ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 μμ 47 minutes ago, petrox21 said: Μου βγηκε τελικος λογαριασμος στην Ελπε με πιστωτικο -50 ευρω, την εγγυηση δηλαδη. Να τα ζητησω πισω με αιτημα καταθεσης? Το κανουν ευκολα και γρηγορα ή θα εχουμε προβλημα? Και εντος ποσων ημερων πρεπει να το ζητησεις? Αν απο την αλλη επιστρεψω (ειναι πιθανο αν δινει το 50ευρω σε λογαριασμο στο double ακομα μεχρι τελος του Γεναρη), φανταζομαι μπορει να μπει το πιστωτικο στο νεο λογαριασμο που θα μου δημιουργησουν τοτε? Θα πρεπει να τους το τονισω με καποια ενεργεια ή θα γινει αυτοματοποιημενα? Αν και μαλλον πρεπει να τα ζητησω για να βαλουμε κανενα λογαριασμο θετικο και για το επιδομα.. Συμπλήρωσε το παρακάτω PDF... - Στον αριθμό παροχής γράψε: ΗΚΑΣΠ τάδε - Στο τέλος του κειμένου συμπλήρωσε αν στο λογαριασμό IBAN υπάρχει και συνδικαιούχος κι αν ναι ποιος. Μετά βάλε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou και κατέβασε το υπογεγραμμένο. Στείλτο στο [email protected] μαζί με: - Αντίγραφο ταυτότητας - Βεβαίωση τήρησης λογαριασμού. Πχ στη Πειραιώς μπαίνεις στο λογαριασμό στην εφαρμογή στο κινητό, πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες και βγάζεις βεβαίωση σε PDF. Σε άλλες τράπεζες δε ξέρω πως το βγάζεις... αν δε το βρίσκεις, βγάλε φώτο το βιβλιάριο... ή τράβα screenshot τον αριθμό λογαριασμού στο ebanking. Kι αν δε σε πάρουν τηλέφωνο μέσα σε 1 βδομάδα για επιβεβαίωση, πάρε εσύ τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης και ζήτα να το προχωρήσουν. ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΕΣ - Αντίγραφο.pdf 3
TasosPk Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ (επεξεργασμένο) Παίδες, να πώ πως ελεγά λαλακίες οτι δέν πήρα τα 100 ευρώ στην ΔΕΗ για την ανανέωση συμβολαίου myHome GasControl. . Πέρσυ το είχα στην μπροστινή σελίδα, φέτος μόνο πίσω στην ανάλυση(Παραθέτω screenshot). Tώρα που ειπα να κάτσω να δώ τι γίνετε και με αυτό, το παρατήρησα. Στο αέριο κανεις τουρισμό οποτε θέλεις χωρίς να σε νοίαζουν ρήτρες σωστά? Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:03 μμ από TasosPk 4
CHRISpros Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Πήγα protergia με 0 ευρώ πάγιο την άνοιξη γιατί λόγω ηλιακού έχω μηδενική κατανάλωση αυτούς τους μήνες. Με χρέωσαν με το καλημέρα (καλοκαίρι) έναν υψηλό έναντι. Τον πλήρωσα και κάθισα μέχρι Νοέμβριο για να "κάψω" το πιστωτικό. Τώρα έφυγα για ΔΕΗ και έβγαλαν ξανά υψηλο έναντι. Τώρα δεν θα πληρώσω και θα περιμένω αντιλογισμο με τον τελικό. Αλλά γιατί τόσο υψηλοί οι έναντι στην Protergia? Το έχει παρατηρήσει κι άλλος?
walex Δημοσ. Σάββατο στις 02:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:29 μμ (επεξεργασμένο) είμαι απο Μάιο Elpedison και όλοι οι λογαριασμοί είτε είναι έναντι είτε είναι εκκαθαριστικοί είναι χωρίς ενδείξεις κατανάλωσης (βάζουν αυτοί ότι νάνε?) συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό? Επεξ/σία Σάββατο στις 02:34 μμ από walex
ekrepali Δημοσ. Σάββατο στις 02:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:53 μμ 21 minutes ago, walex said: είμαι απο Μάιο Elpedison και όλοι οι λογαριασμοί είτε είναι έναντι είτε είναι εκκαθαριστικοί είναι χωρίς ενδείξεις κατανάλωσης (βάζουν αυτοί ότι νάνε?) συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό? Έχω περάσει 2 φορές από Elpedison, δεν είχα θέμα με εκκαθαρίσεις... Spoiler Ρώτα την ΕΔΑ τις ενδείξεις από τις 3 τελευταίες εκκαθαρίσεις, κι αν σου έχει χρεώσει η Elpedison ό,τι να'ναι... άνοιξε αίτημα στο myrae και ζήτα γραπτή απάντηση.
libera Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 πμ Στις 28/12/2024 στις 8:46 ΠΜ, ekrepali είπε Κατάστημα τώρα αναγκαστικά, με αντίγραφο σύμβασης ΕΔΑ. Καλημέρα , όταν λες αντίγραφο σύμβασης ΕΔΑ τι εννοείς?
ioio Δημοσ. Κυριακή στις 01:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:45 μμ 3 ώρες πριν, libera είπε Καλημέρα , όταν λες αντίγραφο σύμβασης ΕΔΑ τι εννοείς? Όταν πρωτοσυνδεθηκες στο δίκτυο αερίου, υπέγραψε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μια σύμβαση με την ΕΔΑ. Πρέπει να έχεις κάτι σαν το επισυναπτόμενο δηλαδή. 1
ekrepali Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ 4 hours ago, libera said: Καλημέρα , όταν λες αντίγραφο σύμβασης ΕΔΑ τι εννοείς? Tη σύμβαση που έκανες με την ΕΔΑ όταν πρωτοέβαλες αέριο... μπορείς να ζητήσεις και αντίγραφο σε ψηφιακή μορφή. Είναι 14 σελίδες, στη 3η σελίδα είναι οι απαραίτητες πληροφορίες με ΗΚΑΣΠ κλπ... 2 φορές που πήγα ΔΕΗ κατάστημα και δεν είχα λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο (δεν είχαν προλάβει να εκδώσουν) προχώρησα τη σύμβαση μ'αυτό το αντίγραφο της ΕΔΑ. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα