Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά .

Επειδή έχω κάνει από ΦΑ σε ΔΕΗ από μέσα Δεκέμβρη αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση , υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχει γίνει ;

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 hours ago, tempo said:

Το μήνυμα σημαίνει ότι πήγε το αίτημα στην edathess (Θεσσαλονίκη) 

Το έστειλαν ΕΔΑ Θεσσ. Αν έχεις τηλεμετρηση θα γίνει η αλλαγή σύντομα. Αν έχεις παλιό μετρητή, είτε θα γίνει η αλλαγή με ένδειξη φωτογραφίας η θα στείλουν για επιτόπια εντός 8 εργάσιμων. Αν δεν έχεις εξέλιξη μετά από 10 εργάσιμες, τότε πάρε τηλέφωνο την ΕΔΑ... γιατί τώρα τελευταία κωλοβαράνε.

• Like 1
Δημοσ.

ηρθε λογαριασμος 47ημερων απο ΔΕΗ με το 100αρικο. Τωρα που να παω; 

ζενιθ που εχω το ρευμα ή υπαρχει αλλη προσφορα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, thermaikos4 said:

ηρθε λογαριασμος 47ημερων απο ΔΕΗ με το 100αρικο. Τωρα που να παω; 

ζενιθ που εχω το ρευμα ή υπαρχει αλλη προσφορα;

Διάλεξε ένα απ'τα δυο

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright_133229/

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright-12m_133532/

Το 50άρικο του Σκλαβενίτη έληγε για αιτήσεις ως 10/1... αλλά πήρε παράταση, νομίζω μέχρι τέλος του μήνα. 

Όταν πάρεις την επιταγή... είτε γυρνάς ΔΕΗ (αν υπάρχει ακόμα δώρο) είτε ΉΡΩΝ Gas Max μέσω econtract για 50άρικο (αν δεν έχεις ξαναπάρει το τελευταίο 6μηνο). Αλλά στον ΗΡΩΝ εννοείται προσοχή, γιατί ορίζουν μηνιαίες τιμές ό,τι τους καπνίσει.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

καλησπερσα ξερει κανεις πως θα δω που ανηκω στο αεριο ? ημουν προτεργια πηγα για λιγο ζενιθ και επεστρεψα υποτιθετε προτεργια.. πως θα δω πουθ ειμαι?

Δημοσ.
6 minutes ago, xariskk24 said:

καλησπερσα ξερει κανεις πως θα δω που ανηκω στο αεριο ? ημουν προτεργια πηγα για λιγο ζενιθ και επεστρεψα υποτιθετε προτεργια.. πως θα δω πουθ ειμαι?

Εδα Θεσσ 2310584444 

Εδα αττικής 2130882000

Δημοσ.

Είχα gasbenefit στη Δεη. Το συμβόλαιο ΔΕΝ είχε λήξει ούτε ήταν κοντά στη λήξη κι άλλαξα σε gascontrol. Η αλλαγή έγινε τηλεφωνικά. Λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα, αφού δηλαδή άλλαξα πακέτο .Ο υπάλληλος με είχε διαβεβαιώσει 2 φορές ότι δικαιούμαι τα 100€. Έχω σημειώσει ημέρα/ώρα κλήσης και το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου. Αν δεν πάρω τα 100€, απευθύνομαι στη ΡΑΕ, στο help desk της ΔΕΗ ή πού; Έχει κάποιος/α σχετική γνώση ή εμπειρία;

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός από ΗΡΩΝ (Gas Pass) με 0,07611€/kWh

Και βλέπω εδώ που προτείνετε ΔΕΗ και Elpedison σταθερά με 0,045 και 0,0469€/kWh αντίστοιχα για 12 μήνες και σκέφτομαι "πόσο μ@λ@κ@ς είμαι που ακόμα κάθομαι"

Από την άλλη είμαι και λίγο καχύποπτος. Βλέπω το τυρί. Μήπως υπάρχει φάκα;
Για πείτε; Ποιος πάροχος συμφέρει αυτή την περίοδο;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, aXer είπε

Καλησπέρα

Μου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός από ΗΡΩΝ (Gas Pass) με 0,07611€/kWh

Και βλέπω εδώ που προτείνετε ΔΕΗ και Elpedison σταθερά με 0,045 και 0,0469€/kWh αντίστοιχα για 12 μήνες και σκέφτομαι "πόσο μ@λ@κ@ς είμαι που ακόμα κάθομαι"

Από την άλλη είμαι και λίγο καχύποπτος. Βλέπω το τυρί. Μήπως υπάρχει φάκα;
Για πείτε; Ποιος πάροχος συμφέρει αυτή την περίοδο;

δεν εχει φακα στη δεη οτι γραφει αυτο ειναι το σταθερο της ειναι μια καλη περιπτωση αυτη την εποχη και αν μετα πεσει φευγεις χωρις πεναλτι πλεον

Δημοσ.
8 minutes ago, nikosbt said:

δεν εχει φακα στη δεη οτι γραφει αυτο ειναι το σταθερο της ειναι μια καλη περιπτωση αυτη την εποχη και αν μετα πεσει φευγεις χωρις πεναλτι πλεον

Αποφάσισα να πάω Elpedison, συνδυαστικό Αέριο + Ρεύμα Double Energy Home Bright 12Μ
Από τις συγκρίσεις που έκανα με τους τελευταίους λογαριασμούς του ΗΡΩΝ
0,0378€/kWh το αέριο στην Elpedison από 0,07611€/kWh που πληρώσαμε στον τελευταίο του ΗΡΩΝ (0,0798€/kWh τον Νοέμβριο)
και 
0,1049€/kWh το ρεύμα στην Elpedison από 0.119€/kWh στον ΗΡΩΝ

Θα πληρώσω μια ρήτρα 19€ στο ρεύμα (διακοπή 6μηνου συμβολαίου στους 4,5 μήνες) και μια επιστροφή 30€ στο αέριο από τις επιδοτήσεις Gas Pass αλλά κλάιν, καλύπτονται από την 50ευρη που δίνει για τα Supermarket.

Ελπίζω να μην το μετανιώσω

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aXer είπε

Αποφάσισα να πάω Elpedison, συνδυαστικό Αέριο + Ρεύμα Double Energy Home Bright 12Μ
Από τις συγκρίσεις που έκανα με τους τελευταίους λογαριασμούς του ΗΡΩΝ
0,0378€/kWh το αέριο στην Elpedison από 0,07611€/kWh που πληρώσαμε στον τελευταίο του ΗΡΩΝ (0,0798€/kWh τον Νοέμβριο)
και 
0,1049€/kWh το ρεύμα στην Elpedison από 0.119€/kWh στον ΗΡΩΝ

Θα πληρώσω μια ρήτρα 19€ στο ρεύμα (διακοπή 6μηνου συμβολαίου στους 4,5 μήνες) και μια επιστροφή 30€ στο αέριο από τις επιδοτήσεις Gas Pass αλλά κλάιν, καλύπτονται από την 50ευρη που δίνει για τα Supermarket.

Ελπίζω να μην το μετανιώσω

εγω ειχα φυγει τρεχοντας απο κει μεγαλη απατη για μενα αυτοι, και μετα απο δω απο κει βαρεθηκα και πηγα στα σιγουρα στη δεη τουλαχιστον αυτο που λενε αυτο ειναι

• Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, nikosbt said:

εγω ειχα φυγει τρεχοντας απο κει μεγαλη απατη για μενα αυτοι, και μετα απο δω απο κει βαρεθηκα και πηγα στα σιγουρα στη δεη τουλαχιστον αυτο που λενε αυτο ειναι

Για πες, τι σου κάναν;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aXer είπε

Για πες, τι σου κάναν;

παλια εμπλεξα με τις ρητρες τοτε κοντευα να κανω μηνυση, μετα χρεωναν οτι ναι και ακριβο αεριο και διαφορα τετοια κολπα για μενα μακρια

Δημοσ.
7 minutes ago, nikosbt said:

παλια εμπλεξα με τις ρητρες τοτε κοντευα να κανω μηνυση, μετα χρεωναν οτι ναι και ακριβο αεριο και διαφορα τετοια κολπα για μενα μακρια

Και εγώ τα ίδια είχα πάθει με Watt & Volt. Δεν νομίζω να ήταν μόνο αυτοί. Όλοι τα ίδια σκατά είχαν κάνει με τις ρήτρες.
Είμαι 1,5 χρόνο στον ΗΡΩΝ και δεν έχω να πω τα καλύτερα. Αργούσαν να βγάλουν λογαριασμό μου λέγαν δικαιολογίες ότι κάναν μεταφορά συστήματος σε SAP και θα βγαίναν όλοι μαζί. Και μετά στο αέριο ήταν πολύ "σκιώδεις" οι χρεώσεις τους.
Αν ισχύουν οι συγκρίσεις που έδειξα πιο πάνω, νομίζω θα είμαι πολύ καλύτερα στην elpedison

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aXer είπε

Και εγώ τα ίδια είχα πάθει με Watt & Volt. Δεν νομίζω να ήταν μόνο αυτοί. Όλοι τα ίδια σκατά είχαν κάνει με τις ρήτρες.
Είμαι 1,5 χρόνο στον ΗΡΩΝ και δεν έχω να πω τα καλύτερα. Αργούσαν να βγάλουν λογαριασμό μου λέγαν δικαιολογίες ότι κάναν μεταφορά συστήματος σε SAP και θα βγαίναν όλοι μαζί. Και μετά στο αέριο ήταν πολύ "σκιώδεις" οι χρεώσεις τους.
Αν ισχύουν οι συγκρίσεις που έδειξα πιο πάνω, νομίζω θα είμαι πολύ καλύτερα στην elpedison

φιλε οτι νομιζεις πραξε εγω βαρεθηκα τα σουρτα φερτα και αραξα ειχα κανει δεη σταθερο ρευμα με 0.125 και αεριο με 0.45 και δεν ασχολουμε πλεον μονο αν αλαξει κατι πολυ πχ αεριο τηα γυρισω παλι στο κυμαινομενο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...