johnnyman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, zanskou είπε παιδια στη ΔΕΗ μόνο σε κατάστημα μπορει να γινει η αιτηση για το αέριο ; online γιοκ ; Κ μέσω τηλεφώνου. Χρόνια πολλά με υγεία.
ekrepali Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, johnnyman said: Κ μέσω τηλεφώνου. Χρόνια πολλά με υγεία. @zanskou Μέσω τηλεφώνου έχει 6 λεπτά διαφημίσεις για green pass, energy coach, myhome 4 all, business προγράμματα κλπ... μετά σε βάζει σε αναμονή ώστε να συνδεθείς με υπάλληλο. Κάθε φορά που θα χρειαστείς κάτι, θα περνάς το ίδιο μαρτύριο. Κλείσε καλύτερα ραντεβού να ξεμπερδεύεις... https://www.dei.gr/el/simeia-eksypiretisis/ Δικαιολογητικά: Spoiler Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή αδείας παραμονής/άδεια διαμονής ή (ταυτότητες και εξουσιοδότηση αν είναι σε άλλο πρόσωπο) Γνωστοποίηση ΑΦΜ & ΗΚΑΣΠ. Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού φυσικού αερίου με τη σχετική απόδειξη πληρωμής (ή αντίγραφο σύμβασης με ΕΔΑ). Ένδειξη του μετρητή φυσικού αερίου ή φωτογραφία του, εφόσον πρόκειται για ενεργή παροχή. Εάν πρόκειται για ΕΔΑ ΘΕΣΣ, χρειάζεται φωτογραφία ένδειξης για επίσπευση της εκπροσώπησης. (να φαίνονται και οι σωληνώσεις εντός του κουτιού) Αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο, όπως π.χ. αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης από TAXIS, ή αντίγραφο συμβολαίου ιδιοκτησίας ή υπεύθυνη δήλωση κυριότητας ή χρήσης του ακινήτου ή έγγραφο Ε9. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali 3
atpanos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ekrepali είπε @zanskou Μέσω τηλεφώνου έχει 6 λεπτά διαφημίσεις για green pass, energy coach, myhome 4 all, business προγράμματα κλπ... μετά σε βάζει σε αναμονή ώστε να συνδεθείς με υπάλληλο. Κάθε φορά που θα χρειαστείς κάτι, θα περνάς το ίδιο μαρτύριο. Κλείσε καλύτερα ραντεβού να ξεμπερδεύεις... https://www.dei.gr/el/simeia-eksypiretisis/ Δικαιολογητικά: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή αδείας παραμονής/άδεια διαμονής ή (ταυτότητες και εξουσιοδότηση αν είναι σε άλλο πρόσωπο) Γνωστοποίηση ΑΦΜ & ΗΚΑΣΠ. Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού φυσικού αερίου με τη σχετική απόδειξη πληρωμής (ή αντίγραφο σύμβασης με ΕΔΑ). Ένδειξη του μετρητή φυσικού αερίου ή φωτογραφία του, εφόσον πρόκειται για ενεργή παροχή. Εάν πρόκειται για ΕΔΑ ΘΕΣΣ, χρειάζεται φωτογραφία ένδειξης για επίσπευση της εκπροσώπησης. (να φαίνονται και οι σωληνώσεις εντός του κουτιού) Αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο, όπως π.χ. αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης από TAXIS, ή αντίγραφο συμβολαίου ιδιοκτησίας ή υπεύθυνη δήλωση κυριότητας ή χρήσης του ακινήτου ή έγγραφο Ε9. Μπες στο dei.gr και πάτα Call Back, βάλε όνομα και τηλέφωνο και σε παίρνουν από το ειδικό τμήμα. Γρήγορα γίνονται όλα. Το έκανα τελευταία φορά και είπα καλά που δεν έκλεισα ραντεβού... Εκτός αν τα γραφεία είναι δίπλα η δεν έχεις πρόβλημα πάρκινγκ Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από atpanos 5
zanskou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Σας ευχαριστώ παιδιά. εκανα μια αποπειρα για κληση στο τηλεφωνικό τους κέντρο και όντως ειναι απελπισία. call back που ζητησα την περασμενη εβδομάδα ακομη περιμενω, οπότε έκλεισα ρταντεβού για τη Δευτερα να τελειώνω 2
tempo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 19 hours ago, atpanos said: Μπες στο dei.gr και πάτα Call Back, βάλε όνομα και τηλέφωνο και σε παίρνουν από το ειδικό τμήμα. Γρήγορα γίνονται όλα. Το έκανα τελευταία φορά και είπα καλά που δεν έκλεισα ραντεβού... μόνο εγώ δεν το βρίσκω το Call Back; που ακριβώς βρίσκεται στην σελίδα;
ekrepali Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 16 hours ago, zanskou said: εκανα μια αποπειρα για κληση στο τηλεφωνικό τους κέντρο και όντως ειναι απελπισία. Πήρα τηλέφωνο στις 7:30 μήπως και γλυτώσω τη βόλτα απ'το κατάστημα... ήθελαν ντε και καλά λογαριασμό απ'το προηγούμενο πάροχο και αποδεικτικό εξόφλησης ή βεβαίωση μη οφειλών. Μα κύριε μου, τουρίστας είμαι... τι λογαριασμό προηγούμενου παρόχου να έχω... 😂 Κατάστημα τώρα αναγκαστικά, με αντίγραφο σύμβασης ΕΔΑ.
chefakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα παιδιά,ΕΛΠΕ για το 50ρικο σε ποιο πρόγραμμα πάω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
alefther Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, tempo είπε μόνο εγώ δεν το βρίσκω το Call Back; που ακριβώς βρίσκεται στην σελίδα; https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gascontrol/
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, chefakis είπε Καλημέρα παιδιά,ΕΛΠΕ για το 50ρικο σε ποιο πρόγραμμα πάω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ολα δινουν 50 ευρω αλλα νομιζω οτι το παρακατω ειναι με την πιο χαμηλη και σταθερη χρέωση. https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright-12m_133532/ Δινουν και +20 ευρω μεσω καποιων ενεργειακων συμβούλων που μπορούν να σε προσεγγισουν και μεσω του ινσομνια.
kostas314 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 ειμαι στο gas benefit και ειδα λογαριασμο με τις εξης χρεωσεις Κατανάλωση 01/11/2024 30/11/2024 30 82,216 11,531599 948,08 0,045548 43,18 Κατανάλωση 01/12/2024 17/12/2024 17 61,553 11,531599 709,80 0,049690 35,27 μπορω να παω στο control και να παρω το 100ρικο ή με διώχνουν να παω αλλου πχ elpedison και μετα να ξαναγυρισω για το 100ρικο αν ισχυει αυτο τα esg μου μεσα
ekrepali Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 13 minutes ago, kostas314 said: ειμαι στο gas benefit και ειδα λογαριασμο με τις εξης χρεωσεις Κατανάλωση 01/11/2024 30/11/2024 30 82,216 11,531599 948,08 0,045548 43,18 Κατανάλωση 01/12/2024 17/12/2024 17 61,553 11,531599 709,80 0,049690 35,27 μπορω να παω στο control και να παρω το 100ρικο ή με διώχνουν να παω αλλου πχ elpedison και μετα να ξαναγυρισω για το 100ρικο αν ισχυει αυτο τα esg μου μεσα Aν είσαι στον τελευταίο μήνα της σύμβασης παίρνεις 100 όταν κάνεις την αλλαγή. Αλλιώς όχι. Εναλλακτικά πρέπει πας Elpedison για 50αρα Σκλαβενίτη, κι αν προλάβεις να ενεργοποιηθείς και να παραλάβεις την επιταγή μέχρι 31/12 ξαναγυρνάς ΔΕΗ για να πάρεις το 100αρικο. Πολύ οριακά εισαι, γιατί η ΕΔΑ το κωλοβαραει 1
zanskou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Στις 27/12/2024 στις 4:20 ΜΜ, zanskou είπε Σας ευχαριστώ παιδιά. εκανα μια αποπειρα για κληση στο τηλεφωνικό τους κέντρο και όντως ειναι απελπισία. call back που ζητησα την περασμενη εβδομάδα ακομη περιμενω, οπότε έκλεισα ρταντεβού για τη Δευτερα να τελειώνω λοιπόν μεγάλη "επιτυχία" το σημερινό ραντεβού. Κλεισμένο online το ραντεβού, φτάνει η σύζυγος και λίγο νωρίτερα και ακούει επική ατάκα : στα απογευματινά ραντεβού δεν κάνουμε τέτοιες αιτήσεις. η υπάλληλος μάλιστα έλεγε ότι δεν έχει ιδέα πώς γίνεται η διαδικασία και πρότεινε να ξαναπάει σε πρωινή ώρα και να την περάσει από την όποια ουρά για να καταθέσουμε τα χαρτιά. τι φάση ρε παιδιά, και νόμιζα ότι δεν είναι πια δημόσιο η ΔΕΗ. 1 1
vali Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Έπεσες σε βούρλο. Έχω πάει τεσσερις φορές με απογευματινό ραντεβού την τελευταία διετία, σε δύο καταστήματα τόσο για αέριο όσο και για ρεύμα.. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη κάθε φορά. 1
Jordan1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Κοιτουσα τον λογαριασμο που φανηκε διαθεσιμος τωρα που ξυπνησα και βλεπω πως οι διαφορες χρεωσεις-τελη φορολογουνται επισης με ΦΠΑ 6%. Επισης εχουν βαλει οι τρελοι ΦΠΑ και στην εκπτωση/κουπονι που πηρα(με) με την ανανεωση στο gas control. Καλα ειναι δυνατον;
petrox21 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Μου βγηκε τελικος λογαριασμος στην Ελπε με πιστωτικο -50 ευρω, την εγγυηση δηλαδη. Να τα ζητησω πισω με αιτημα καταθεσης? Το κανουν ευκολα και γρηγορα ή θα εχουμε προβλημα? Και εντος ποσων ημερων πρεπει να το ζητησεις? Αν απο την αλλη επιστρεψω (ειναι πιθανο αν δινει το 50ευρω σε λογαριασμο στο double ακομα μεχρι τελος του Γεναρη), φανταζομαι μπορει να μπει το πιστωτικο στο νεο λογαριασμο που θα μου δημιουργησουν τοτε? Θα πρεπει να τους το τονισω με καποια ενεργεια ή θα γινει αυτοματοποιημενα? Αν και μαλλον πρεπει να τα ζητησω για να βαλουμε κανενα λογαριασμο θετικο και για το επιδομα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα