εσείς βρε παιδιά ; Έχω κάνα δίμηνο να μπω και με λένε συνέχεια από το τηλεφωνικό θα γίνει και θα γίνει Σε εμένα από τότε που έγινε η ενημέρωση και μου ξαναζητησε τα στοιχεία μου, κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή μου ζητάει username και password. Και δεν έχει επιλογή να μπαίνω γρήγορα με αποτύπωμα (όπως γινόταν πιο παλιά) εκτός αν χάνω κάποιο επεισόδιο.
raPhaeL Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου On 08/01/2025 at 14:15, ioio said: Εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο στο benefit, θα πάρεις τα 100 ευρώ. Από εκεί και πέρα σίγουρα η τιμή του control συμφέρει για τους χειμερινούς μήνες. Εφόσον πιστωθείς και τα 100 ευρώ, θεωρώ ότι είναι μια καλή λύση. Πήρα και εγω τη ΔΕΗ σε ακριβως την ιδια κατάσταση και μου λέει πρέπει να ΜΗΝ εχει ληξει το συμβόλαιο αν ήσουν υφιστάμενος πελατης. Οτι θέλουν λενε καθε φορα; Θα τους ξαναπάρω μαλλον μπας και πέσω σε αλλη περιπτωση
paiktaras69 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Στις 8/1/2025 στις 2:15 ΜΜ, ioio είπε Εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο στο benefit, θα πάρεις τα 100 ευρώ. Από εκεί και πέρα σίγουρα η τιμή του control συμφέρει για τους χειμερινούς μήνες. Εφόσον πιστωθείς και τα 100 ευρώ, θεωρώ ότι είναι μια καλή λύση. εγώ μόλις μίλησα με ΔΕΗ και στο τηλ κέντρο μου είπαν ότι τα 100 € τα παίρνει μόνο νέος πελάτης , ερχόμενος δλδ από άλλη εταιρία
kxtsao Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε καλησπέρα! Είμαι ΔΕΗ με myhomegasbenefit το οποίο λήγει 8-2-24 , προς τα που να κινηθώ με την λήξη του ? μην περιμένεις να λήξει, φύγε τώρα στο κοντρόλ που είναι σταθερό στο 0,045 1
Silkcut Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε εγώ μόλις μίλησα με ΔΕΗ και στο τηλ κέντρο μου είπαν ότι τα 100 € τα παίρνει μόνο νέος πελάτης , ερχόμενος δλδ από άλλη εταιρία Εγώ προχθές μετέβησα από benefit σε control. Ήμουν στον τελευταίο μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου στο benefit και ο υπάλληλος που πραγματοποίησε τη σύναψη του νέου συμβολαίου τηλεφωνικά είπε σαφώς ότι παίρνω την έκπτωση των 100ε. Την προηγούμενη βδομάδα που είχα μιλήσει με άλλο υπάλληλο τηλεφωνικά επίσης είπε ότι δικαιούμαι την έκπτωση των 100ε. Οψόμεθα στον επόμενο λογαριασμό. 2
ioio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, paiktaras69 είπε εγώ μόλις μίλησα με ΔΕΗ και στο τηλ κέντρο μου είπαν ότι τα 100 € τα παίρνει μόνο νέος πελάτης , ερχόμενος δλδ από άλλη εταιρία Σωστα κι αυτόπου λες ισχύει. Μετά από ότι κατάλαβα είναι που θα πέσεις. Αν ο άλλος στο κέντρο, ενώ δεν το δικαιούσαι, σου το δώσει. Εγώ μια φορά δεν το πήρα. Μπορεί να έπεσα σε τυπικό υπάλληλο. Πάντως κανονικά δεν το παίρνεις αν ήσουν στο benefit και δεν ήσουν κοντά στη λήξη του. 6 ώρες πριν, raPhaeL είπε Πήρα και εγω τη ΔΕΗ σε ακριβως την ιδια κατάσταση και μου λέει πρέπει να ΜΗΝ εχει ληξει το συμβόλαιο αν ήσουν υφιστάμενος πελατης. Οτι θέλουν λενε καθε φορα; Θα τους ξαναπάρω μαλλον μπας και πέσω σε αλλη περιπτωση Τώρα τι να σου πω. Μακάρι να το πάρεις. Μια δοκιμή θα πείσει. 6 ώρες πριν, Mule206 είπε Σε εμένα από τότε που έγινε η ενημέρωση και μου ξαναζητησε τα στοιχεία μου, κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή μου ζητάει username και password. Και δεν έχει επιλογή να μπαίνω γρήγορα με αποτύπωμα (όπως γινόταν πιο παλιά) εκτός αν χάνω κάποιο επεισόδιο. Και σε εμένα τα ίδια κι είναι πολύ σπαστικό. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από ioio
desiro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 18/1/2025 στις 11:02 ΜΜ, TasosPk είπε Kαλησπέρα , αν φύγω απο το MyHomeGasControl πάω ελπέ για το 50άρικο σκλαβενίτη και ξαναγυρίσω μετα πίσω ΔΕΗ,θα πάρω πάλι το 100αρικό?Με δεδομένο οτι τρέχει ακόμα το πρόμο φυσικά. Εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω γτ με 100αρικο εχω βγει κ πολυ μειον στο επιδομα θερμανσης!! Το πηρα μια φορα, εκανα πριν 10 μερες αιτηση για ελπε για το 50αικο συν 20 κ θα ξανακανω τελη Μαρτιου για Δεη, αν φυσικα ισχυει ακομα το 100αρικο για να τρωγεται το 100αρικο για περιοδο που δεν πιανει για το επιδομα ( απο 1/4 & μετα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα